Indretning, Inspiration, Maletips, Vægge

De nye efterårsfarver – inspiration

De nye efterårsfarver – inspiration.

Det er ikke til at komme udenom at efteråret er over os. For nogen er det et stort øv.

Jeg tilhører ikke den gruppe.

Jeg er vild med efteråret, som for mig er den bedste årstid (så længe det ikke regner og blæser – samtidig i hvert fald).

Selv maler jeg jo konstant og hele tiden vores vægge – uafhængig af årstiden. I skrivende stund overvejer jeg om jeg igen igen igen, skal male en væg på kontoret (den, der er nu er…hmmm… 14 dage gammel – men jeg er ikke sikker på, at det er den rigtige farve…tsk tsk.).

Er du (også) der, hvor du trænger til nye farver på væggen, så kig med her, hvor du får Sadolin`s farvekollektion 2015 “Colour News Inspiration”. Alle farver tager udgangspunkt i efterårets smukke, matte og dæmpede farver og kan mikses på kryds og tværs.

I den nye kollektion af farver er der f.eks. Pear green (til venstre) – Cotton candy (i midten) og Chocolate syrup (til højre):

BED_RES_FAM03

Blog Bettina Holst sadolin farveinspiration 3

Salty liquorice og Cotton candy (den smalle stribe):

Blog Bettina Holst sadolin farveinspiration 4

Akzo2011_love3_Det2 012

Blog Bettina Holst sadolin farveinspiration 6

Blog Bettina Holst sadolin farveinspiration 7

Hvis du vil undgå at gøre det samme som mig, nemlig bare male og se om farven er god eller ikke (vel og mærket efter du har malet), så har Sadolin lavet en gratis app, hvor du kan visualize farven – inden du overhovedet svinger rullen. App`en hedder Sadolin Visualizer. Jeg har prøvet den. Den er ikke helt tosset.

Farven på det første billede – den lækre blå – hedder iøvrigt Blueberry crush.

Og for mig er den helt sikkert et crush.

Sidste år havde jeg en dybblå farve på en enkel væg i vores gæsteværelse, men efter 3 måneder synes jeg alligevel at den blev for mørk og tog for meget af lyset. Nu tror jeg dog, at jeg må vende tilbage til en mørk blå  – måske skal det være Blueberry crush ?

Kampagnen for de nye farver begynder i butikkerne medio september – altså nu 🙂

Ha` en skøn dag !

Kærligst Bettina

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram. Du kan i bunden af bloggen, se et uddrag af de billeder jeg deler fra mit eget hjem.

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

8 Kommentarer

 • Svar Heidi 17/09/2015 kl. 14:38

  Cotton candy er så fin. Farve på væggen uden at være “for meget” og Blueberry crush er jeg fuldstændigt forelsket i:) Jeg elsker gråblåt!

  • Svar bettinaholst 18/09/2015 kl. 09:43

   Jeg tænker også at jeg bliver nødt til at se Blueberry crush i virkeligheden på en væg 🙂

 • Svar Karina Carmen Musaeus Schwartz-Arndal 18/09/2015 kl. 06:14

  Jeg vil selv male soveværelset – er lige flyttet for 3 uger siden, og grundet rund fødselsdag og start i nyt job har stort set al indretning været på stand by, men nu melder lysten sig til at male soveværelset. Jeg er dog mere hooked på blide og meget sarte farver – som Bomull eller Visjon fra Lady.

  14 dage? Ja, DET er da også skandaløst, at den har fået lov til at sidde så længe… Hihihihi. God arbejdslyst. 😉

  • Svar bettinaholst 18/09/2015 kl. 09:45

   Hahha tja jeg er en tosse med de farveskift på væggen hele tiden. Heldigvis er en enkelt væg hurtig at male. Min mand kan slet slet ikke følge med. Jeg tror jeg forstår ham…. men det stopper mig ikke hehhe 🙂

   Lady har også nogle smukke smukke farver. Ja det har de fleste maleforhandlere 🙂

   • Svar Karina Carmen Musaeus Schwartz-Arndal 18/09/2015 kl. 13:19

    Det er godt stof til bloggen og god inspiration til vi andre (sådan nogle som mig, som tæææææænker over sådan en opgave længe) til bare at gå i gang, og sådan har jeg faktisk foranlediget af dig tænkt mig at gøre med soveværelset. Bare starte med en væg. 🙂

    • Svar bettinaholst 18/09/2015 kl. 17:48

     Super dejligt at høre – altså selv er jeg jo ikke en der tænker så meget. Jeg gør det bare. Så behøver jeg ikke bruge energi på at tænke tænke tænke over om det nu bliver godt eller ej. Det ved jeg når jeg har udført projektet. Nogen gange er det et hit – andre gange shit (men så må jeg bare lave det om) 🙂

 • Svar Mona 02/02/2017 kl. 13:09

  Har du en farvekode til den blå væg foroven på din side?

  • Svar bettinaholst 02/02/2017 kl. 18:57

   Hej Mona

   Hvis du tænker på det øverste billede hedder farven Blueberry crush 🙂 – jeg har ingen farvekode men det behøves heller ikke hvis du køber malingen hos en Sadolin forhandler. Alternativt kan du printe billedet ud og tage med til din farvehandler, så kan de scanne billedet og ud fra det blande farven til dig 🙂

   Kh Bettina

  Smid mig en Hilsen

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.