Boliger, Indretning, Inspiration

Boliginspiration – et hjem med mange fine detaljer

Boliginspiration – et hjem med mange fine detaljer.

Idag vil jeg gerne dele inspiration fra denne lejlighed, hvor ejerne har en stor kærlighed til især trækasser, som de på allerbedste vis formår, at få integreret på en ret så lækker måde. Jeg synes de har fået indrettet sig hyggeligt og personligt. Det er ikke en bolig, der er overdænget med design og det kan jeg faktisk ret godt lide.

Boligen er ej heller speciel stor men alligevel har de på fineste måde fået plads til mange ting, så der er både spiseafdeling i stuen, sofa og en ekstra stol. I køkkenet er der også blevet plads til et bord og ovenikøbet en praktisk bænk at sidde på. Bænken kunne have været lavet endnu smartere, så den også havde haft et stort rum til opbevaring.

Igår viste jeg inspiration til TV bord/bænke og det første billede jeg har valgt fra denne lejlighed (topbilledet), viser netop en rigtig god løsning på lige netop dette område. Trækasser a la disse fås forholdsvis billigt. Jeg har bla. set dem til omkring 60-80 kr. stykket i vores lokale Jem & Fix.

Men kom med indenfor hos denne familie:

Blog Bettina Holst Bolig inspiration 1

Blog Bettina Holst Bolig inspiration 2

Blog Bettina Holst Bolig inspiration 4

Blog Bettina Holst Bolig inspiration 5

Blog Bettina Holst Bolig inspiration 3

Blog Bettina Holst Bolig inspiration 6

Blog Bettina Holst Bolig inspiration 7

Blog Bettina Holst Bolig inspiration 8

Blog Bettina Holst Bolig inspiration 9

Blog Bettina Holst Bolig inspiration 10

Jeg håber du ligesom mig fandt en masse små fede detaljer fra denne lejlighed – lige til at kopiere ?.

Ha´ en skøn dag !

Kærligst Bettina

/ Source

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram. Du kan i bunden af bloggen, se et uddrag af de billeder jeg deler fra mit eget hjem.

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

4 Kommentarer

 • Svar Maria fra En verden af kunst 11/03/2015 kl. 12:19

  Der var rigtig mange smukke detaljer. jeg kan især lide køkkenet med trækasser, rå træhylder, den smukke spisebord med træskuffer osv. 🙂

  Hvis du selv har lyst, så har jeg en lækker bikini giveaway på bloggen.
  Mange hilsner og god god kreativ dag.

  • Svar bettinaholst 12/03/2015 kl. 12:04

   Ja det ser godt ud med de kasser og det er jo p.t super in med alt i træ og flet (og kelim) 🙂

   Ohhh det er mange år siden at jeg har vist mig i en bikini – det er en saga blot 😉

 • Svar Freja 15/01/2017 kl. 20:53

  Det er en rigtig flot indretning. Hvor har du købt de flotte trækasser som hænger på væggene? Og lampe “skærmene” til loftlamperne ude i køkkenet? 🙂
  Mvh Freja

  • Svar bettinaholst 16/01/2017 kl. 13:11

   Hej Freja

   Det er ikke mit eget hjem – det synes jeg ellers at jeg tydeligt har skrevet i indlægget 😉 – men jeg vil forsøge at give et bud: kasserne ved jeg fås i bla. Jem & Fix. Jeg ved også at vores egen lokale Kvickly har dem – måske du kan finde dem i din egen Kvickly ?. Lampeskærmene vil jeg tro, de fleste velassorterede lampebutikker har. Jeg har i hvert fald set noget lignende i vores egen lokale lampeforretning her i Haslev 🙂

   Kh Bettina

  Smid mig en Hilsen

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.