Boliger, Indretning, Inspiration

Charmerende lejlighed på kun 39 kvm

Charmerende lejlighed på kun 39 kvm.

Jeg er faldet over denne skønne lejlighed på kun 39 kvm.

Specielt er jeg fascineret af køkkenet som emmer af hygge med de skønneste fliser på væggen. Tænk også at være “velsignet” med så en smuk kakkelovn.

Måske du kan finde lidt inspiration til din egen bolig – uanset hvor mange kvm. du bor på.

Kom med indenfor:

Blog Bettina Holst charmerende indretning på kun 39 kvm 1 Blog Bettina Holst charmerende indretning på kun 39 kvm 2 Blog Bettina Holst charmerende indretning på kun 39 kvm 3 Blog Bettina Holst charmerende indretning på kun 39 kvm 4 Blog Bettina Holst charmerende indretning på kun 39 kvm 5 Blog Bettina Holst charmerende indretning på kun 39 kvm 6 Blog Bettina Holst charmerende indretning på kun 39 kvm 8 Blog Bettina Holst charmerende indretning på kun 39 kvm 9 Blog Bettina Holst charmerende indretning på kun 39 kvm 9Blog Bettina Holst charmerende indretning på kun 39 kvm 10 Blog Bettina Holst charmerende indretning på kun 39 kvm 11 Blog Bettina Holst charmerende indretning på kun 39 kvm 12 Blog Bettina Holst charmerende indretning på kun 39 kvm 13

Kilde

Lejligheden er fundet i Sverige og er til salg hos avlhem. Undrer du dig nogen gange over hvor fine og stylede de svenske boliger, der er til salg, er – så er forklaringen helt enkel: nemlig af ejendomsmæglerne har boligstylister ansat, som faktisk både maler, tapetserer og indretter mange af hjemmene på ny, inden de sættes til salg. Det er også derfor, at mange af boligerne hos enkelte ejendomsmæglere minder meget om hinanden i udseendet. Specielt hos Avlhem er der en ret tydelig “rød tråd” generelt i deres salgboliger.

Jeg synes jo, at det er genialt, at de gør det på den måde, for mange mennesker kan have lidt svært ved at se igennem andre folk`s indretning og måske se potentialet, specielt hvis man kommer til en lejlighed med mange voldsomme farver, tunge gardiner og møbler osv. Her får kunderne/køberne istedet præsenteret boligerne på en stylet men enkel og lys måde, så boligen fremstår på smukkeste vis.

Ha´ en skøn dag !

Kærligst Bettina

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg (personligt – ikke bloggen) kan også følges på Instagram. Du kan i bunden af bloggen, se et uddrag af de billeder jeg deler.

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

2 Kommentarer

 • Svar Karina Carmen Musaeus Schwartz-Arndal 31/07/2016 kl. 08:49

  Og her gik jeg og troede, at beboerne i de lejligheder, du har vist fra Sverige (mange efterhånden – og tak for det, for de er planmæssigt mega godt udnyttet og inspirationskilder på mange områder), har været super stilbevidste uden at blive karikeret. Så viser det sig, at der er stylist inde over. Smart (muligvis også dyrt i udgift for sælger). 🙂

  • Svar bettinaholst 01/08/2016 kl. 10:06

   Jeps total professionelt stylede boliger (der gik også lidt tid før jeg fandt ud af det), men synes boligerne er et meget godt eksempel på hvordan man kan udnytte kvm på en super god måde, selvom mange af dem efterhånden er ret ens (derfor viser jeg dem heller ikke så tit mere). Nu leder jeg efter boliger der er endnu mere personlige (men det vrimler ikke med billeder i god opløsning på nettet).

   Ja der ryger nok noget af salgprisen for sælger, men hvis det får boligerne til at sælge hurtigere er det sikkert en god investering for dem i sidste ende 🙂

   Kh

  Smid mig en Hilsen

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.