Bloggen tester, Kom indenfor, Kreative ideer, Mine projekter

DIY – træstub sengeborde

Træstub sengeborde

Igen idag inviterer jeg indenfor i vores soveværelse.

Jeg har nemlig lavet nye sengeborde til os. Faktisk havde vi ikke nogen.  I 2 år har vi levet uden. Pladsen er forholdsvis smal, så jeg har ikke fundet nogle passende – før vi fældede et stort træ i sommers for at få plads til vores nye skur. Det kom der riiimelig mange træstubbe ud af. Thomas havde gjort dem klar til at ryge på lossepladsen.

What ??!

Af uransaglige årsager, havde han vist glemt, at han var gift med en kreativ kone, så selvfølgelig skulle de ikke på lossepladsen.

Selvfølgelig.skulle.de.ikke.det!

Skal jeg være helt ærlig, så tror jeg simpelthen, at han troede, at han kunne snige dem væk, så han ikke behøvede bøvle med at finde en opbevaringsplads til dem i haven. Den snu rad. Men mig løber man sgu ikke om hjørner med.

Jeg lå på spring. Ha !

3 af dem har stået til tørre inde i mit atelier. Så var det bare at afbarke dem. Det tog godt 10 minutter, så det var der ingen ben i. Man kan selvfølgelig også vælge den rå udgave, men jeg ville have dem glatte og ville ind til træet. Der er absolut intet nyt i selve ideen. Den kan jeg ikke tage æren af.

Men her kan du se hvordan de ser ud hos os:

Blog Bettina Holst træstub sengebord 1

Blog Bettina Holst træstub sengebord 2

Derefter sleb jeg dem. Og må jeg lige have lov til at fremhæve min nye bedste ven; denne lille bandit fra Bosch.

Fås til under 500 kr. men super effektiv til sådanne mindre dame-gør-det-selv-projekter. Jeg er også idag ved at bruge den, idet jeg er ved at spartle nogle revner i vores spisebord og derefter skal det slibes. Vi er blevet rigtig gode venner.

Jeg må finde mere jeg kan slibe..

Blog Bettina Holst træstub sengebord

Nåhm…al det sliberi (må jeg anbefale at det gøres udenfor..*host*) har nu resulteret i 2 sengeborde. Jeg er vild med at få naturen og det rå ind i vores soveværelse.

Nu sidder du måske og tænker…”hvad´ ingen hjul på – det plejer hun da ellers ??” – men nope… ikke i første omgang anyway. Der er filtdutter under dem, så der er luft til gulvet og stubbene derved ikke ødelægger gulvet.

Jeg har haft et træstub bord i stuen nu i et par måneder og går jævnligt, at tjekker at gulvet stadig ser fint ud nedenunder. Blot husk at være obs. på dette, hvis du også får lavet et lignende bord på et tidspunkt.

Blog Bettina Holst træstub sengebord 3

Blog Bettina Holst træstub sengebord 5

Og nu vi alligevel er i soveværelset, får du lige et par stemningsbilleder mere. Grammofonen er en jeg købte for 25 år siden på et loppemarked i Ungarn for stort set ingen penge. Der fulgte både tragt (ligger på loftet) en masse gamle plader med til den. Lampen er jeg træt af og den bliver på et tidspunkt skiftet til en mere enkle og klassisk en. Spejlet er et guldspejl som for nogle år siden fik en gang sort maling. Puderne er købt på Etsy (kan desvære ikke huske sælgeren´s navn), det runde kugletæppe er fra unaliving og sengetæppet er fra Hay.

 

Blog Bettina Holst katten Lilo

Katten er fra Møn.

Kærligst Bettina

Indlægget indeholder et sponsoreret produkt. Du kan læse min reklamepolitik her.

Bosch har jeg et fast samarbejde med og de har bla. sponsoreret et elektronisk vaterpas, bore/skrue maskine, elektronisk måler og denne slibemaskine. Jeg har endnu ikke testet alle tingene.

Følg med i mit univers på Facebook og Instagram

Er du på Facebook eller på Instagram?

Det er jeg!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog
Du kan også følge mig på Instagram (ikke bloggen). Her deler jeg billeder fra mit hjem og lidt fra rejser: https://www.instagram.com/bettinaholst/?hl=en

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

107 Kommentarer

 • Svar Tuttifruttimedettvist.blogspot.com 18/11/2014 kl. 21:10

  Ja, hvor søren blev hjulene af….!! Ha ah..!! ;o)
  Det kan da godt være at du ikke kan tage æren for at opfinde sådan et par stubbe borde, men for dælen hvor er de blevet lækre.
  – Og jeg fik lige et sjovt billede på nethinden, efter at have læst dit indlæg… Sådan på lur, som en tyv i natten, inden din husbond får sneget træ “affaldet” væk fra martrikelen… ;o)

  • Svar bettinaholst 19/11/2014 kl. 12:18

   Hahha jamen altså man kan ikke løbe om hjørner med moi…den laban ! – Tror der kommer hjul på, bare ikke så store som jeg plejer 🙂

 • Svar Heidi 19/11/2014 kl. 00:23

  Jeg har en træstub, som skal bruges til et lille sidebord. Den står i drivhuset og har stået der i 2-3 år. Den er også reddet fra et læs, der skulle på genbrugspladsen.
  I øvrigt så,, er det min erfaring at det tit kan betale sig, at tjekke trailerens indhold, inden den bliver frigivet til kørsel ned på genbrugspladsen……..Min mand har lige ryddet g.r.u.n.d.i.g.t. op ude i garage/lade med det resultat, at de 5 gamle marmor vinduesplader, der har stået der i flere år – mens jeg tænkte over hvad de skulle bruges til – nu er smidt ud:-0 Sgu! blev der altså råbt.

  • Svar bettinaholst 19/11/2014 kl. 12:20

   Aiiii for ….tror også min nabo ville have kunne høre mig, hvis Thomas havde lykkedes med at smide dem ud 🙂 – normalt spørger han a.l.ti.d. om dit og dat må smides ud – selv små ting, såsom nettet fra appelsinerne hahha…

   Det var da også ærgeligt med det plader..de kunne jo have været brugt til mange ting !

 • Svar Eva 19/11/2014 kl. 08:47

  Jeg tillader mig lige at komme med et godt råd eller en erfaring er det vel nærmere, til jer som laver træstub borde. Sæt noget under bunden så der kan komme lidt luft ind under, det tager flere år før en tyk stamme er helt tør og jeg har et par gange fået nogle grimme mug pletter på gulvet fordi fugten ikke kunne komme ud:) Eva

  • Svar bettinaholst 19/11/2014 kl. 12:23

   Du har SÅ meget ret Eva, tak 🙂

   Jeg havde faktisk glemt lige at skrive det i indlægget (men det er tilføjet nu) for jeg har filtdutter under dem og under den stub jeg har i stuen og jeg tjekker jævnligt for at alt ser fint ud under dem. Iøvrigt al det jeg ikke har hjul på, har jeg filtdutter under… eller strikkede sokker 🙂

 • Svar Maria 19/11/2014 kl. 10:51

  De er blevet meget smukke og der er LIGE plads til dem 🙂 Du er så kreativ og god til at få disse idéer 🙂

  Bare pas på, at de er helt tørre, det kan tage år at tørre træsaft ud af dem, for ellers kan de lave grimme pletter i dit smukke gulv.
  Vi bruger også stubbe til bålpladsen, som stole, og den sidste lille meter af nogle træer er blevet stående på deres gro-plads og skåret til naturstole, så vi kan nyde solnedgangen.

  Efterårs hilsner fra Maria
  også en kreativ sjæl

  • Svar bettinaholst 19/11/2014 kl. 12:27

   Ja de kunne lige være der med kun få cm på hver side – og tak for rosen 🙂

   Jeg er meget obs på at de ikke laver mærker. Der er filtdutter under og de vil løbende blive tjekket at de ikke laver ballade på gulvet. Planen med alle stubbene (vi havde gemt 9) var oprindelig til en bålplads, jeg har planer om at vi skal lave til næste år, men nu er der så bare lige reduceret lidt i beholdningen. Spørgsmålet er om den bålplads kun bliver ved tanken…

   Det var dog en kanon idé med resten der er skåret til naturstole, tommel op for den idé ! – lyder fantastisk 🙂

 • Svar Karina Carmen Musaeus Schwartz-Arndal 19/11/2014 kl. 14:35

  Hahaha, katten er fra Møn. Godt grin. 🙂

  Ja, hjulene havde jeg også forventet. Hehe. Rigtig god idé med filtdutter. Jeg ville selv vælge hjul, men det skyldes, at stubbene skulle bruges i stuen, og de skal være nemme at flytte rundt på. Hmm, jeg ville ved nærmere eftertanke også sætte hjul på, hvis de blev brugt som sengeborde, fordi jeg skal kunne komme til med støvsugeren nemt og bekvemt, og så er vores seng høj.

  Jeg kan rigtig godt forstå, at du stod på spring for at snuppe nogle stubbe.

  • Svar bettinaholst 19/11/2014 kl. 15:59

   Ahhaha…jamen jeg har jo lovet, at jeg ville huske at skrive hvor tingene er fra, tøhøh 😉

   Der kommer højst sandsynligt også hjul på, netop fordi det er praktisk. De hjul jeg har på “lageret” er for store til de små træstubbe, så jeg tror jeg skal have fat i nogle der er lidt mindre. Måske. Dog ikke på den i stuen. Med filtdutterne er den faktisk ikke så svær at flytte. Jeg kan skubbe til den med fødderne 🙂

 • Svar A+K/VenterPaaVin 20/11/2014 kl. 20:38

  Hvor er de bare rå – jeg elsker når man inddrager naturen og omgivelserne i sin indretning – og gør-det-selv/unika-sager ér jo også ekstra fedt 😀

  – Anne

  • Svar bettinaholst 20/11/2014 kl. 21:09

   Ja lige præcis og det bedste er at de har kostet kroner 0,- 🙂

 • Svar Lisbeth Nielsen 22/11/2014 kl. 22:24

  Drøngod ide. Jeg har nogle kæmpekævler stående efter vi fældede en Ask, i sommer lavede vi et par helt rå borde (med hjul) til pavillonen, men jeg vil også gerne lave nogle der er slebne som dine til indendøre, så godt at se at det ikke kræver en voldsom slibemaskine.
  Resten af dit soveværelse ser også hyggeligt ud:-)

  • Svar bettinaholst 23/11/2014 kl. 11:57

   Tak Lisbeth 🙂

   Jeg kan lide begge udgaver også – både den rå og den slebne, i vores tilfælde passede den slebne bedst og ja en lille slibemaskine kan nemlig klare opgave, men kan også sagtens klare med håndkraft, hvis ikke man lige har sådan en bandit ved hånden (tar selvfølgelig så lidt længere, men det er ikke en kæmpeopgave) 🙂

 • Svar Jeanette Hansen 22/11/2014 kl. 23:40

  Hej Bettina,
  Jeg har brug for inspiration til mit lille badeværelse. Har du ikke lyst til at lave et indlæg om badeværelser på din skønne blog?
  Hilsen Jeanette /@Frk. Trisse

  • Svar bettinaholst 23/11/2014 kl. 11:58

   Selvfølgelig vil jeg det, skal nok se om jeg kan finde noget lækker inspiration i Googleland 🙂

 • Svar superheltemor 24/11/2014 kl. 17:17

  Elsker at katten er fra møn!

 • Svar mette 24/11/2014 kl. 17:31

  Hej Bettina.
  Tak for din altid friske og inspirerende pen 🙂
  Jeg kan se, at du har malet din væg i stuen i en smuk grøn farve. Vil du oplyse mig om, hvilken?
  På forhånd tusind tak!
  Smil og vinke Mette

  • Svar bettinaholst 26/11/2014 kl. 11:04

   Tusind tak Mette 🙂

   Det kan du tro. Farvekoden hedder: NCS S 6020-G70Y – jeg malede den på en væg i køkkenet sidste år og nu også en væg i stuen. Jeg er stadig fuldstændig pjattet med den 🙂

 • Svar Selvfølgelig maler man da lige soveværelset i december - Bettina Holst Blog 29/12/2014 kl. 11:37

  […] blev den store væg ud mod gangen og tapetvæggen malet hvid og endevæggen blev grå. Det så sådan ud. Men det var ligesom stadig ikke […]

 • Svar Ole Ringgaard 29/12/2014 kl. 11:54

  Hej Bettina.

  Sikke nogle fine træstubbe/små borde du har fået lavet. Det at man tager barken af, er med til at give en mere glat udtryk. Hvis du har lyst til at se hvordan de kunne se ud med ben, så kan du tage et kig på woodfashion – Dette er små træstubbe, som også fungerer som små sofabord og sengeborde. Det er så fedt at tage det rå fra naturen med ind.

  Vh Ole

  • Svar bettinaholst 29/12/2014 kl. 15:50

   Hej Ole – mange tak for din hilsen. Dine borde ser skønne ud med ben og ja det er fedt at have naturen med indenfor 🙂

 • Svar Karin 22/07/2017 kl. 20:06

  Sikke fint! Meget.
  Må jeg spørge hvilken træsort der er tale om? Beklager hvis du allerede har svaret på det, men sys ik lige at kunne se det:-)

  • Svar bettinaholst 23/07/2017 kl. 12:55

   Tak Karin – tror ikke der er nogen der har spurgt om det – det var et nåletræ 🙂

 • Svar Poul 12/09/2017 kl. 13:46

  Kan træstubbene godt lakeres?

  • Svar bettinaholst 18/09/2017 kl. 11:41

   Hej Poul

   Åhh jeg beklager det meget sene svar ! – JA de kan sagtens både lakeres (og males, hvis man ønsker dette) 🙂

   De bedste hilsner

   Bettina

 • Svar լինդա տեխնիկ 30/07/2023 kl. 18:20

  Woah! I’m really enjoying the template/theme of this website. It’s simple, yet effective. A lot of times it’s very difficult to get that “perfect balance” between superb usability and visual appeal. I must say that you’ve done a superb job with this. In addition, the blog loads very fast for me on Chrome. Exceptional Blog!

 • Svar delaremontnika.ru 02/08/2023 kl. 16:42

  Useful info. Fortunate me I found your web site by chance, and I am surprised why this twist of fate did not came about in advance! I bookmarked it.

 • Svar daachnik.ru 03/08/2023 kl. 21:54

  Hey! Do you know if they make any plugins to protect against hackers? I’m kinda paranoid about losing everything I’ve worked hard on. Any suggestions?

 • Svar twitch.tv 03/08/2023 kl. 23:36

  What’s up to every body, it’s my first visit of this weblog; this weblog contains remarkable and actually fine stuff in favor of readers.

 • Svar перетяжка мягкой мебели 04/08/2023 kl. 14:00

  Wow, amazing blog layout! How long have you been blogging for? you make blogging glance easy. The whole glance of your site is wonderful, let alonesmartly as the content!

 • Svar сделать чеки на гостиницу в москве 04/08/2023 kl. 18:26

  It’s wonderful that you are getting ideas from this article as well as from our argument made at this place.

 • Svar aneml xxx com 06/08/2023 kl. 21:28

  Hmm it appears like your website ate my first comment (it was extremely long) so I guess I’ll just sum it up what I had written and say, I’m thoroughly enjoying your blog. I as well am an aspiring blog blogger but I’m still new to the whole thing. Do you have any points for novice blog writers? I’d genuinely appreciate it.

 • Svar daachkaru 07/08/2023 kl. 02:05

  Excellent blog here! Also your site so much up fast! What host are you using? Can I am getting your associate link for your host? I want my site loaded up as fast as yours lol

 • Svar myinfodacha.ru 09/08/2023 kl. 18:07

  What’s up mates, its enormous piece of writing concerning educationand fully explained, keep it up all the time.

 • Svar glavsadovnik.ru 09/08/2023 kl. 21:44

  It’s an awesome article designed for all the web viewers; they will get benefit from it I am sure.

 • Svar продвижение в гугле 11/08/2023 kl. 15:51

  I like reading a post that will make people think. Also, thank you for allowing me to comment!

 • Svar daachka.ru 15/08/2023 kl. 21:07

  Nice post. I was checking continuously this blog and I am impressed! Very useful information specially the last part 🙂 I care for such info a lot. I was seeking this particular info for a long time. Thank you and good luck.

 • Svar daa4a.ru 16/08/2023 kl. 03:06

  First off I want to say terrific blog! I had a quick question that I’d like to ask if you don’t mind. I was curious to know how you center yourself and clear your thoughts before writing. I have had a hard time clearing my mind in getting my thoughts out. I do enjoy writing but it just seems like the first 10 to 15 minutes are wasted just trying to figure out how to begin. Any suggestions or tips? Cheers!

 • Svar мужской эромассаж в Москве 16/08/2023 kl. 14:31

  Превосходный мужской эромассаж Москва в боди салоне

 • Svar xxx sex animal movies 18/08/2023 kl. 14:16

  Nice post. I used to be checking continuously this blog and I am inspired! Very useful information specially the final phase 🙂 I deal with such info a lot. I used to be seeking this particular info for a long timelong time. Thank you and good luck.

 • Svar ремонт окон пвх в Жодино 21/08/2023 kl. 00:13

  If you are going for most excellent contents like me, only visit this web site everyday because it provides quality contents, thanks

 • Svar ремонт пластиковых окон в Борисове 21/08/2023 kl. 12:26

  An impressive share! I have just forwarded this onto a friend who was doing a little research on this. And he in fact bought me lunch simply because I discovered it for him… lol. So let me reword this…. Thank YOU for the meal!! But yeah, thanx for spending time to discuss this topic here on your web page.

 • Svar фитнес тренер обучение 22/08/2023 kl. 10:02

  Hey there just wanted to give you a quick heads up and let you know a few of the images aren’t loading correctly. I’m not sure why but I think its a linking issue. I’ve tried it in two different internet browsers and both show the same results.

 • Svar фитнес тренер обучение 22/08/2023 kl. 22:33

  Aw, this was a very nice post. Finding the time and actual effort to create a really good article but what can I say I procrastinate a lot and never seem to get anything done.

 • Svar horse fuck donkey 24/08/2023 kl. 12:55

  You’ve made some decent points there. I looked on the web to find out more about the issue and found most individuals will go along with your views on this site.

 • Svar daachka.ru 25/08/2023 kl. 18:03

  Pretty part of content. I simply stumbled upon your web site and in accession capital to say that I acquire in fact enjoyed account your blog posts. Any way I’ll be subscribing in your augment or even I achievement you access persistently rapidly.

 • Svar bezogoroda.ru 28/08/2023 kl. 18:26

  I love your blog.. very nice colors & theme. Did you design this website yourself or did you hire someone to do it for you? Plz reply as I’m looking to design my own blog and would like to know where u got this from. cheers

 • Svar kompresör 29/08/2023 kl. 07:36

  İşiniz için en iyi kompresörü burada bulacaksınız. Performansı ve kaliteyi bir arada sunuyoruz

 • Svar химчистка матраса борисов 01/09/2023 kl. 14:56

  Excellent website you have here but I was curious about if you knew of any user discussion forums that cover the same topics talked about in this article? I’d really love to be a part of group where I can get opinions from other knowledgeable individuals that share the same interest. If you have any recommendations, please let me know. Bless you!

 • Svar химчистка мягкой мебели в борисове 01/09/2023 kl. 15:58

  Hey there, You have performed a fantastic job. I will definitely digg it and personally recommend to my friends. I am sure they will be benefited from this site.

 • Svar agrosadovnik.ru 06/09/2023 kl. 18:00

  You really make it seem so easy together with your presentation however I in finding this topic to be really something which I think I would never understand. It kind of feels too complicated and very wide for me. I am taking a look forward on your next submit, I will try to get the cling of it!

 • Svar sadovoe-tut.ru 06/09/2023 kl. 18:08

  The other day, while I was at work, my sister stole my iphone and tested to see if it can survive a twenty five foot drop, just so she can be a youtube sensation. My iPad is now broken and she has 83 views. I know this is entirely off topic but I had to share it with someone!

 • Svar сделать чеки на гостиницу 09/09/2023 kl. 16:37

  I used to be recommended this blog by way of my cousin. I am not positive whether this submit is written through him as no one else understand such specific approximately my difficulty. You are amazing! Thank you!

 • Svar сделать гостиничный чек 11/09/2023 kl. 16:53

  This website was… how do I say it? Relevant!! Finally I have found something that helped me. Thank you!

 • Svar гостиничные чеки купить в москве 12/09/2023 kl. 17:47

  hi!,I love your writing so so much! percentage we keep in touch more approximately your post on AOL? I need an expert in this area to unravel my problem. May be that is you! Taking a look forward to peer you.

 • Svar чеки на гостиницу в москве 13/09/2023 kl. 13:54

  Good replies in return of this query with real arguments and explaining everything regarding that.

 • Svar ogorodkino.ru 13/09/2023 kl. 23:53

  Greetings! Very helpful advice within this article! It is the little changes which will make the largest changes. Thanks a lot for sharing!

 • Svar гостиничный чек москва 14/09/2023 kl. 15:19

  What’s up to all, the contents present at this web site are actually awesome for people experience, well, keep up the nice work fellows.

 • Svar гостиничные чеки куплю 15/09/2023 kl. 02:15

  I always spent my half an hour to read this weblog’s articles everyday along with a cup of coffee.

 • Svar гостиничные чеки с подтверждением москва 15/09/2023 kl. 12:06

  Greetings! Very helpful advice within this article! It is the little changes that make the most important changes. Thanks a lot for sharing!

 • Svar how to speed up link indexing 16/09/2023 kl. 15:15

  This piece of writing offers clear idea designed for the new viewers of blogging, that actually how to do blogging and site-building.

 • Svar чек на проживание в гостинице купить 19/09/2023 kl. 22:34

  I have been surfing online more than three hours nowadays, yet I never found any interesting article like yours. It’s lovely worth enough for me. Personally, if all site owners and bloggers made good content as you did, the net shall be much more useful than ever before.

 • Svar infoda4nik.ru 20/09/2023 kl. 13:37

  It’s really a cool and helpful piece of information. I’m satisfied that you shared this helpful info with us. Please stay us informed like this. Thank you for sharing.

 • Svar Доставка алкоголя на дом Екатеринбург бесплатно 21/09/2023 kl. 11:04

  Hi, Neat post. There is a problem with your site in internet explorer, could check this? IE still is the marketplace leader and a good portion of other folks will omit your great writing due to this problem.

 • Svar Купить алкоголь с доставкой на дом Екатеринбург 22/09/2023 kl. 04:35

  It’s difficult to find well-informed people on this topic, but you sound like you know what you’re talking about! Thanks

 • Svar чек на проживание в гостинице купить 27/09/2023 kl. 11:56

  When I originally commented I clicked the “Notify me when new comments are added” checkbox and now each time a comment is added I get three emails with the same comment. Is there any way you can remove me from that service? Appreciate it!

 • Svar квартира на сутки 27/09/2023 kl. 14:54

  Howdy! Quick question that’s completely off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My web site looks weird when viewing from my iphone 4. I’m trying to find a theme or plugin that might be able to correct this problem. If you have any suggestions, please share. Thanks!

 • Svar חשפניות 27/09/2023 kl. 18:01

  You ought to take part in a contest for one of the greatest blogs on the net. I am going to recommend this website!

 • Svar חשפניות 28/09/2023 kl. 18:59

  Hello there! This is my 1st comment here so I just wanted to give a quick shout out and tell you I genuinely enjoy reading through your blog posts. Can you suggest any other blogs/websites/forums that deal with the same subjects? Many thanks!

 • Svar חשפניות 29/09/2023 kl. 21:10

  I am in fact happy to read this weblog posts which includes plenty of helpful information, thanks for providing such information.

 • Svar חשפניות 30/09/2023 kl. 20:40

  Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of any widgets I could add to my blog that automatically tweet my newest twitter updates. I’ve been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you would have some experience with something like this. Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.

 • Svar sphynx kittens for sale 01/10/2023 kl. 07:57

  The other day, while I was at work, my sister stole my iphone and tested to see if it can survive a twenty five foot drop, just so she can be a youtube sensation. My iPad is now broken and she has 83 views. I know this is entirely off topic but I had to share it with someone!

 • Svar חשפניות 02/10/2023 kl. 23:29

  Hello there, just became aware of your blog through Google, and found that it is really informative. I’m gonna watch out for brussels. I will appreciate if you continue this in future. Lots of people will be benefited from your writing. Cheers!

 • Svar гостиничные чеки 03/10/2023 kl. 17:21

  Hello there! This is my first visit to your blog! We are a group of volunteers and starting a new initiative in a community in the same niche. Your blog provided us useful information to work on. You have done a marvellous job!

 • Svar механизированная штукатурка в москве 04/10/2023 kl. 18:44

  Greetings from Idaho! I’m bored to death at work so I decided to check out your website on my iphone during lunch break. I enjoy the knowledge you present here and can’t wait to take a look when I get home. I’m shocked at how quick your blog loaded on my cell phone .. I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyhow, excellent site!

 • Svar машинная штукатурка в москве 05/10/2023 kl. 02:00

  Hi there, I enjoy reading all of your article. I like to write a little comment to support you.

 • Svar payday advance near me 07/10/2023 kl. 05:12

  Pretty section of content. I just stumbled upon your web site and in accession capital to assert that I acquire in fact enjoyed account your blog posts. Any way I’ll be subscribing to your augment and even I achievement you access consistently fast.

 • Svar Онлайн казино 07/10/2023 kl. 05:16

  Онлайн казино радует своих посетителей более чем двумя тысячами увлекательных игр от ведущих разработчиков.

 • Svar online television 11/10/2023 kl. 12:04

  I don’t even know the way I ended up here, however I thought this submit was good. I don’t recognize who you’re however definitely you are going to a famous blogger in case you are not already. Cheers!

 • Svar чеки на гостиницу 12/10/2023 kl. 19:55

  Hey there terrific blog! Does running a blog similar to this take a great deal of work? I have virtually no knowledge of programming but I was hoping to start my own blog soon. Anyways, if you have any suggestions or tips for new blog owners please share. I know this is off topic but I just needed to ask. Thank you!

 • Svar чеки на гостиницу 13/10/2023 kl. 16:43

  Hi there, I check your new stuff like every week. Your story-telling style is awesome, keep up the good work!

 • Svar гостиничные чеки с подтверждением москва 15/10/2023 kl. 16:00

  It’s a shame you don’t have a donate button! I’d without a doubt donate to this fantastic blog! I suppose for now i’ll settle for book-marking and adding your RSS feed to my Google account. I look forward to fresh updates and will talk about this blog with my Facebook group. Chat soon!

 • Svar online television 17/10/2023 kl. 19:09

  With havin so much content and articles do you ever run into any problems of plagorism or copyright violation? My website has a lot of completely unique content I’ve either authored myself or outsourced but it appears a lot of it is popping it up all over the web without my agreement. Do you know any solutions to help reduce content from being ripped off? I’d definitely appreciate it.

 • Svar online television 19/10/2023 kl. 17:51

  Hello there, You have performed a great job. I will definitely digg it and in my opinion recommend to my friends. I am sure they will be benefited from this site.

 • Svar Онлайн казино 21/10/2023 kl. 02:43

  Thank you a bunch for sharing this with all people you really recognise what you are talking approximately! Bookmarked. Please also talk over with my web site =). We could have a link change agreement among us

 • Svar стяжка пола м2 22/10/2023 kl. 23:20

  Хотите получить идеально ровный пол без лишних затрат? Обратитесь к профессионалам на сайте styazhka-pola24.ru! Мы предоставляем услуги по стяжке пола м2 по доступной стоимости, а также устройству стяжки пола под ключ в Москве и области.

 • Svar snabzhenie-obektov.ru 24/10/2023 kl. 10:16

  снабжение стройки

 • Svar оштукатуривание стен 26/10/2023 kl. 10:53

  Нужна машинная штукатурка стен в Москве, но вы не знаете, какой подрядчик лучше выбрать? Обратитесь к нам на сайт mehanizirovannaya-shtukaturka-moscow.ru! Мы предоставляем услуги по механизированной штукатурке стен любой площади и сложности, а также гарантируем качество и надежность.

 • Svar glavdachnik.ru 27/10/2023 kl. 14:41

  Ridiculous quest there. What occurred after? Thanks!

 • Svar сделать чеки на гостиницу в москве 29/10/2023 kl. 08:36

  Way cool! Some very valid points! I appreciate you writing this post and the rest of the site is very good.

 • Svar гостиничные чеки мск 01/11/2023 kl. 02:41

  Wow that was odd. I just wrote an very long comment but after I clicked submit my comment didn’t show up. Grrrr… well I’m not writing all that over again. Regardless, just wanted to say fantastic blog!

 • Svar Заказать SEO продвижение 02/11/2023 kl. 14:04

  I needed to thank you for this excellent read!! I definitely enjoyed every little bit of it. I have you bookmarked to check out new stuff you post

 • Svar прием кабеля в изоляции цена 03/11/2023 kl. 17:07

  I am truly thankful to the owner of this website who has shared this great article at at this place.

 • Svar bitokvesnuhin 04/11/2023 kl. 08:28

  Ищете профессионалов для механизированной штукатурки стен в Москве? Обратитесь к нам на сайт mehanizirovannaya-shtukaturka-moscow.ru! Мы предлагаем услуги по машинной штукатурке стен любой сложности и площади, а также гарантируем быстрое и качественное выполнение работ.

 • Svar Заказать SEO продвижение 05/11/2023 kl. 12:44

  I have been surfing online more than three hours lately, yet I never found any interesting article like yours. It’s pretty value enough for me. In my opinion, if all website owners and bloggers made just right content as you did, the internet might be much more useful than ever before.

 • Svar краска для одежды 09/11/2023 kl. 17:52

  Hello! I could have sworn I’ve been to this site before but after browsing through some of the posts I realized it’s new to me. Nonetheless, I’m definitely pleased I found it and I’ll be bookmarking it and checking back frequently!

 • Svar buy autocad 10/11/2023 kl. 05:29

  Greate article. Keep writing such kind of information on your blog. Im really impressed by your blog.

 • Svar https://crazysale.marketing/ 16/11/2023 kl. 17:37

  Thank you for the auspicious writeup. It in reality used to be a leisure account it. Glance complex to far added agreeable from you! By the way, how can we keep in touch?

 • Svar клиника наркологии и психиатрии 23/11/2023 kl. 08:41

  naturally like your web-site however you need to test the spelling on quite a few of your posts. Several of them are rife with spelling problems and I in finding it very bothersome to tell the truth then again I will surely come back again.

 • Svar ковры 3 на 4 в москве 27/11/2023 kl. 03:13

  Can you tell us more about this? I’d care to find out more details.

 • Svar запчасти на машину 27/11/2023 kl. 15:02

  Howdy this is kinda of off topic but I was wondering if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML. I’m starting a blog soon but have no coding knowledge so I wanted to get advice from someone with experience. Any help would be greatly appreciated!

 • Svar сантехник срочно краснодар 27/11/2023 kl. 16:13

  What i do not realize is actually how you’re now not really a lot more well-liked than you may be right now. You are so intelligent. You know therefore significantly relating to this topic, produced me for my part believe it from so many various angles. Its like men and women aren’t interested until it’s something to accomplish with Lady gaga! Your personal stuffs great. Always deal with it up!

 • Svar orjinal lida 28/11/2023 kl. 15:12

  orjinal lida zayıflama hapı

 • Svar biber hapı 28/11/2023 kl. 15:12

  biber hapı zayıflama hapı

 • Svar seo оптимизация на сайт 28/11/2023 kl. 18:01

  WOW just what I was searching for. Came here by searching for %keyword%

 • Smid mig en Hilsen