Kom indenfor

Der forandres herhjemme – igen

Der forandres herhjemme – igen

Efter kun 7 måneder er jeg allerede træt af stilen i køkkenet. Er vild med lampen, der hænger der nu, men den flytter altså rum til fordel for denne massive og kæmpe store lampe fra Ikea.

Vi er spændt på om den bliver for dominerende, men det må komme an på en prøve.

Kom med indenfor i vores køkken:

Bænken har jeg besluttet skal være sort og tallerkenrækken males tilbage til hvid. Bøgerne skal ud og istedet skal jeg have noget helt andet i den.

Ny stol er indkøbt. Jeg vil have 3 forskellige og er pt. i tænkeboks over hvilke andre 2, der skal til. Tænker en hvid eller i en fræk kontrast farve og muligvis en i jern. Den viste er fra Ilva (som dagen efter dog blev byttet).

Disse kæmpe puder fylder hele bænken og blev købt i Ilva igår.

En masse æsker fra Søstrene Grene har jeg givet nyt papir. Fra Rema1000. 5 ruller for en 20´er. Stolene på 2. sidste billede skal ud. Interesseret ??

Lidt hverdagsglimt herfra. Såment bare. Nu kalder atelieret..

Ha- en skøn dag !

Kærligst Bettina

Følg med i bloggen´s univers på Facebook

Er du på Facebook?

Det er bloggen!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

28 Kommentarer

 • Svar Karen Elisabeth 04/03/2013 kl. 11:58

  Det er så fed en lampe – Jeg har også overvejet at indføre den herhjemme ved mig

 • Svar Helena 04/03/2013 kl. 16:32

  Fedt paoir til æskerne, det har jeg netop også købt i dag blot til en tièr, da det åbenbart var fra sidste uges spotvarersortiment:-)

 • Svar Fototosse 04/03/2013 kl. 17:51

  SMUK tallerkenholder, der nu holder bøger!

 • Svar Anne-Mette 04/03/2013 kl. 18:35

  Godt du selv kan så mange ting, bla. svinge en pensel, når nu du fristes til nye kulører 🙂

  Sjovt med æskerne… præcis samme papir har jeg brugt på MINE æsker; http://gallerilarsen.blogspot.dk/2013/02/perle-og-koral-og-lidt-stjerner.html Jeg synes det var ret vildt med 5 ruller papir til en tyver. Dine æsker er nu osse blevet ret fine 🙂

  Er meget påpasselig med at skrive “ÆSKER”… udbrød til veninden den anden dag; “vil du se mine fine nye kasser??” – og med det samme jeg havde sagt det ku’ jeg bare høre at “nogen” viille ha’ hørt det som noget HELT andet 🙂 🙂 🙂

  • Svar Bettina Holst - om kunst, indretning, kreative ideer o.ma. 04/03/2013 kl. 19:00

   Orv ja det har du da også :-). Jeg er vild med det papir og prisen 🙂

   Hahha ja, ligesom i “Kender du typen” da værten Mads spørger den mandlige livsstilsekspert; “nu hvor du har set hendes tasker, kan du så gætte hvem vi er på besøg hos ?” – hold kæft jeg var flad af grin flere timer efter :-)))

  • Svar Anne-Mette 05/03/2013 kl. 09:44

   Me too… det var simpelthen for sjovt. (værkstedshumor af bedste eller værste skuffe – I don’t care – det var sjovt 🙂 🙂 Go bedring til hånden (jeg sætter gerne penge på du IKKE holder den i ro 🙂 ) Håber du når malerierne uanset.

  • Svar Bettina Holst - om kunst, indretning, kreative ideer o.ma. 05/03/2013 kl. 11:08

   Hahha we like :-))) – nope det er sgu svært at holde højre hånd i ro. Man kan klare en del med skinne på 😉

 • Svar monaelisabeth 04/03/2013 kl. 19:16

  hej Bettina
  den lampe er super flot !
  og så er jeg da helt vild med den skønne gris, du har stående i reolen.
  Hvor har du den fra ? (spurgte jeg nysgerrigt ;o)

  • Svar Bettina Holst - om kunst, indretning, kreative ideer o.ma. 04/03/2013 kl. 20:36

   Jamen grissebassen er fra Ancher´s havecenter (den er god nok..) i Hundige. De har et KÆMPE areal med brugskunst. Det er bare 2 år siden vi købte den, så aner ikke om de stadig har den. Den er malet med tavlelak, så der kan skrives på den og den gør mig stadig glad ;-))

 • Svar A + K = ♥ 04/03/2013 kl. 20:03

  Øj, hvor fint – elsker Ghost-stolene – både rå og tøsede på samme tid!

  – Anne

 • Svar Marianne 04/03/2013 kl. 20:07

  Jamen, håber da du stadig er glad ved huset selvom der allerede skal laves om og males om ;0))
  Lampen er så skøn og stolen ligeså 🙂

  God arbejdslyst

 • Svar GitteBlinkilde 04/03/2013 kl. 21:55

  Smiler – sikken du ind og udretter 🙂

 • Svar Nola 04/03/2013 kl. 22:11

  hold da op Bettina, du kommer da aldrig til at kede dig 😉 Er spændt på at følge resultatet…..og rigtig godt gå-på-mod 🙂

 • Svar Merete 05/03/2013 kl. 21:17

  Dejligt med lidt nye planer …
  og når man er færdig med rummene kan man jo bare starte forfra ;0)

 • Svar Lene 11/03/2013 kl. 03:54

  Er det de stribet stole du skriver om? Er du kommet af med dem?

  Lene

  • Svar Bettina Holst - om kunst, indretning, kreative ideer o.ma. 11/03/2013 kl. 08:52

   Ja det er de stribede :-). Nej jeg har intet gjort for at sælge dem andet end lige nævnt det i dette indlæg. Den ene er en smule løs, men man kan sagtens sidde på den. De sælges for 200,- kr. for dem alle 4.

  • Svar Lene 11/03/2013 kl. 21:34

   Min mand mener, at de ligner nogle stole som hurtigt vil give sig, så sig endelig ikke noget til ham om den løse stol 😉
   Top dem snupper jeg 🙂 Hvor og hvornår kan de hentes? Jeg bor jo i Herlev.
   Lene

  • Svar Bettina Holst - om kunst, indretning, kreative ideer o.ma. 12/03/2013 kl. 08:50

   De har mange år på bagen, så mon ikke de holder ?. De er blevet ombetrukket for kort tid siden af de venner vi fik dem af (af fruen selv og skummet er lidt blødt). Vi har kun haft dem i et par måneder og stort set ikke brugt dem. Manden min mener den løse stol kan fikses med en skruetrækker (?).

   Kan lige prøve at se om vi kan få dem alle ind i vores bil (men jeg tvivler godt nok) for så kan Thomas måske lokkes til at aflevere dem (han arbejder i Ballerup). Jeg vender lige tilbage Lene 🙂

   I er selvfølgelig også meget velkomne her, hvis det er I vil på en lille køretur en dag 🙂

 • Svar Mette Pedersen 15/02/2016 kl. 08:18

  Hej Bettina,
  jeg er nysgerrig efter, hvilken type papir du brugte til at wrappe dine bokse ind i? 🙂
  Venligst, Mette

  • Svar bettinaholst 15/02/2016 kl. 10:34

   Hej Mette

   Jeg brugte bare almindelig indpakningspapir jeg havde købt i Rema1000 og Søstrene Grene. Det skal dog siges, at det falmede efter ca. 1 år. Jeg havde det på fornemmelsen at det ville, men jeg gad bare ikke dengang give det lak. Vil man have noget der skal kunne holde, er det helt sikkert en god idé lige at lakere det bagefter. Decoupagelak kan klare opgaven 🙂

   ….iøvrigt lidt morsomt lige at blive mindet om dette indlæg igen. Det er mange indretninger siden det så sådan ud 🙂

   Kh

  Smid mig en Hilsen