Del dit bord og giv det nyt liv
Diy, Indretning, Kreative ideer, Recycle

Del dit bord og giv det nyt liv

Del dit bord og giv det nyt liv

Jeg har egentlig aldrig rigtig været til den idé med at halvere et bord. Jo selve ideen er da fin nok, men synes bare ikke rigtig det har set så fedt ud i virkeligheden. Indtil jeg så disse billeder. Specielt det sidste er jeg ret pjattet med.

I det hele taget synes jeg, at det er sjovt at puste nyt liv i gamle møbler og meget gerne på det rigtige fede kreative måde. Netop det synes jeg disse 2 billeder er drøngode eksempler på.

Del dit bord og giv det nyt liv

Source

Lagde du mærke til den meget kreative idé til en anderledes blyantholder på det første billede ?

Herhjemme står den også (igen igen) på forandringer. Jeg malede vores stuegulv for ca. 2 uger siden og det er blevet SÅ flot. Jeg skal lige have nogle småting på plads og så skal jeg nok spamme med billeder fra projektet – før/efter. Don´t we love ? 🙂

Og nu hvor jeg var igang med at male gulve, ryddede jeg igår hele atelieret for alt, da jeg gerne vil have betongulvet lysegråt, istedet for den klare epoxy jeg gav det. Jeg bruger ikke den rigtige gulvmaling, så det er virkelig noget af et sats jeg har gang i !

Jeg viser billeder frem når….og ikke mindst hvis projektet bliver godt. Måske er jeg ude i noget mega træls dobbeltarbejde, hvis ikke det bliver godt. Det ved jeg meget snart.

Source på første billede

Ha’ en skøn dag !

Kærligst Bettina

Følg med i mit univers på Facebook og Instagram

Er du på Facebook eller på Instagram?

Det er jeg!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog
Du kan også følge mig på Instagram (ikke bloggen). Her deler jeg billeder fra mit hjem og lidt fra rejser: https://www.instagram.com/bettinaholst/?hl=en

 

 

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

8 Kommentarer

 • Svar Marianne 10/09/2013 kl. 09:46

  Du er bare utrolig :0)) – er det kalkmalingen du skal have gang i eller ??

  Fine halve borde – så kan man dele med nogen

  • Svar bettinaholst 10/09/2013 kl. 09:50

   Nope det er træ- og panel gulvmaling :-O

 • Svar Anna-Plywood and Pears 10/09/2013 kl. 11:19

  Jag håller med dig. Jag har också alltid tyckt att det bara ser ut som just vad det är: Ett halvt bord… och inget mer. Men jag måste säga att den första bilden var riktigt snygg! Kram på dig Bettina!

  • Svar bettinaholst 11/09/2013 kl. 10:36

   Ja de er nogle ret fine eksempler på, at det kan laves ret lækkert 🙂

 • Svar Kristina S 10/09/2013 kl. 20:53

  Hvorfor får man sat bordet fast på væggen? Billedet nr. 2 får nogle tanker i gang 🙂

  • Svar bettinaholst 11/09/2013 kl. 10:37

   Umiddelbart vil jeg tro, at vinkelbeslag kan udføre opgaven (alt afhængig af bordets tyngde), men de fås i mange størrelser, så det er mit umiddelbare bud (man skal helst ikke kunne se alt for tydeliggt hvordan det er sat op. Har fundet et tilfældigt eksempel på et vinkelbeslag: http://www.harald-nyborg.dk/p8438/vinkelbeslag-ce-90x65x90-m-rib, men prøv at Google dem. Dejligt at du blev inspireret 🙂

 • Svar Gülden 01/01/2015 kl. 23:07

  Hvor kan man købe dette halv bord der er vist på første billed?

  • Svar bettinaholst 02/01/2015 kl. 12:54

   Beklager det ved jeg desværre ikke. Jeg tænker, at man skal ud på loppemarkederne og finde et i den stil. Derefter skal man så selv stå for at dele det på midten. Tror ikke du kan købe det som det står her.

  Smid mig en Hilsen

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.