Boliger, Indretning, Inspiration

Det er helt sort

Faktisk mere eller mindre helt bogstaveligt.

Igår viste jeg inspiration til hvordan du kan indrette dig med mørke vægge. En enkelt væg her og der. Idag synes jeg det kunne være sjovt, at vise en bolig, hvor man er gået all-in på mørke vægge.

Faktisk er stort set alle vægge mørke !

Du ved jeg elsker mørke vægge ikke ?. Dog er selv dette lige en tand for meget for mig.

Men.

Jeg synes alligevel, at det er mega modigt og sejt at indrette sit hjem mørk og anderledes og jeg ville elske at være på besøg – for hyggeligt ser det da ud – men jeg ville være lidt nervøs for at få en depression med al det mørke hver dag. Det værdsætter jeg dog lyset for meget til. Billederne er taget på en solskins dag, men forestil dig, hvor mørkt der må være om vinteren eller på en regnvejrs dag.

Kom med indenfor i denne mørke hyggelige hule:

Blog Bettina Holst Dark home

Blog Bettina Holst Dark home 2

Blog Bettina Holst Dark home 3

Blog Bettina Holst Dark home 4

Blog Bettina Holst Dark home 5

Blog Bettina Holst Dark home 6

Blog Bettina Holst Dark home 7

Blog Bettina Holst Dark home 8

Blog Bettina Holst Dark home 9

Blog Bettina Holst Dark home 10

Blog Bettina Holst Dark home 11

Blog Bettina Holst Dark home 12

Blog Bettina Holst Dark home 13

Blog Bettina Holst Dark home 14

Blog Bettina Holst Dark home 15

Source/link

Som du kan se er det stort set alle vægge der er mørke – lige med undtagelse af badeværelset som er lyserødt. Fed kombination. Mørk indretning og meget mandlig vel også – og så lige afslutte med en tøsefarve på badeværelse.

Hvad siger du til sådan en bolig – kunne du bo sådan ??

Og så lige et sidespring:

Hvis ikke du allerede har set det, så har jeg en lille give-away kørende hvor du kan vinde et smukt fotografi. Fotografen StaunP gør det normalt i det mere dystre og sort/hvide (apropos denne bolig), men han har for nyligt skudt nogle billeder i New York, hvor der er lidt flere farver på og det er et af dem du kan vinde. Du kan deltage her.

Ha´ en skøn dag !

Kærligst Bettina

 

…Hold dig orienteret når der er opdateringer på bloggen. Det kan du enten via Facebook eller Bloglovin

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

2 Kommentarer

 • Svar Heidi 02/08/2015 kl. 17:09

  Normalt er jeg et reptil i menneskeform. Kunne jeg være i et terrarie med en varmesten og en 100w spot ovenover, så boede jeg jo gerne sådan. Jo mere lys og varme indenfor, jo bedre!
  Men lige her kan jeg godt se fidusen……Jeg er, trods min generelle skepsis overfor huler, ikke sikker på andet end, at farven lige her, virker, også om vinteren.
  Der er et fantastisk lysindfald, godt med (spot-)lys og varme farver i det meste af tilbehøret.
  (Jeg er næsten fristet til at prøve at male alle vores skæve vægge i stuen mørke……Herregud, hvad koster 30-40 liter god vægmaling?):)

  • Svar bettinaholst 02/08/2015 kl. 20:31

   Hahha fed beskrivelse af dig selv og tak for input ! 🙂

   Lysindfaldet er fantastisk i denne bolig, uden tvivl og jeg tror også det fungerer fedt om vinteren, meeen mørke farver stjæler også lyset. Vi har selv mange store vinduer og et fantastisk lys, men jeg kan godt mærke hvis jeg maler f.eks. 2 vægge mørke i samme rum 🙂

  Smid mig en Hilsen

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.