Daybed i stuen 2
Design, Inspiration, Kom indenfor

Daybed i stuen

Daybed i stuen.

Jeps sådan en flottenheimer i midnatsblå er der nemlig flyttet ind i vores stue – istedet for den store grønne bandit af en sofa der stod der. Den har jeg nu istedet glæde af ude i atelieret.

Først boede Herman her.

Så boede den grønne sofa her.

Nu bor Stella her.

Smukke smukke Stella. Og nej det er altså ikke mig, der går og navngiver vores møbler. En ting er, at jeg går og snakker med mig selv, men møblerne her er altså døbt hos de respektive brands. Men jeg elsker at de har navne !

Fordi jeg gerne vil dele Stella med dig inviteres du derfor med indenfor igen idag.

Jeg slår iøvrigt en rekord idag, for det er første gang i bloggen`s historien, at jeg har 4 indlæg i træk fra mit eget hjem.

Jow jow.

Jeg er fan af Stella.

Thomas er fan.

Katten er fan.

Stella er fra Coop og fås i 3 farver; midnatsblå, bordeaux og hydrogrøn. Coop.dk lancerer den netop nu til en intropris på 2.799,- kr. <3

Normalprisen bliver 3.799,- kr.

Kom med ind i vores ekstra stue og se hvordan Stella har det her hos os i Haslev:

   Daybed i stuen 2

Smukke Stella – daybed i midnatsblå kan købes hos Coop her.

Det var den nye daybed i stuen.

Det fine lille bord med spejltop er såment fra Kvickly og kostede 299,- kr. Tæppet, der ligger på Stella, er lavet af kameluld. Det købte vi på vores ferie sidste forår til Marokko. Det smukke hvide tæppe er også fra Marokko.

Kosta Boda lysestagerne har ligget gemt væk i mange år. Nok omkring 10 år. Mindst. De var især mega moderne i 1980`erne, hvis ikke jeg husker helt skævt. Det kan ikke udelukkes at jeg gør. Jeg kan nogen gange ikke huske om mandagen hvad jeg lavede i weekenden.

Pjuiv.

Nåhm.

En dag jeg ryddede op i skufferne dukkede de op og nu har jeg altså valgt, at de skal have en revival herhjemme.

Hej.

Tøv ikke med at spørge, hvis der dukker et spørgsmål op til de ting du ser på billederne.

Ha`en skøn dag !

Kærligst Bettina

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram. Du kan i bunden af bloggen, se et uddrag af de billeder jeg deler fra mit eget hjem.

Indlægget er lavet i samarbejde med Coop.dk. Du kan læse min reklamepolitik her.

Tidligere Indlæg Næste Indlæg