Bloggen tester, Kom indenfor, Vægge

DIY – wallstickers på køkkenvæggen

DIY – wallstickers på køkkenvæggen

…ja eller hvor man nu ønsker sådan en bandit sat op. Gider du ikke hive penslerne frem for at male en væg, så var det måske noget med en wallstickers ?. Herunder ser du den, der nu pryder en lille væg i køkkenet og det første man ser når man kommer hjem til os.

Men for 1 måned siden (give and take) modtog jeg den viste wallstickers fra www.wallfashion.dk. Jeg fandt den under wallstickers citater.

Kom med indenfor:

Wallstickers Bettina Holst Blog 1

Nåhm….jeg måtte læse brugsforvirringen mange gange før jeg fattede den. Men det lykkedes. Jeg vil ikke sige, at den var nem at sætte op, men ret skal være ret, for i følgesedlen beskriver firmaet , at det er en god idé at være 2 til en stor stickers.

Hvor mange vi var spørger du ?

One. En. Uno. 1. Moi. Mig. Hende selv.

Og så vores vatterpas naturligvis – som trænger til at blive skiftet. Det måler skævt.

Eller noget.

Men pyt i blæsvejr er alting jo skævt. Og ingen kan se de millimeter den wallsticker hælder. Vel ?.

Vel ?!.

Tænkte det nok.

Wallstickers Bettina Holst Blog 2

Wallstickers Bettina Holst blog 4

Jeg har ikke betalt 1 krone for den. Faktisk.

Jeg skulle nemlig teste den. Og jeg kunne frit vælge hvilken wallsticker jeg ville have fra deres hjemmeside.

Og nu vil jeg være helt ærlig. Jeg bliver aldrig – som i never.ever.nogensinde.aldrig, gode venner med hverken tapet eller wallstickers !

Men selvom vi ikke var de bedste venner, kom den da op.

Synes den er super fed. Utrolig så lidt der skal til for at friske op. Da dette er et sponsoreret indlæg (ja ja jeg ved det….), så er takken til firmaet altså et par links. Men hey… gode links skal man ikke kimse af, vel. Sponsoreret eller ej.

Kærligst Bettina

 

Følg med i mit univers på Facebook og Instagram

Er du på Facebook eller på Instagram?

Det er jeg!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog
Du kan også følge mig på Instagram (ikke bloggen). Her deler jeg billeder fra mit hjem og lidt fra rejser: https://www.instagram.com/bettinaholst/?hl=en

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

11 Kommentarer

 • Svar Charlotte 06/11/2013 kl. 14:52

  Åh, den wallsticker har jeg også stående i et rør…. Det er da vist på tide jeg dår malerpenslen frem, der skal nemlig først males hvor jeg har tænkt den skal være – for det ser bare så fint ud. Hilsen Charlotte

  • Svar bettinaholst 06/11/2013 kl. 15:09

   Den er hamrende fed, så ja du må da frem med penslerne Charlotte 🙂

   • Svar Kim 21/09/2015 kl. 10:58

    Super flotte stickers. De er så fede i de store størrelser men også besværlig. Der er en guide til opsætning på max100kr.dk , hvis der er nogen som mangler en beskrivelse.

 • Svar Tuttifruttimedettvist.blogspot.com 06/11/2013 kl. 15:20

  Det ser da bare ualmindelig hamrende fedt ud, og passer perfekt til Herman.
  Kender udmærket det der med at stå alene med projektet/ problemet. Helt bevidst, eller fordi man har jaget manden/ kæresten på porten, fordi man KAN og VIL SELV…!! – Tø hø..!! Så kan man jo altid beklage sig bagefter over den manglende hjælp. 😉
  Jeg synes det er lykkedes dig flot, med eller uden defekt kompas. 🙂

  • Svar bettinaholst 06/11/2013 kl. 15:47

   Ja nogen gange er det bedst at være alene. Her havde det dog nok været meget en pææææn god idé at være 2, så altså…. den kom da op 🙂

   • Svar Tuttifruttimedettvist.blogspot.com 06/11/2013 kl. 18:27

    Ha.ha..!! Opdagede lige. at jeg havde skrevet kompas istedet for vaterpas.
    Men nå ja, somme tider kunne det da være rart, at man kunne styre uden om problemerne… 😉

    • Svar bettinaholst 06/11/2013 kl. 21:22

     Hehee det lagde jeg ikke engang mærke til, vidste jo hvad du mente 🙂

 • Svar Mona 28/01/2014 kl. 11:41

  Wow, den er super fed! Faktisk er jeg blevet så inspireret, at jeg har stjålet idéen lidt. Nu håber jeg bare, at den lever op til forventningerne, og at mine fummelfingre kan finde ud af at få den op at hænge. Der er altid god inspiration at hente på din blog, tak for det 🙂

  • Svar bettinaholst 28/01/2014 kl. 18:21

   Tak tak Mona 🙂 – min wallsticker var lidt bøvlet at få op, men den er anstrengelserne værd synes jeg. Pøj pøj med opgaven og dejligt at kunne inspirere. Skøn aften til dig 🙂

 • Svar Anne 09/04/2014 kl. 10:18

  Hej Betina

  Den er da hammerflot, du er rigtig god til at få det hele til at ligne en million. Wallstickeren står rigtig godt til de blomster som er på den anden væg.

 • Smid mig en Hilsen