Det hyggeligste landkøkken
Boliger, Indretning, Inspiration

Det hyggeligste landkøkken

Det hyggeligste landkøkken.

Er du landkøkken typen eller bare vild med den romantiske stil, så tror jeg at du vil elske dette køkken. Huset er fra 1869 og huset`s nuværende ejere har boet i huset i 20 år, hvor de også driver butik med loppefund i sommermånederne på grunden. Huset ligger i Sverige.

Det er familie selv, der har renoveret køkkenet, som er deres drømmekøkken og hvor man vist roligt kan sige, at her er der skruet helt op for romantikken…eller…jeg ved jo ikke hvor meget romantik, de ligefrem dyrker i køkkenet, men stilen – den er i hvert fald romantisk 😉

Kom med indenfor i dette hyggelige landkøkken:

Det hyggeligste landkøkken

Det hyggeligste landkøkken

Det hyggeligste landkøkken

Det hyggeligste landkøkken

Det hyggeligste landkøkken

Det hyggeligste landkøkken

Det hyggeligste landkøkken

Foto: Jenny Karlsson – kilde/source

Det hyggeligste landkøkken.

Det er ikke mit personlige favorit drømmekøkken, men det afholder mig jo ikke fra at vise den type inspiration også. Her på bloggen er der plads til mange stil arter og jeg synes dæleme, at det ser hyggeligt ud og ville elske, at blive inviteret på en god middag der – not gonna happen, men du ved hvad jeg mener…

Til gengæld kan jeg se, at jeg har kærligheden til kurve til fælles med denne familie. Er der noget jeg synes man ikke skal gå ned på, så er det altså kurve. I alle størrelser og forme. Mine kurve står i stabler oven på vores stålkøleskab (som står frit).

Man skal heller ikke gå ned på løse tæpper, puder, mørk chokolade eller skyr, men det er en helt anden snak.

Jeg håber du blev fyldt op med lidt romantisk inspiration – om ikke andet er der da nok at gå på opdagelse i.

Ha` en skøn dag !

Kærligst Bettina

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram. Du kan i bunden af bloggen, se et uddrag af de billeder jeg deler fra mit eget hjem.

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

Ingen Kommentarer

Smid mig en Hilsen

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.