Diy, Kreative ideer

Byg din egen soveseng/bænk med opbevaring

Byg din egen soveseng/bænk med opbevaring

I dette indlæg skrev jeg, at jeg går og overvejer at bygge en bænk i vores ene mini stue. Jeg kan mærke, at projektet presser sig mere og mere på og jeg forstiller mig, at den er lavet inden året er gået. Tror du ikke også det ? Jeg er faldet over endnu en udgave af hvordan den kan laves.

Du får ideen her:

Blog Bettina Holst Byg din egen sovebænk med opbevaring 2

Blog Bettina Holst Byg din egen sovebænk med opbevaring 3Blog Bettina Holst Byg din egen sovebænk med opbevaring 1

Source/link

Som du kan se er der jo ikke det store hokus pokus over projektet og jeg er 100% overbevist om, at jeg faktisk kan udføre opgave alene. Jeg måler bare op og så får jeg Bauhaus til at skære alle pladerne ud for mig. Så er det jo “bare” at skrue dem sammen. Min bænk skal have opbevaring og kunne rumme vores 10 store 60×60 puder, som vi kun bruger om sommeren ude på vores palle terrasse. Jeg håber jeg kan lokke min moster til at sy 2 hynder for mig.

Vil du se før/efter billeder fra vores palle terrasse så kig her.

Kærligst Bettina

Følg med i mit univers på Facebook og Instagram

Er du på Facebook eller på Instagram?

Det er jeg!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog
Du kan også følge mig på Instagram (ikke bloggen). Her deler jeg billeder fra mit hjem og lidt fra rejser: https://www.instagram.com/bettinaholst/?hl=en

.

 

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

10 Kommentarer

 • Svar Heidi 18/09/2015 kl. 14:22

  Den kan du da sagtens bygge selv og jeg er også sikker på at den er på plads i løbet af nogle få måndeder…….
  Jeg kunne godt se sådan en inden i mit syværelse. Den kunne gennem på det der ikke pynter og er liiiiige lidt for stort til at proppe i skabene. Hvis jeg skal bygge den, tænker jeg, at jeg vil sætte et stykke lægte i det hjørne, hvor pladerne bliver skruet sammen, så samlingen ikke kun er skruet sammen i pladerne, men bliver lidt mere stabil. (Jeg ved ikke lige om det er til at fatte hvad jeg mener………)

  • Svar bettinaholst 18/09/2015 kl. 17:51

   Jow jow det giver god mening. God idé at lave en i sy værelset. Jeg har en idé om hvordan min (vores) skal se ud. Den skal bla. opdeles i 2 (måske) 3 rum, adskilt af lægter på tværs (så den bliver stabil) og med pianohænglser til “lågene”. Jeg skal nok lave step-by-step guide når jeg går i gang 🙂

 • Svar Joan 18/09/2015 kl. 16:53

  jaa da den er da super fin.. og ser da okey nem ud at lave.. 🙂

  • Svar bettinaholst 18/09/2015 kl. 17:52

   Ja tror den er lige til at gå til. Min bliver nogenlunde opbygget a la denne. Grundideen er der i hvert fald 🙂

 • Svar Anette Schmidt 19/09/2015 kl. 08:01

  Hej Bettina.
  Smart ide. Opbevaring er altid en udfordring hos mig, da vi vi bor i et ret lille hus….egentlig vil jeg bare henvise dig til Vivi Pilgaard, som lige har lavet seng med opbevaring i soveværelset. Hun har både en blog og er på IG, måske er det noget du kan bruge…
  VH Anette

  • Svar bettinaholst 19/09/2015 kl. 10:18

   Hej Anette

   Ja ret smart. Jeg nævnte det lige for min mand igår, at nu ville jeg snart gå i gang. Han kiggede på mig (ikke specielt kærligt) og sagde “jeg troede du havde droppet ideen da jeg ikke hørte mere om den”. Utroligt at han stadig ikke kender mig bedre. Bare fordi jeg ikke har nævnt den længe er det absolut ikke ensbetydende med at den er glemt. Tsk…tsk.. 🙂

   Kender ikke Vivi. Kunne ikke umiddelbart finde hendes projekt. Kun en masse om hende selv, børn mv og det har ikke min store interesse… ;-/

 • Svar Maria Hoffbeck 19/09/2015 kl. 08:43

  Hvor er den super godt lavet, et skønt projekt og jeg elsker farverne på hynde og puder 🙂
  God weekend.

  • Svar bettinaholst 19/09/2015 kl. 10:12

   Ja smart, praktisk og nem at lave. En kombi jeg elsker. Giver dig ret farverne er ret fede. Jeg elsker gul/karry – bare i små doser. Har også selv de farver herhjemme 🙂

 • Svar Masser af kreative ideer du selv kan lave - Bettina Holst Blog 15/12/2016 kl. 10:16

  […] Så var der indlægget om sengen med opbevaring, som man også selv kan bygge. Indlægget indeholder tegninger og er lige til at gå til. Indlægget var i sin tid ret populært og blev gemt af mange via Bloglovin. Du finder indlægget om byg-din-egen-seng her. […]

 • Svar Inspiration - indbyggede møbler - Bettina Holst Blog 27/01/2017 kl. 17:08

  […] jeg ville lave en indbygget sofa i vores ene stue – a la det jeg viste i dette indlæg om en indbygget soveseng/bænk. Men så var det, at vi fik foræret en helt igennem fantastisk grøn sofa af min mor, som hun ikke […]

 • Smid mig en Hilsen

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.