Diy, Entréen, Genbrug, Indretning, Kreative ideer, Opbevaring, Recycle, Vægge

DIY – inspiration til knagerækker og små entreér

DIY – inspiration til knagerækker og små entreér

Jeg er blevet spurgt i gårdagens indlæg, om jeg kunne hjælpe med inspiration til en knagerække i en lille entre. Jeg er jo vild med en god udfordring og oplæg til indlæg, så her er de ideer jeg har valgt at vise.

Jeg har fundet mange, og resten vil komme dumpende på bloggen sådan pø om pø det næste stykke tid:

entre

Source

entre 1

Source

Der er kommet mange nye læsere til siden sidste år, hvor jeg 2 lørdage i træk havde indlæg med inspiration til netop det rum. Der var vol. 1 og vol. 2, men der var ikke decideret fokus på små entreér som mange af os har. Og ja det gælder også herhjemme, hvor vi stadig, efter 1 år, ikke har fået gjort noget ved det rum, andet end stille en stumtjener. En stumtjener fra genbrug, som jeg gav en tur med kobbersprayen for ikke så længe siden. Måske kan du huske indlægget hvor jeg vist før/efter billeder fra netop trappeopgangen ?

Men der skal ske noget mere end bare en stumtjener, men jeg er tom for ideer.

Eller det vil sige, jeg fik faktisk en ret fed ide, mens jeg var ved at lave dette indlæg. Når den er ført ud i livet, deler jeg selvfølgelig ideen med dig. Vil se om ikke jeg lige kan få presset det ind – mellem jeg tegner og producerer til weekendens julebazar på Gavnø Slot.

Nedenstående idé er tidligere vist på bloggen, men jeg synes det er så fin, at den godt kan tåle en gentagelse:

entre 2

Skal vi kun fokusere på selve knagerækken, har jeg fundet nogle sjove og anderledes måder, at takle den opgave på. Problemet er jo ikke at finde en knagerække. Det er jo bare at lægge fingrene på tasterne og google og købe en standard, men det er da langt sjovere at have noget ikke alle andre har, n´est pas ?

So, here we go på anderledes knagerækker. Har du lagt mærke til hvor international i sproget jeg er i dag tøhø.

Nåhm..

En gammel åre brugt som knagerække:

knagerække 1

knagerække 5

knagerække 6

3 ovenstående er fundet via her.

Ellers så stik hovedet i ungerne legekasser og find nogle dyr frem (ellers find dem på loppemarkeder, som er væsentlig billigere end en tur i legetøjsbutikkerne). Halvér dem og skru dem på træplader:

knagerække

Ud og rod i garagen og find gamle guitarer frem, der alligevel ikke bruges, smut en tur i skoven efter en stor gren, snuden ned i køkkenskuffen efter gafler eller find gamle håndtag/knopper mv på loppemarkedet eller køb nogle nye og se nedenfor hvordan du kan bruge dem kreativt:

Ideer til knagerække 1

Andre ideer er at save skaftet af en rive eller 2 og hænge dem på væggen, eller hæng en stige vandret ned fra loftet, så der kan hænge bøjler på. Håber I blev inspireret til nyt i gangen/entreen ?

Jeg blev som sagt.

Kærligst Bettina

Følg med i mit univers på Facebook og Instagram

Er du på Facebook eller på Instagram?

Det er jeg!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog
Du kan også følge mig på Instagram (ikke bloggen). Her deler jeg billeder fra mit hjem og lidt fra rejser: https://www.instagram.com/bettinaholst/?hl=en

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

15 Kommentarer

 • Svar Irene 30/10/2013 kl. 14:22

  Sikke et par fine idéer, der var helt klart inspiration at hente. Specielt dem med bestikket kan jeg godt lide – det kunne blive en fin krog til viskestykker, grydelapper o.l. i et køkken 🙂

  • Svar bettinaholst 31/10/2013 kl. 00:15

   Ja der er mange gode eksempler, godt du kunne li hvad jeg har fundet frem 🙂

 • Svar Marianne 30/10/2013 kl. 14:56

  Skønne ideer – kunne godt fristes når jeg/vi lige er færdige med soveværelse og kontor 🙂
  Marianne

  • Svar bettinaholst 31/10/2013 kl. 00:15

   Lyder spændende med jeres projekter 🙂

 • Svar Hanne Maria Bruun Hansen 30/10/2013 kl. 15:14

  Skøn inspiration – jeg er helt vild med det mønstrede tapet garderobe forslag – styrtede ud i min egen entré for at se om det kunne lade sig gøre – og det kan det!

  • Svar bettinaholst 31/10/2013 kl. 00:16

   Ja det er nemlig super fedt. Var nødt til at vise det igen 🙂

 • Svar Anne-Mette 31/10/2013 kl. 10:36

  ha ha ha….nåede lige at tænke om du har taget et sprogkursus – eller tre – in between alle dine andre projekter 🙂 🙂 Lækre ideer du viser frem. Jeg synes det er så sjovt dét der med at man er helt tom og PLUDSELIG får man bare en idé – måske afledt af noget andet – og så kan man næsten ikk’ forstå man ikke har tænkt det før 🙂 Spændt på hvad du finder på. Om det så bliver før eller efter julemarked 😉

  • Svar bettinaholst 31/10/2013 kl. 12:44

   Hehee…ja det slog mig lige at jeg havde en ting ude i atelieret, der ville fungere fint som knageophæng. Og tilpas anderledes 😉 – bliver alligevel nok først i næste uge jeg får taget billeder 🙂

 • Svar Christina 01/11/2013 kl. 10:48

  Hej Bettina.
  Tusind tak fordi du ville hjælpe med at finde inspiration. Det har sat så mange tanker igang og jeg kan lide dem alle sammen, så nu er det bare at vælge 😀
  Endnu engang tak – og rigtig god weekend 🙂

 • Svar Grete jeppesen 04/02/2018 kl. 11:45

  Hej Bettina. Super fede ideer😀 Hvor har du købt i knager der er på det første billed hvor der hænger et ur?

  • Svar bettinaholst 05/02/2018 kl. 16:34

   Hej Grete – det er bare inspirations billeder jeg viser og ikke fra mit eget hjem, så jeg ved desværre ikke hvor de er fra, men jeg ved at man kan få nogle ret store kroge i byggemarkederne, så måske det er en mulighed ? 🙂

 • Svar Grete jeppesen 05/02/2018 kl. 20:58

  Hej Bettina. Tak for svar😀

  • Svar bettinaholst 08/02/2018 kl. 21:58

   Så lidt da 🙂 – beklager at jeg ikke kunne hjælpe mere…

 • Svar Priscilla 18/11/2019 kl. 21:38

  de guitar- kroge halløj. hvor har du dem fra… mega fed ide:-)

  • Svar bettinaholst 20/11/2019 kl. 16:02

   Hej Priscilla

   Det er ikke mine egne. Indlægget er blot til inspiration. Jeg tænker, at de måske er lavet af gamle guitarer man har savet over, men om de kan købes færdige ved jeg desværre ikke.

  Smid mig en Hilsen

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.