Boliger, Indretning, Inspiration

Boheme inspiration

Boheme inspiration.

Boligen jeg har fundet idag er hverken minimalistisk, spartan indrettet, specielt skandinavisk eller upersonlig. Men den er fuld af planter og lidt anderledes løsninger. Blandt andet nettet i loftet.

Der er ikke mere end blot få billeder i dette indlæg fra dette boheme inspireret hjem.

Til gengæld synes jeg at der er ret meget at kigge på, så kom med indenfor:

blog-bettina-holst-boheme-inspiration-1 blog-bettina-holst-boheme-inspiration-2 blog-bettina-holst-boheme-inspiration-3 blog-bettina-holst-boheme-inspiration-4

Kilde/source

Jeg synes ideen med nettet mellem stueplan og 1. sal er lidt sjov. Havde jeg selv skulle gøre noget mellem de 2 etager, ville jeg have lagt et stort glas gulv, hvor lyset stadig kan slå igennem og som man selvfølgelig kan gå på. Dét er engang set i et svensk indretnings program og ideen var mega fed. samtidig ville det udnytte pladsen, da man jo netop ville kunne gå på det og dermed og stille en stol eller lignende.

Jeg har desværre ikke så mange oplysninger om dette hjem, så vi må nøjes med bare at kigge billeder. Mit umiddelbare gæt er at boligen befinder sig et sted i USA. Billederne stammer nemlig fra en amerikansk bog om boliger hvor temaet er “boliger med planter”.

Egentlig synes jeg, at indretningen er lidt pudsigt og lidt tilfældig, men udsigten i stuen er da fantastisk. Jeg kunne godt have tænkt mig at se mange flere billeder fra dette hjem, men må altså nøjes med disse.

Jeg håber du får en skøn dag !

Kærligst Bettina

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram. Du kan i bunden af bloggen, se et uddrag af de billeder jeg deler fra mit eget hjem.

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

Ingen Kommentarer

Smid mig en Hilsen

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.