Candyofnie
Bloggen tester, Kom indenfor

Candyofnie

Candyofnie

*REKLAME*

Jeg har testet en lampe – den hedder Candyofnie. Den er fra www.fatboy.com. Jeg har både noget positivt og negativt at sige om den. Vidste du iøvrigt at Fatboy laver lamper?. Jeg gjorde ikke.

For det første så er jeg vild med designet. Det er jo ret så positivt.

Jeg modtog den i onsdags men måtte pænt vente på, at det blev weekend, før Thomas fik hængt den op og jeg kunne se den med lys i.

 

Da jeg sagde ja til den, var min første tanke, at den skulle hænge i soveværelset, men da jeg modtog den, tænkte jeg, at den faktisk også kunne være super flot over spisebordet. Lørdag hang Thomas den op og jeg havde svært ved at vente på, at det blev mørkt, så vi kunne se den med lys i.

Det var desværre lidt en skuffelse for den er ikke egnet som spisebordslampe hvis du spørger mig. Det er vist mere en hyggelampe.

Vi er vant til et super godt lys over spisebordet og denne giver altså ikke ret meget lys.

Der følger en lysdæmper med. Når man skruer helt op skær pæren i øjnene  (ikke fordi den lyser kraftigt, men det er bare lidt generende at kigge på). Når man så skruer ned for lyset på det laveste, hvor den ikke skær i øjnene, ja så giver den bare alt for lidt lys.

Vi har i forvejen lysdæmper på den lyskontakt, der hører til lyset over spisebordet, men den kan vi nu pludselig ikke bruge (den crasher simpelthen og vil ikke tænde lampen). Vi kan altså kun bruge den lysdæmper, der følger med lampen.

Nu har jeg kigget på lyset de sidste 2 aftener og det ér og bliver for lidt lys over bordet.

Som du kan se her så er den pære der følger med lampen ret speciel:

Nu vil vi istedet forsøge med en anden fatning og pære, for jeg er som sagt vild med lampen og synes ikke den skal være i soveværelset, men vi er nødt til, at have mere lys over bordet. Jeg skal nok vende tilbage når dette er afprøvet.

Jeg havde iøvrigt en idé om at det var glas, men det er det altså ikke. Det er plastik moduler.

Er du også faldet for Candyofnie lampen så finder du den her.

Kærligst Bettina

..//EDIT 10.12.2017: Vi skiftede til en almindelig ledning/fatning og pære, men det hjalp ikke. Skærmen gør bare at lyset ér svagt, så konklusionen er; at det IKKE er en lampe der skal lyse op, men “kun” bruges som hyggebelysning. Lampen hænger nu i soveværelset.

Følg med i mit univers på Facebook og Instagram

Er du på Facebook eller på Instagram?

Det er jeg!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog
Du kan også følge mig på Instagram (ikke bloggen). Her deler jeg billeder fra mit hjem og lidt fra rejser: https://www.instagram.com/bettinaholst/?hl=en

 

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

80 Kommentarer

  • Svar DorteS 13/11/2017 kl. 22:44

    Tak for en ærlig anmeldelse!

  • Smid mig en Hilsen