Boliger, Indretning, Inspiration

Boliginspiration – vi kigger indenfor

Bolig inspiration – vi kigger indenfor.

Jeg har ofte skrevet om hvordan man kan indrette sig personligt. Det er er der rigtig mange måder man kan gøre det på. Idag har jeg fundet en bolig, som jeg synes er ret så personlig – udover at være mega lækker med masser af skønne detaljer – store som små, så idag kigger vi indenfor hos denne familie.

Boligen her er til salg og fundet hos en ejendomsmægler i Sverige:

Blog Bettina Holst Bolig inspiration 1 Blog Bettina Holst Bolig inspiration 2 Blog Bettina Holst Bolig inspiration 3 Blog Bettina Holst Bolig inspiration 4 Blog Bettina Holst Bolig inspiration 5 Blog Bettina Holst Bolig inspiration 6 Blog Bettina Holst Bolig inspiration 7 Blog Bettina Holst Bolig inspiration 8 Blog Bettina Holst Bolig inspiration 9 Blog Bettina Holst Bolig inspiration 10 Blog Bettina Holst Bolig inspiration 11 Blog Bettina Holst Bolig inspiration 12 Blog Bettina Holst Bolig inspiration 13 Blog Bettina Holst Bolig inspiration 14 Blog Bettina Holst Bolig inspiration 15 Blog Bettina Holst Bolig inspiration 16 Blog Bettina Holst Bolig inspiration 17 Blog Bettina Holst Bolig inspiration 18 Blog Bettina Holst Bolig inspiration 19 Blog Bettina Holst Bolig inspiration 20

Kilde/source

Jeg får altså virkelig meget lyst til at smække tapet op igen, når jeg ser en bolig som denne, som bare mestrer kunsten ret fedt. Jeg synes virkelig, at det ser møglækkert ud og igen…det bliver altså bare mere personligt med detaljer som f.eks. tapet.

Jeg hader bare at sætte tapet op.

Altså virkelig h.a.d.e.r.

Har prøvet det 2 gange herhjemme og som jeg har nævnt et par gange tidligere får jeg mindst 4 “hjerneblødninger” hver gang. Tapet og jeg er slet slet slet ikke gode venner. Og jeg kan godt glemme alt om at spørge Thomas. Og betale en professionel for at gøre det er bare udelukket. Dét er jeg simpelthen for nærrig til.

Så enten må jeg selv igang eller også må jeg bare nøjes med at drømme.

Meeen kender jeg mig selv (og det vil jeg mene at jeg gør ret godt), så kan jeg blive så edderstædig, at jeg jo nok gør det en dag – vel vidende, at jeg får “hjerneblødninger” og en million hysteriske anfald undervejs !

Jeg skal helt sikkert gøre det når jeg er alene hjemme for ikke at chokere min stakkels mand med min opførsel….så han slipper for at stå ved siden af og bede til at væggen stadig er intakt når jeg er færdig. Næh du den oplevelse må jeg vist hellere skåne ham for…og styre min lyst til at smadre væggen mindst 20 gange undervejs. Temprament…moi ??…nooooo.

Okay en lille smule måske. I hvert fald når det kommer til tapet opsætning :-/

Du kan læse og se det tapet jeg satte op i køkkenet kort efter vi flyttede ind (for 3,5 år siden). Som du kan se på de gamle indlæg er billederne væsentlig mindre end de er i de nye indlæg. Jeg håber iøvrigt at du kan lide de nye store billeder ?

Kærligst Bettina

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN.

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

Ingen Kommentarer

Smid mig en Hilsen

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.