Børneværelser med farve
Børneværelset

Børneværelser med farver

Børneværelser med farver

Min første indskydelse var at skrive: “kalder alle farveforskrækkede mødre op…”

Men det…. droppede jeg.

Næsten.

Ai jeg er måske lidt provokerende idag men jeg vil prøve, at gøre det blidt og med et glimt i øjet!

Helt ærligt, når jeg scroller billeder igennem på Instagram, så er der mange billeder af børneværelser uden farver – rigtig mange børneværelser i hvid og grå tilsat træprodukter og legetøjet gemt væk i de rigtige kasser og æsker (helst uden for mange farver)!

Faktisk var jeg en smule udfordret sidste år da jeg begyndte, at lave de første tegninger/plakater til www.farmorogko.dk (mit eget lille børnefirma). Det gik pludselig op for mig, at jeg måske ville få et mindre salg af mine plakater, hvis jeg puttede for mange (kraftige) farver på!! – for efter at have studeret Instagram grundigt, måtte jeg simpelthen gå på kompromis med mig selv og mine farver og skrue ned for farvetoningen, hvis jeg skulle matche tendenserne og håbe på et bette salg.

Kigger man på tendensen på Instagram, så er der som nævnt virkelig mange børneværelser, der er blottet for farver.

Hvad sker der for det?

Det er jo børneværelser!!

Børneværelser behøver ikke nødvendigvis ligne, at man er trådt ind i et cirkustelt, men hey hvorfor egentlig ikke – jeg tror mange unger ville e.l.s.k.e det!

Jeg ved ikke hvor de forskellige produkter er fra, men denne butik* og denne* har skønne ting til børneværelset. Og denne butik har en skøn prinsesseseng*

Source/billede 1 / source/billede 2

Børneværelser med farve

Source/billede 1 / source/billede 2

Source/billede 1 / source/billede 2 ukendt

Source/billede 1 / source/billede 2

Source/billede 1 ukendt / source/billede 2

Indlægget idag er forholdsvis blidt både i ord og farver – i bund og grund synes jeg mange børneværelser idag er dødhamrende kedelige og alt alt for stylede. Hvor er børnene henne?. Savner at se at de indrettes efter at det trods alt er børn der bor der

Nu hvor jeg er varmet op er jeg snart klar med et indlæg mere om børneværelser.

Kærligst Bettina

 

//Source/kilde på topbilledet

 

Følg med i mit univers på Facebook og Instagram

Er du på Facebook eller på Instagram?

Det er jeg!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog
Du kan også følge mig på Instagram (ikke bloggen). Her deler jeg billeder fra mit hjem og lidt fra rejser: https://www.instagram.com/bettinaholst/?hl=en

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

10 Kommentarer

 • Svar Kristina Rye 16/10/2018 kl. 11:36

  Tusind tusind tak!!! Jeg har i flere år siddet og tænkt “Gud fader i skuret hvor er alle farverne henne??” Børn elsker farver og det er med til at sparke til deres kreativitet! Og ja et værelse med masser af farver er da også bare sjovere end et der er total sort og Hvidt med et strejf af rosa eller lyseblå!! Så tak☺️

  • Svar bettinaholst 16/10/2018 kl. 12:00

   ÅÅÅhhh hvor dejligt at høre at jeg IKKE er den eneste. Jeg har faktisk være ret “blid” i indlægget for i bund og grund synes jeg mange børneværelser er vanvittig kedelige!!

   Jeg har et nyt indlæg klar i kulissen med endnu mere spræl ;-D

   Kh Bettina

 • Svar endnuenboligblog.dk. 16/10/2018 kl. 19:18

  Jeg er SÅ enig. Den scandinaviske børneboligindretning trænger til en farveopsang. Jeg bliver ligesom dig også forundret over Instagrams farveløse værelser. Det er så uinspirerende, specielt for børnene tænker jeg.
  Super indlæg.
  Kh Sab

  • Svar bettinaholst 17/10/2018 kl. 09:24

   Tak Sab 🙂

   Jeg forstår simpelthen ikke hvorfor trenden er blevet sådan – det virker som om at ingen vil skille sig ud. De ligner alle sammen hinanden. Hvor er de farverige, glade, personlige og inspirerende børneværelser, hvor børnene kan udfolde sig kreativ, gider lege m.v.?

   Kh Bettina

 • Svar Sophie Sukhi 30/11/2018 kl. 00:53

  Sikke en hyggelig post 🙂 Så søde værelser!

 • Svar Ulla 17/02/2019 kl. 19:53

  Jeg har tænkt præcis det samme.. Måske er det sådan Rudolf steiner, med at børn selv skal forestille sig farverne 😜
  Nej tak, frem med nogle farver, uden at det roder for meget, se det er en udfordring..

  • Svar bettinaholst 19/02/2019 kl. 14:36

   Tak Ulla – jeg forstår simpelthen ikke trenden – når det kommer til børneværelser skal der altså kulør på, men ja helt enig i at man skal finde en balance, så det ikke tipper aaalt for meget også 🙂

   Kh Bettina

  • Svar A 03/05/2019 kl. 13:34

   Jeg tror Steiner konceptet er blevet misforstået, hvis man tror børnene selv skal forestille sig farverne..

   • Svar bettinaholst 08/05/2019 kl. 17:50

    Hmmm tror ikke jeg forstår din kommentar …jeg kender intet til Steiner, så det kan jeg ikke udtale mig om.

    Skriver ingen steder at børnene selv skal forestille sig farverne 🙂

    Jeg savner at se mere liv på børneværelserne i form af lidt farver (ikke kraftige) men bare lidt mere kulør her og der end trenden er lige p.t. hvor mange børneværelser (specielt på Instagram) mere eller mindre er en minikopi af de voksnes stuer.

  Smid mig en Hilsen

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.