Boliger, Indretning, Inspiration

Bolig inspiration – home tour

Bolig inspiration – home tour.

På denne lidt grå lørdag, i hvert fald her på sydsjælland, tager vi lige et virtuelt smut indenfor i denne 3-værelses lejlighed på 97 kvm, der rummer så mange fine og skønne detaljer.

Jeg er specielt skudt i den indbyggede sofa langs væggen i stuen. Jeg går selv og drømmer om en indbygget høj seng i vores gæsteværelse (og på trods af at Thomas tit ruller med øjnene, når jeg kommer med sådanne ideer, så var han ikke helt afvisende overfor denne). Det var da også derfor mine øjne fluks faldt på denne indbyggede lækkerbisken.

Kom med indenfor og lad dig inspirere:

Blog Bettina Holst indretning inspiration 2

Blog Bettina Holst indretning inspiration 3

Blog Bettina Holst indretning inspiration 4

Blog Bettina Holst indretning inspiration 5

Blog Bettina Holst indretning inspiration 6

Jeg blir` glad for se, at de har valgt at smække en lysegrå på væggen. Det gi`r kant og hygger altså lidt mere end blot at have hvid alle vegne.

Herhjemme kommer der flere og flere farver på væggene.

Blir jeg træt af det, jamen så maler jeg det jo bare over. Jeg elsker en hurtig forandring og det kan en malet væg altså give ret hurtigt give !

Bare snup 1 enkelt væg.

Det tar ikke ret lang tid at male og koster ikke alverden, da man ikke bruger så meget maling. Afholder du dig fra at male, fordi du netop synes, at det er dyrt, at købe maling, så er et godt tip, at købe et par farveprøver. De koster typisk mellem 30-50 kr. og der skal ikke mange til at male en enkelt væg eller blot et felt.

Blog Bettina Holst indretning inspiration 7

Blog Bettina Holst indretning inspiration 8

Blog Bettina Holst indretning inspiration 9

Og så har de også et lille stykke med tavlelak, hvilket jeg jo har et specielt kærlighedsforhold til.

Jeg har nemlig de sidste 14 år haft et sted i min bolig med tavlelak (døre, felt eller hele vægge). Faktisk inden det blev så moderne at have som det er nu – og tavlelak er kommet for at blive herhjemme. Uanset moden eller ej.

Blog Bettina Holst indretning inspiration 10

Blog Bettina Holst indretning inspiration 11

Blog Bettina Holst indretning inspiration 12

Blog Bettina Holst indretning inspiration 13

Blog Bettina Holst indretning inspiration 15

Blog Bettina Holst indretning inspiration 14Source

Håber du fandt lidt inspiration idag ?.

Ha`en skøn dag !

Kærligst Bettina

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram. Du kan i bunden af bloggen, se et uddrag af de billeder jeg deler fra mit eget hjem.

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

8 Kommentarer

 • Svar Heidi 04/01/2015 kl. 02:22

  Jeg ønsker mig også sådan en indbygget kombineret bænk/reol/skab langs hele væggen i stuen. Har været igang med at tegne og tænke mig lidt til hvordan, men der er ikke overvældende stemning her i huset for min fantastiske ide….Måske ender det med, at jeg selv må i gang med noget mdfplade og en bunke lægter………Og jeg takker billedet af gasblussene . Det er lige sådan nogle jeg leder efter til vores (om alt for lang tid) køkkenombygning. Det er vigtigt, at de sidder sammen to og ikke fire på samme “plade”, hvis du forstår.
  Det er jo tydeligt at se, at de er fra Gaggenau, så jeg har lige rundet deres hjemmeside og de har dem heldigvis endnu:)

  • Svar bettinaholst 04/01/2015 kl. 15:22

   Super fedt at du blev inspireret Heidi. Det lyder da som en fantastisk idé du har fået. Jeg bakker dig op ! :-). Jeg synes det er så charmerende med de gasblus og ville ønske vi selv havde noget lignende…. der er ligesom noget “frækt” over det ikke ? 🙂

 • Svar Maria fra En verden af kunst 04/01/2015 kl. 16:01

  Godt nytår !

  Lækker lille lejlighed og der er flere skønne ting, en flot projektørlampe, en flot malerstige, en skammel, osv. Mange lækre skind og tæpper. Der har været om sig med hyggekroge og en god varm indretning 🙂

  2015 hilsner fra Maria

  • Svar bettinaholst 04/01/2015 kl. 16:33

   Spot on Maria ! 🙂 – og tak for din nytårshilsen. Håber du og dine får et skønt 2015 🙂

 • Svar Mette 10/03/2015 kl. 10:23

  Hej Bettina

  Hvad hedder den grå farve der er på vægene i stuen, og hvor er den købt?

  Vh Mette

  • Svar bettinaholst 11/03/2015 kl. 09:28

   Ohhh Mette det har jeg ingen anelse om. Bilederne er jo nogle jeg har fundet på nettet og brugt som inspiration her på bloggen. Det er ikke en bolig jeg personligt kender, så jeg kan desværre ikke hjælpe med dit spørgsmål. Vh Bettina

 • Svar Natja 15/08/2016 kl. 17:15

  Hej Bettina

  Jeg skriver lige beskeden her, for det er lettere for dig at se hvad jeg mener, det hvide møbel jeg snakker om vises på de første fotos. Rigtig nice..

  Mvh Natja

  • Svar bettinaholst 15/08/2016 kl. 19:17

   Hej Natja

   Jeg er 99.9 % sikker på, at det er en bænk (med opbevaring) som familien har fået lavet af en tømrer/snedker på stedet. Det kan jeg ikke forestille mig kan købes som et færdigt møbel nogen steder.

   Jeg giver dit ret, det er rigtig rigtig fint og en god måde at få både ekstra siddeplads samt opbevarings plads på 🙂

  Smid mig en Hilsen

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.