DIY - byg sengen op
Børneværelset, Diy, Indretning, Kreative ideer

DIY – byg sengen op

DIY – byg sengen op

Rigtig mange børnefamilier bokser med at indrette mindre børneværelser eller med at få plads til alle ungerne´s ting. Jeg har fundet en ret fin ide til at bygge sengen opad, så det frigiver en masse gulvplads.

Du får ideen her:

DIY - byg sengen op

Ideen er fundet her.

Min ældste søn havde også en seng under loftet da han var ca. 5 år gammel (men bare en købe seng). Under sengen havde han så en madras og da jeg havde lavet et forhæng, blev det tit brugt som hygge/læse hule, men det kunne jo også have været brugt til skrivebord eller lign.

Det jeg rigtig godt kan lide ved denne idé er at den jo kan tilpasses 100% til det enkelte værelse og så har man bare en seng som ingen andre børn har. Men det kræver nok en handyman (-eller kvinde), der kan svinge en boremaskine og en hammer.

Kærligst Bettina

 

Følg med i mit univers på Facebook og Instagram

Er du på Facebook eller på Instagram?

Det er jeg!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog
Du kan også følge mig på Instagram (ikke bloggen). Her deler jeg billeder fra mit hjem og lidt fra rejser: https://www.instagram.com/bettinaholst/?hl=en

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

Ingen Kommentarer

Smid mig en Hilsen

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.