Børnekassen, Børneværelset, Diy, Kreative ideer

DIY – en skøn hylde

DIY – en skøn hylde

Her er en af de ideer, hvor jeg tænker, hvorfor fik jeg dog ikke selv den idé ?.

Istedet for bare en almindelig hylde, hvorfor så ikke lave en med spidser som her eller skær pladen, så det ligner huse ?. Ja eller skær noget helt andet i træet. Det kunne f.eks. være mere aflange spidser, hvor man maler den øverste spids sort og så tegner bløde (sorte) striber lodret, så det ligner blyanter ???. Ja eller maler hver blyant i forskellige farver. Det kan man jo også gøre med husene eller de viste spidser nedenfor.

Aiii – det var da et par gode idéer jeg lige fik mig der hva’ ? 😉

Træhylde DIY 1

Træhylde DIY

Source

Håber du kunne bruge ideen jeg faldt over idag ?. Jeg har fået en super fed idé, som jeg bliver nødt til at arbejde videre med. Det har intet med dette indlæg at gøre. Det drejer sig om noget helt andet. Der skal lige testes og leges en masse. Så afslører jeg det måske en dag.

Måske.

Kærligst Bettina

Følg med i mit univers på Facebook og Instagram

Er du på Facebook eller på Instagram?

Det er jeg!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog
Du kan også følge mig på Instagram (ikke bloggen). Her deler jeg billeder fra mit hjem og lidt fra rejser: https://www.instagram.com/bettinaholst/?hl=en

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

6 Kommentarer

 • Svar Marianne 07/11/2013 kl. 13:06

  Sød hylde – især til jul, ligner juletræer 🙂
  Frem med ideerne, du kan da ikke bare sige du har fået en god ide og så gå!!!!
  Marianne

  • Svar bettinaholst 07/11/2013 kl. 13:16

   Ja synes den er ret skøn og heller ikke så svær at gå til..I like.

   Hahaaa Marianne…jo jo jeg skal lige gennemtænke den nye idé igennem først 🙂

 • Svar Hanne Maria Bruun Hansen 07/11/2013 kl. 20:31

  Rigtig skøn hylde – du er altså fantastisk til at finde sjove ideer 🙂

  • Svar bettinaholst 08/11/2013 kl. 10:38

   Ja er den ikke bare fin? – og tak, jeg gør mig stor umage med at finde ting/billeder, da både indholdet skal være brugbart, billederne gode og inspirerende og at ideer skal være tilgængelige at efterligne (jeg kasserer rigtig mange ideer på min vej. Ikke fordi ideerne er dårlige, men fordi billedematerialet er elendigt) 🙂

 • Svar Rikke 07/11/2013 kl. 22:22

  Hvor er det en fin idé – den ryger fluks i gemmeren! 😀

 • Smid mig en Hilsen

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.