Kom indenfor, Mine projekter

Maler gulvet og noget om at være i Ikea magasinet

Maler gulvet og noget om at være i Ikea magasinet

Jeg har været igang med at male gulvene på 1.sal.

Har aldrig haft et rum, der var så hvidt. Over det hele. Faktisk mange år siden vi bare har haft hvide vægge. Og et malet trægulv har vi aldrig haft. Men nu skal alles være hvidt hvidt hvidt.

Så kan jeg nemlig rigtig sprælle i farverne på løse tæpper, sengetæppe,puder, malerier (tapet ?) m.v.

Et par dage får gulvet nu lov til at hærde. ..og så skal der dæledullemig indrettes soveværelse !

Og mens jeg lige holder pause, kan jeg jo passende kigge i det nye Ikea Live Magasin, hvor der er billeder fra vores gamle hjem i Greve.

I vores nye hus i Haslev bor vi jo i en helt anden stil end tidligere. Meget bedre. Her kan min stil meget bedre komme til sin ret. Er ikke ubetinget vild med indretningen i det gamle hjem, men da Ikea skrev til mig i foråret om jeg havde lyst til, at vise vores hjem frem i deres magasin var jeg nu alligevel frisk på det.

Havde jeg ikke et par søde opmærksomme læsere, havde jeg vist ikke opdaget at magasinet var udkommet. Magasinet postomdeles til alle, der har et Ikea Family kort og sendes ud 4 gange årligt.

Dog måtte jeg selv lette bagdelen og hente et par stykker i Ikea i Taastrup. I magasinet bliver det præsenteret som om jeg selv har kontaktet dem.

Det har jeg altså ikke.

De skrev til mig om jeg ville dele billeder fra mit hjem.

Og det ville jer gerne.

Min gamle pallehylde er også med på billederne. De nye ejere af huset spurgte pænt, om ikke de måtte beholde pallen og det fik de selvfølgelig lov til. Jeg kan jo altid lave en ny hvis det er.

Ha´ en skøn dag derude !

Kærligst Bettina

Tidligere Indlæg Næste Indlæg