Boliger, Indretning, Inspiration

Boliginspiration – farverig og festlig

Farverig og festlig.

Jow jow det tror jeg vist roligt man kan sige om dette hjem vi kigger indenfor idag.

Det er ejeren bag det danske brand Rice, Charlotte Hedeman Guèniau, der bor her sammen med sin familie. Kender du deres produkter ved du, at er de ligeså farverige og der er virkelig en rød tråd mellem ejere`s hjem og Rice`s produkter. Dette hjem er langt fra min egen bolig indretning, jeg ville slet ikke kunne falde til ro her, men ikke desto mindre så elsker jeg altså hendes hjem. Bliver virkelig glad af at kigge på disse billeder. Hatten af for at bo så uhøjtidelig og personligt !

Kig med her og få et farveboost uden lige:

 Blog Bettina Holst - Farverig bolig 2 Blog Bettina Holst - Farverig bolig 3 Blog Bettina Holst - Farverig bolig 4 Blog Bettina Holst - Farverig bolig 5

Er du svedt Erna der er knald på paletten.

Selv ville jeg få 500 tics om dagen over at bo SÅ kulørt og ikke mindst over al det dims og ting alle steder, men jeg ville helt sikkert gå rundt med et lalleglad stort smil resten af dagen, hvis jeg havde været på besøg.

Og hokus pokos Bettina i fokus…..for i denne uge er der sørme en artikel om moi i  “Hendes Verden”. Billederne i artiklen er mere end 2 år gammel og jeg bor slet ikke sådan mere…men hey hoo – reklame er vel reklame 😉

Iøvrigt anede jeg intet om det. Blev gjort opmærksom på artiklen af en følger på Instagram.

Jeg er mega ophængt pga. ny boligreportage (fotograf) i morgen onsdag og pga. kommende udstilling i Malmø i den kommende weekend, men jeg skal nok smide nogle billeder fra artiklen i næste uge…

Er du forresten sådan liiige tilfældigvis i Malmø i den kommende weekend, så kig endelig forbi Luftkastellet. Jeg står på stand 10. Der er gratis adgang. Du kan læse mere om udstillingen her.

Ha`en skøn dag !

Kærligst Bettina

Ps. jeg har desværre ikke noget link til ophavsmanden/kvinde af billederne, men sættes på hvis det lykkedes at finde vedkommende….

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg (personligt – ikke bloggen) kan også følges på Instagram. Du kan i bunden af bloggen, se et uddrag af de billeder jeg deler.

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

Ingen Kommentarer

Smid mig en Hilsen

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.