Kom indenfor, Kreative ideer, Mine projekter, Vægge

DIY – geometri i vores trappeopgang del 1

DIY – geometri i vores trappeopgang del 1

Idag er der nyt fra min egen entré/trappeopgang.

Oprindelig havde vi bare malet den hvid, da vi flyttede ind sidste år i august, men altså…gab gab hvor var det kedelig. Længe var den bare hvid, så lavede jeg en collage med forskellige billeder, men aiii det blev jeg så hurtigt træt af (nu hvor jeg så genser billederne, synes jeg egentlig at det ser meget fint ud), men altså, her er der jo sjældent langt fra tanke til handling.

FØR:

Trappe efter 2

Trappe efter 1

Så.var.det.at.der.lige.var.et.par.rester.maling !

Og de skulle da bruges. Eller det vil sige…rester og rester. Egentlig var det kun den hvide, der var en rest, men et par klatter blå i en gammel tuppervare skål med hvid, et par klatter bordeaux med hvid og et par klatter sort med hvid og så var jeg igang.

Igen.

Så derfor ser trappeopgangen nu sådan ud:

Blog-Bettina-Holst-entre-entry-geometri 1

Blog-Bettina-Holst-entre-entry-geometri 3

Nu er jeg sådan indrettet, at male – det gør jeg tit. Og ikke kun på lærrederne, som du vist godt kan fornemme ikke ?.

Det er jo bare maling og kan altid males over. Jeg går ikke længe og overvejer frem og tilbage. Jeg prøver det af. Bum. Bliver det noget lort, maler jeg det bare igen på et andet tidspunkt.

Måske du blev inspireret af vores trappeopgang ?

Og jeps også denne gang malede jeg mens manden ikke var hjemme.

Selvfølgelig gjorde jeg det. Og jeg spurgte ikke først. Sådan er jeg. En slemmer pige.

Kærligst Bettina

Følg med i mit univers på Facebook og Instagram

Er du på Facebook eller på Instagram?

Det er jeg!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog
Du kan også følge mig på Instagram (ikke bloggen). Her deler jeg billeder fra mit hjem og lidt fra rejser: https://www.instagram.com/bettinaholst/?hl=en

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

12 Kommentarer

 • Svar Ina Nielsen 05/12/2013 kl. 21:42

  Vil da gerne deltage i konkurrencen. Læser din blog med gide ideer.

  Hilsen ina

  • Svar bettinaholst 06/12/2013 kl. 13:49

   Hej Ina – flytter lige din kommentar til konkurrence indlægget 🙂

 • Svar Anonym 06/12/2013 kl. 00:40

  Det ser skønt ud, men jeg kunne nu også lide din trappeopgang før. :o)
  Hvor er billedet til højre for trykket af de grønne hænder fra?

  • Svar bettinaholst 06/12/2013 kl. 13:50

   Tak tak 🙂 man kan printe gratis illustrationer hos indiefixx.com 🙂

   • Svar Charlotte 09/12/2013 kl. 13:40

    Den side må jeg kigge nærmere på. :o)

    • Svar bettinaholst 09/12/2013 kl. 21:47

     Det m du gøre, der er mange fine og så er de helt gratis 🙂

 • Svar Ginette Frederiksen 06/12/2013 kl. 07:58

  wow – det ser super godt ud 🙂

 • Svar Rebecca 06/12/2013 kl. 14:45

  Virkelig lækker blog du har. Jeg er helt vild med indretning, så det her er jo lige en blog for mig 🙂

 • Svar Hanne-M 19/04/2014 kl. 18:53

  Ih hvor er det fint! Jeg er blevet så inspireret at jeg selv er i gang herhjemme. Men kan ikke beslutte mig for om det er bedst at male en farve af gangen, eller veksle mellem de fire forskellige jeg vil bruge. Nogen tips? 🙂

  • Svar bettinaholst 19/04/2014 kl. 19:39

   Dejligt at høre 🙂 – jeg tog flere farver af gangen, så kunne jeg bedre og hurtigere danne mig et overblik om der var harmoni mellem farverne og samtidig kunne jeg male mens den ene farve tørrede (men jeg er også så frygtelig utålmodig) 🙂

  Smid mig en Hilsen