Boliger, Indretning

Boliginspiration – en skøn murstens væg

Boliginspiration – en skøn murstens væg.

Jeg leder jævnligt efter boliger der v.i.r.k.e.l.i.g skiller sig anderledes ud – f.eks. meget farverige (mit krav er, at det samtidig skal være lækre billeder i en høj opløsning og dem er der ikke mange af på nettet). Det er ikke fordi jeg selv bor voldsom farverigt. Faktisk mere modsat og boligen jeg viser idag er mere hen af hvordan jeg selv bor.

Jagten efter meget farverige boliger fortsætter bag kulissen…

Men det bliver så ikke idag du får en farverig bolig. Til gengæld er jeg ret vild med dette hyggelige køkken, specielt murstens væggen og så synes jeg, at ideen med en træplade for enden af køkkenøen er en ret fed idé. Man kan evt. male den med tavlelak, så den kan fungere som en skriveplade også.

De 2 ting gør, at det blev den bolig jeg idag viser frem:

Blog Bettina Holst bolig inspiration 2 Blog Bettina Holst bolig inspiration 5 Blog Bettina Holst bolig inspiration 6  Blog Bettina Holst bolig inspiration 8 Blog Bettina Holst bolig inspiration 10 Blog Bettina Holst bolig inspiration 12

Kilde/source

Boliginspiration – en skøn murstens væg.

Som du kan se er lejligheden ikke et ligefrem en farvebombe men den er et udtryk for en trend, der er meget moderne og skandinavisk.

Men måske vi skal til at vænne os til flere farver i boligen. De nye trendfarver i 2017 er i hvert fald karrygul, bordeaux og dybgrøn og blå. Og gerne på alle vægge, karme og møbler, så det hele flyder mere sammen.

Er du klar til disse farver og kunne du finde på at male i så tunge og mørke farver ?

Uanset hvilke modefarver, der er fremme i indretningen, så vil jeg stadig holde mit hjem i mere neutrale farver som hvid, sort og grå. I hvert fald 80% – men en enkelt væg her og der skal der helt sikkert fortsat leges med som jeg altid har gjort.

Når det så er sagt, så malede jeg rent faktisk et helt værelse i en dyb dyb mørkegrøn farve. Ocean Green fra Sadolin. På alle 4 vægge og et stort skab. Men kun i dette værelse. Hvis du vil se hvordan det værelse ser ud kan du tjekke indlægget her. Jeg må indrømme, at jeg stadig er total vild med det. Der er en helt speciel stemning i det værelse (som ligger på 1. sal).

Husk, at det kun er maling og altid kan males over. Det er altså vildt den forskel maling kan gøre, så hvorfor ikke bare gøre det ?

Kærligst Bettina

Følg med i mit univers på Facebook og Instagram

Er du på Facebook eller på Instagram?

Det er jeg!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog
Du kan også følge mig på Instagram (ikke bloggen). Her deler jeg billeder fra mit hjem og lidt fra rejser: https://www.instagram.com/bettinaholst/?hl=en

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

10 Kommentarer

 • Svar Vibeke Lippold 28/01/2017 kl. 13:13

  Jeg må nok indrømme at efter mange år med mange og skrappe farver , er vi nu godt tilfreds med et hjem med hvide vægge og møbler og tilbehør i sort, grå og træfarvet. Det giver ro for øjet og vi er simpelthen så glade for det.
  Men vores yngste søn skal til at flytte i egen lejlighed og han har valgt nogle dybe bløde blå farver til et par af væggene og jeg tror faktisk at det bliver super flot! Desuden er han meget glad for farver og boligen skal jo gerne afspejle hvem der bor det. Så jeg synes at farver er flotte men jeg elsker vores nyrenoverede lyse hjem ?
  Mange hilsner Vibeke

  • Svar bettinaholst 29/01/2017 kl. 13:19

   Kære Vibeke

   Jeg kan sagtens følge dig – vi har jo selv 80% hvide vægge og så fjoller jeg lidt med nogle få andre (men ikke nogle der er meget markante i rummet) 🙂

   Lyder spændende med din søn nye lejlighed og JA boligen skal nemlig tilpasses den beboer – modeluner eller ej. Tak for input <3

 • Svar Jette Thomsen 28/01/2017 kl. 18:58

  For en gang skyld er jeg med på moden…. Malede nemlig en væg i min gang karrygul sidste år. Er så glad for denne væg, idet alt andet er hvidt med et par grå splash….
  Mange hilsner Jette

  • Svar bettinaholst 29/01/2017 kl. 13:21

   Kære Jette

   Heey jamen det er du da – jeg har lige malet en væg i køkkenet (mørkere) grå, men jeg går virkelig også og kigger lidt på den karrygule (en varm og hyggelig udgave). Den giver kant men samtidig også utrolig meget hygge, men nu må vi se om jeg springer på den 🙂

   Kh B

 • Svar Anne Folehave 29/01/2017 kl. 09:07

  Flot murstens væg. Det ville ikke være en hvilken som helst murstens væg, som er værd at se på. Det kræver et flot forbandt og nogle fine sten. Mindes med gru de murstens vægge fra min ungdom, som var i mange parcelhuse. Uf…da det var frygteligt.

  • Svar bettinaholst 29/01/2017 kl. 13:22

   JA ! helt enig Anne – det er nemlig ikke alle murstens vægge der er lige kønne. Den på billedet er jeg vild med. Den er rå, spændende, naturlig og ikke alt for larmende. Selv er jeg ikke så vild med røde murstens vægge indenfor.

   Kh B

 • Svar Charlotte Frost 01/02/2017 kl. 21:24

  Der ikke noget flotter som det rå og rustikke LOOK. Jeg elsker det. Tommel op.

 • Svar Henrik 31/10/2017 kl. 13:03

  Hej Bettina, tak for et godt indlæg. Det er godt fundet – og en skidegod måde at få boligen til at “ligne en million”. Det er præcist grunden til, at vi henviser til din side på http://www.boligvurdering.nu – vi har en artikel om små tips og tricks til at forbedre din bolig, når man skal sælge, herunder udseendet på boligen. Og din evne til at finde på forbedringer og design og de “små ting”, synes vi så mange som muligt skal lade sig inspirere af 🙂

  • Svar bettinaholst 02/11/2017 kl. 22:08

   Tak Henrik – det er jeg glad for at høre 🙂

  Smid mig en Hilsen

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.