Construct sofa 1
Design, Inspiration, Stuen

Construct – byggesofa fra Sitn Sleep

Construct – byggesofa.

Da vi for 4,5 år siden flyttede ind i det hus vi bor i nu, passede vores gamle sofa sæt ikke ind i vores lille stue. Vi havde en stor 3 personers og en stor 2 personers og vi elskede dem begge (man lå fantastisk i dem), men de var bare alt alt for store til den nye stue, så efter godt 1 år med besøg i diverse møbelhuse lykkedes det os at finde en sofa, som vi selv kunne få lov til at sammensatte. Jeg synes det er genialt, at man selv kan sammensætte hvor lang, bred, høj osv. man vil have sin sofa. Vi var så heldige at vi købte på et tidspunkt med rigtig god rabat.

Her efter godt 3,5 år synes jeg dog at den er sunket nogle steder – der hvor vi sidder mest og derfor går jeg i mit stille sind og lure lidt på hvad der ellers er på markedet med byg-selv-sofaer.

Inspirationen kommer idag fra en butikskæde, der hedder Sit`n Sleep, der har 4 møbelbutikker placeret i Herlev, Ishøj, Næstved og Holbæk. De fører bla. en modulsofa, der hedder Construct byggesofa og det er den jeg vil sætte fokus på idag,

Med Construct byggesofa koncept kan man nemlig selv sammensætte den sofa, der passer lige netop ens egen stue og til ens familie`s behov. Ligesom med vores sofa vælger man højden, bredden, stoftype, farve, hvilken type armlæn man vil have, hvilke ben der skal på osv.

Jeg har fundet lidt eksempler i deres shop:

Er du vild med vores Construct byggesofa, men mangler lidt plads, så kig ind for den fås i mange varianter.

Construct bygge-sofa med chaiselong, her monteret med Dallas sand. Sofaen er med koldskum i sæde & ryg. Opstillingen er med Bedford arm og firkantede sorte træ ben. Mål: 267 x 162 cm. | H.76 cm.

Kæmpe stor Contstruct byggesofa med open end – her vist med slidstærkt Orinoco stof. Sofaen er monteret med Adelanto arm, saml front & runde metal ben. Mål: 261 x 330 x 219 cm.

 

Construct sofa 1

Construct sofaen på billedet er i sort blød okselæder med Merano arm og ben 4. Sæderne er med duntop og ryggen er med mix af fjer, perlefibre & fingranulat. Nu 9.924 kr. Normalpris 13.232 kr.

 

Jeg er total fan af konceptet. Er du også blevet lidt vild med Sit`n Sleeep`s Construct byggesofa, så kig ind – den fås i mange varianter.

Det er ikke nødvendigvis voldsomt meget dyrere på denne måde. Her går man blot ikke på kompromis med noget, men får en sofa, der kan tilpasses alle behov. Måske du netop sidder og er på jagt efter en sofa – i så fald håber jeg du blev lidt inspireret ?

Det varer ikke længe før jeg skal besøge butikken i Næstved.

Ha`en skøn dag !

Kærligst Bettina

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram. Du kan i bunden af bloggen, se et uddrag af de billeder jeg deler fra mit eget hjem.

Indlægget er lavet i samarbejde med Sit`n Sleep. Du kan læse min reklamepolitik her.

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

135 Kommentarer

 • Svar Plankeborde - Bettina Holst Blog 11/04/2017 kl. 08:42

  […] og langborde findes i mange afskygninger og jeg har tidligere skrevet om Sit´n Sleep i forbindelse med den lækre Construct byggesofa, men de er altså også leverandør af planke- og langborde og det er derfra inspiration idag er […]

 • Svar Cecilie Olesen 14/07/2019 kl. 11:30

  Hejsa! Vi har også sådan en sofa – den er 4 år gammel og er også sunket, men det hjælper gevaldigt at vende og flytte rundt på puderne. Det skulle vi have gjort fast hver måned da vi fik den, så havde den været så god som ny tænker jeg.

  • Svar bettinaholst 16/07/2019 kl. 17:48

   Hej Cecilie

   Ja det hjælper rigtig meget at banke og vende hynderne. Det gør vi også med vores sofa 🙂

  Smid mig en Hilsen