Diy, Indretning, Kreative ideer

Byg din egen plantekasse

Byg din egen plantekasse.

Som vi snart alle godt ved, så er grønne planter og blomster ret meget in i boligindretningen. Det samme gælder piedestaler i både bambus, træ, jern m.v. – og i næsten alle former og faconer. Jeg kan huske, at jeg havde nogle spejl opsatser fra Ikea i 3 forskellige højder (andre på linien, der kan huske dem ??)…og nogle i bambus tilbage i 80`erne og jeg var sikker på, at det vist ikke kom på mode igen, men bambus er det helt store for tiden.

Om spejlkasserne også kommer må tiden vist vise…men lur mig om ikke de igen bliver super moderne en dag. Jeg spår det !

Nårhm.

Har du mod på at bygge din egen blomster/plantekasse så har jeg fundet denne opskrift frem:

Blog Bettina Holst Byg dig egen blomsterkasse 2 Blog Bettina Holst Byg dig egen blomsterkasse 3

Blog Bettina Holst Byg dig egen blomsterkasse 1

Source/link

Rigtig fin ikke ? – og som jeg lige ser det egentlig heller ikke så svær at bikse sammen. Du kan jo så vælge at pifte den op med maling i lige den farve, som passer ind hjemme hos dig.  Du kan også vælge at ændre på målene, så den enten bliver større eller mindre.

Håber du kunne bruge ideen ?

Kærligst Bettina

Følg med i mit univers på Facebook og Instagram

Er du på Facebook eller på Instagram?

Det er jeg!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog
Du kan også følge mig på Instagram (ikke bloggen). Her deler jeg billeder fra mit hjem og lidt fra rejser: https://www.instagram.com/bettinaholst/?hl=en

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

1 Kommentar

  • Svar Masser af kreative ideer du selv kan lave - Bettina Holst Blog 17/09/2018 kl. 13:48

    […] Ved ikke om den er nem for jeg har endnu ikke selv prøvet den af, men ideen ligger på bloggen til senere brug. Indlægget om plantekassen finder du her. […]

  • Smid mig en Hilsen

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.