Boliger, Indretning, Inspiration

Boliginspiration – vi kigger indenfor

Boliginspiration – vi kigger indenfor.

Idag har jeg fundet en hyggelig lejlighed frem med små skæve og personlige detaljer. Som f.eks. et mindre stykke med en rå væg i spisestuen og musikinstrumenter på væggen. Lejligheden har 3 værelser fordelt på 75 kvm.

Kom med indenfor og se om du kan finde inspiration:

Blog Bettina Holst Bolig inspiration 1

Blog Bettina Holst Bolig inspiration 3

Blog Bettina Holst Bolig inspiration 4

Blog Bettina Holst Bolig inspiration 5

Blog Bettina Holst Bolig inspiration 6

Blog Bettina Holst Bolig inspiration 8

Blog Bettina Holst Bolig inspiration 9

Blog Bettina Holst Bolig inspiration 10

Blog Bettina Holst Bolig inspiration 2

Jeg elsker når nyt og gammelt blandes. Det kan være lidt af en kunst, at få gjort det på den fede måde, men jeg synes, at det er lykkedes ret fint her. Jeg er ret vild med deres murstensvæg med guitarerne (bas). Giver et rigtig godt personligt indspark.

Jeg har sagt det mange gange før; puder, løse tæpper, masser af personligt nips/dims og dut, møbler og grønne planter gør alverden til forskel.

Iøvrigt kan jeg også godt lide når der er flere niveauer. Jeg kan huske første gang jeg skulle købe hus; at jeg bevidst gik efter huse der havde flere niveauer. Det lykkedes ikke at finde et dengang og siden var det ikke så vigtig et punkt i de næste huskøb.

Source/kilde

Håber du fandt lidt inspiration ?

Ha´ en skøn dag !

Kærligst Bettina

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram. Du kan i bunden af bloggen, se et uddrag af de billeder jeg deler fra mit eget hjem.

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

2 Kommentarer

 • Svar Karina Carmen Musaeus Schwartz-Arndal 14/01/2016 kl. 13:36

  Lampen i køkkenet (guldlampen over bordet) er jeg ret vild med. Fjerlampen i soveværelset har jeg selv (også i soveværelset), og den er en drøm. 🙂

  • Svar bettinaholst 15/01/2016 kl. 20:40

   Fjerlampen er nemlig bare skøn skøn og så…Åhh jeg har noget med guld for tiden. Jeg har idag købt en lille lampe med guld fod 🙂

  Smid mig en Hilsen

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.