Ikke kategoriseret

Danmarks 25 bedste boligbloggere

Bloggen har modtaget en award 

Jeps dette er et prale indlæg (med billede af giraffen und alles), for jeg går nemlig ret stærkt ind for, at man for pokker da skal huske at hylde sig selv og klappe sig selv på skulderen engang imellem. Janteloven har jeg for mange mange år siden smidt af h. til.

Sammenligningstjenesten Mikonomi har fundet de 25 danske bloggere, som de synes er de bedste danske indretningsbloggere. Igår offentliggjorde de deres liste.

Og jeg kom ind på en flot 5. plads.

Bum.

bettina holst

 

5. Bettina Holst

WWW.BLOG.BETTINAHOLST.DK

Bettina Holst: “Mit allerbedste tip til at forny indretningen hurtigt er at male bare en enkelt væg! Det tager ingen tid, men forandringen er stor, og så koster det ikke det vilde. Et råd jeg selv benytter mig af ret ofte.”

Bettina, der startede bloggen i 2011, skriver om kreativ indretning og kunst såvel som tanker omkring livet. Hun er en kvinde med humor og en positiv indstilling til livet, og det skinner igennem på bloggen, der indeholder indretningstips om alt fra altanmøbler og indretning af sommerhuset til hvordan du laver din egen hatte-lampe. Der er helt sikkert noget for alle, og så bliver det serveret på en skøn positiv måde”

 

Ovenstående er hvordan de har valgt at beskrive mig. De har da ramt meget godt synes I ikke ? 🙂

Jeg var blevet spurgt hvilket tip, der er mit bedste indretnings tip – og det kommer nok ikke bag på så mange af jer, at det er det med at male en enkelt væg engang imellem !

Det er samtidig SÅ fedt, at I er så mange der gider følge med. Tag endelig ikke fejl… jeg er meget meget taknemmelig over det. Det er slet ikke en selvfølge for mig. En blog er jo ikke det samme uden nogen der læser med – så en stor tak til alle jer læsere <3

Ha´  en skøn dag !

Kærligst Bettina

 

Tidligere Indlæg Næste Indlæg