Vores have

Der er tage og før/efter billeder af vores nye skur

Der er tage og før/efter billeder af vores nye skur

Altså ikke Tage…du ved ham på 68 år med måne på toppen og sokker i sandalerne vel? – men tage…på husene. Et tag – flere tage.

Hedder du Tage så undskyld min lidt platte fremstilling.

Et indlæg om et tag er måske ikke særlig ophidsende, men ikke desto mindre hvad et af vores næste projekter herhjemme kommer til at handle om. Heldigivis ikke på hovedhuset. Det lyder fancy. Hovedhuset. Men altså vi har jo rent faktisk 2 huse. Det vi bor i og der hvor jeg hersker 100%. Okay det gør jeg vist i begge. Men jeg tænkte nu på atelieret. 60 kvm.

All mine. Lucky me.

Det andet skal jeg jo dele med en yderst lækker mand.

Blog Bettina Holst tag og skur

Og lige præcis den mand, har nu også fået sit eget hus. Et til mig og et til ham.

Her bliver ingen snydt.

Hvilket hus han har fået spørg du ?

Et skur.

På hele 15 kvm.

Nu er vi så Hr. og Fru Danmark med skur – et sted derude på de 2400 kvm. Min mand har 8 tommelfingre. Sorry men det har han altså. Det er da bedre end 10. Alligevel har han bygget det stort set alene. Den ældste søn gav lige en lille hånd med i opstartfasen. Det er sådan et saml-selv-helvede fra et byggemarked.

Men han fik det samlet.

Jeg huskede at rose ham.

Først var der lige rigtig rigtig meget grus og sten, der skulle fjernes (meget af det stammede fra da vi gravede ud i mit atelier, så der kunne lægges varmerør og støbes ny beton). Denne bunke var godt 3 gange større inden billedet blev taget !.

Ungerne hjalp med at fjerne den og det var en absurd stor hjælp.

Blog Bettina Holst tag og skur før 1

Blog Bettina Holst tag og skur før 2

Blog Bettina Holst tag og skur 1

Blog Bettina Holst tag og skur 2

Blog Bettina Holst tag og skur 3

Det næste der skulle ske var maling.

Jeps du gættede rigtigt.

Det var min opgave.

Jeg valgte at male det sort og vinduerne hvide. I skrivende stund mangler dørene at få 3. gang.

Det får de til foråret.

Blog Bettina Holst tag og skur 4

Blog Bettina Holst tag og skur 5

Blog Bettina Holst tag og skur 6

Okay. Nogen her døjer vist med vand i kælderen…

Blog Bettina Holst tag og skur 7

Taget er kun et undertag og amatører, som vi er, havde ikke tænkt, at vi skulle ud og finde et rigtigt tag til skuret (troede da vi købte skuret at det var det).

Taget kunne evt. komme fra www.monier.dk. Det er måske lidt overkill, når det nu bare er et skur og det kan da også være at det ender med et brugt tag.

Men.

Sagen er den, at vi stadig har et ret stort projekt vi gerne vil have lavet. Nemlig en ny overdækning i vores gårdhave, mellem huset og atelieret og så gir det ret god mening, at lede efter et ordentligt tag.

For det får vi i den grad brug for. Måske vi så kan slå 2 fluer med ét smæk til den tid og lige smide et lille bitte tag til skuret oveni.

Blog Bettina Holst tag og skur

Blog Bettina Holst tag og skur 8

Det er simpelthen blevet så hyggeligt med det skur i haven, synes du ikke ?. Bonus er at vi ikke mere kan se naboen’s knap så kønne kompostbunke.

Imorgen på bloggen er der både konkurrence, hvor du kan vinde julekalenderbogen og så har jeg fundet en lækker lejlighed frem på kun 50 kvm fyldt med skøn inspiration.

Kærligst Bettina

Indlægget indeholder et sponsoreret  link. Du kan læse min reklamepolitik her.

 

Følg med i mit univers på Facebook og Instagram

Er du på Facebook eller på Instagram?

Det er jeg!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog
Du kan også følge mig på Instagram (ikke bloggen). Her deler jeg billeder fra mit hjem og lidt fra rejser: https://www.instagram.com/bettinaholst/?hl=en

Tidligere Indlæg Næste Indlæg