Copenhagen-Blinds-4
Ikke kategoriseret

Copenhagen Blinds

Copenhagen Blinds

Indlægget er lavet i samarbejde med www.copenhagenblinds.com. Såment ja. Jeg har sagt ja til at hjælpe med at sprede budskabet om deres digitale persienne. Jeg kendte den ikke. Men nu er jeg fan.

Derfor vil jeg dele den med dig også.

Er du en af dem, der altid er med på det sidste nye indenfor digitale løsninger ?. Min far f.eks. er en af dem. Han er virkelig en gadgets mand. Big time.

Selv halter jeg noooget efter.

Jeg er f.eks. stadig vildt glad for min Ipod. Ja du læste rigtigt. Ipod. Jeg.har.en.Ipod……og jeg elsker den !. Den fylder intet i lommen eller i tasken. Den er fantastisk. Bum. Så er det sagt.

Beeettiiina har en Ipod !

Nåhm.

Selvom jeg er mega bagud på nogle ting, så kan jeg vitterligt også blive begejstret for alle de nyeste trends.

Tag nu f.eks. firmaet Art Andersen CPH – www.copenhagenblinds.comDe har udviklet en eksklusiv og digital persienne.

A´hva…?

Det er blevet en trend, at flere og flere funktioner i hjemmet skal kunne styres via smartphone eller tablet. De fleste kender det fra eftertragtede brands som f.eks. Sonos og Philips Hue, hvor hjemmets højtalere og belysning justeres ved hjælp af telefonen. 

Den tankegang har de så hos Art Andersen CPH (der udvikler intelligent designtilbehør til vinduer og døre) arbejdet videre med. Det har resulteret i, at de nu lancerer en teknologisk udgave af den klassiske persienne, som de fleste kender og som stort set ikke har udviklet sig i næsten 130 år. Persiennen har de døbt Copenhagen Blinds og den flytter grænserne markant for, hvad man i dag forstår ved en persienne, da den har brugervenlige betjeningsmuligheder og et design i særklasse.

Business development manager hos Art Andersen CPH, Michael Buch Sandager, siger:

Copenhagen Blinds er den topmoderne persienne, hvor teknologi og stil i høj grad er i fokus. Persiennen har et dansk, strømlinet design, som matcher de klassiske, nordiske designtraditioner til et moderne ’smart home’, som eksempelvis indeholder mærker som B&O og Stelton. De fleste kender de klassiske ulemper ved en persienne; lamellerne står ikke lodret, og derfor kommer der lys ind, selv når de er lukkede. Copenhagen Blinds har en patenteret optrækssnor integreret, hvilket sørger for, at rummet stort set kan mørkelægges. Samtidig betyder det, at lamellerne heller ikke har huller i midten, hvor sollys ellers kan slippe igennem. På den måde kan man nemt undgå overophedning af boligen, da Copenhagen Blinds kan tidsindstilles, så de eksempelvis lukker hver eftermiddag, når solen står mod ruden. Perfekt solafskærmning.

Det er også effektivt i forhold til at reducere risikoen for indbrud, da det udadtil syner af aktivitet i hjemmet.

Vi er gået efter en simpel konstruktion, der er nem at vedligeholde. Det vil sige, at man kan trække lamellerne sidelæns ud af stigbåndene enkeltvis, når man ønsker en grundig rengøring af dem, og derefter sætte dem i igen. På den måde kan én lamel også udskiftes, hvis den skulle få et knæk, og man undgår dermed at skulle købe helt nye persienner”.

Lidt stemningsbilleder af Copenhagen Blinds persiennen:

Copenhagen-Blinds-1

Copenhagen-Blinds-2

 Copenhagen-Blinds-3

Copenhagen-Blinds-4

Copenhagen Blinds – den digitale persienne:

Helt konkret så betjenes persiennen trådløst via en specialudviklede ’’Art Andersen CPH’’-app, hvor man kan gruppere og navngive persiennerne med titler som ’’persienner i stuen’’ eller ’’køkkenpersienner’’ og således styre nogle få udvalgte.

Aiii det er s*’ da smart !

Derudover….

…derudover kan man med telefonen som fjernbetjening f.eks. hæve og sænke Copenhagen Blinds, tidsindstille efter døgnrytme eller modtage notifikationer, når de enkelte persienner skal genoplades. Copenhagen Blinds er motordrevet og har et batteri i hver enkel persienne, der kan hæve og sænke persiennen stort set lydløst. Batteriet skal oplades hver 6.-9. måned i 3 timer.

Copenhagen Blinds produceres i tre farver; sort, hvid og sølv. Du kan læse meget mere om Copenhagen Blinds lige her: www.copenhagenblinds.com

For yderligere oplysninger skal du venligst kontakte:

  • Michael Buch Sandager, business development manager hos Art Andersen CPH, tlf: 23 42 05 58, mail: michael.buchsandager@artandersencph.com

Synes den persienne lyder som en drøm. Jeg er specielt vild med, at persiennerne kan mørklægges. Altså virkelig mørklægges. Jeg er SÅ træt af vores såkaldte mørklægningspersienner i soveværelset.

Ha.

….ikke en fis mørklægning over dem. Jooo bevares…de giver da lidt mere mørke end de andre persienner i huset, men lige præcis hullerne gør jo at der slipper lys ind. Suk. Vi har prøvet 2 forskellige nu. Samme trælse resultat.

Så.

En digital persienne er nu også på ønskelisten. Puhh den er ved at være lang den liste. Men det er nu rart at kunne drømme lidt…

Jeg håber, at du blev inspireret ?

….og heeeey…..hvis du også har en Ipod, så giv dig lige til kende ikke ? 😉

Ha´ en skøn dag !

Kærligst Bettina

Følg med i mit univers på Facebook og Instagram

Er du på Facebook eller på Instagram?

Det er jeg!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog
Du kan også følge mig på Instagram (ikke bloggen). Her deler jeg billeder fra mit hjem og lidt fra rejser: https://www.instagram.com/bettinaholst/?hl=en

Indlægget er lavet i samarbejde med www.copenhagenblinds.com. Du kan læse min reklamepolitik lige her.

 

Tidligere Indlæg Næste Indlæg