DIY - garderobe opbevaring af rør
Diy, Indretning, Kreative ideer, Opbevaring

DIY – garderobe opbevaring af rør

DIY – garderobe opbevaring af rør

Så faldt jeg sørme over endnu en skøn måde, at lave sin egen garderobe opbevaring på.

Jeg er total pjattet med det rå look. Jeg ville sådan ønske, at vores entré var stor nok til at kunne rumme sådan en, men det er den desværre ikke.

Vi har en dum entré.

Jeg har tidligere vist andre gør-det-selv (DIY) garderobe opbevaringer. Der er f.eks. den garderobestang, der er lavet af rundstokke og vvs-fittings, der er også den garderobe opbevaringen, der er lavet ud af en gammel kasse og vandrør. Der er mange flere tidligere indlæg om garderobe opbevaring du selv kan lave. Blog brug søgefeltet i højre sidebar og søg på garderobe stang, garderobe eller garderobe opbevaring.

DIY - garderobe opbevaring af rør

Håber du kunne bruge ideen?

Jeg har fundet den hos wtwonen.nl.

Kærligst Bettina

 

Følg med i mit univers på Facebook og Instagram

Er du på Facebook eller på Instagram?

Det er jeg!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog
Du kan også følge mig på Instagram (ikke bloggen). Her deler jeg billeder fra mit hjem og lidt fra rejser: https://www.instagram.com/bettinaholst/?hl=en

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

1 Kommentar

  • Svar Der er lænestole - og så er der lænestole - Bettina Holst Blog 29/10/2014 kl. 11:49

    […] Sidder du nu og tænker “hvad er det man selv kan lave ud af vandrør ?” så klik f.eks. på dette indlæg med et tøjstativ lavet af vandrør eller denne garderobe opbevaring også lavet af vandrør. […]

  • Smid mig en Hilsen

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.