Børnekassen, Diy, Kreative ideer

Børnekassen – toiletrulle sjov

Børnekassen – toiletrulle sjov

Nogen havde vinterferie i sidste uge – andre har i denne uge og til dig/jer, der har i denne uge, har jeg fundet lidt inspiration frem til hvad du kan lave med dine børn/børnebørn. Jeg har tidligere holdt børne workshops med bla. toiletrulle kunst og det var altså voldsomt hyggeligt og ungerne lavede de fineste ting.

Du får ikke en step-by-step idag, men jeg håber, at billederne/ideer her taler for sig selv og kan give lidt inspiration til hvor meget sjov man rent faktisk kan lave ud af toiletruller.

Se dem her:

Blog Bettina Holst toiletrulle sjov 1

Kilde/sourcekilde/source

Blog Bettina Holst toiletrulle sjov 2

Kilde/source

 Blog Bettina Holst toiletrulle sjov 3

Kilde/sourcekilde/sourcekilde/source

Som du kan se er det kun fantasien, der sætter grænser for hvad man kan lave af sjov med toiletruller. Jeg håber du synes, at det er lige så sjovt som jeg, at lege med toiletruller. Ideerne jeg viser idag er ikke mine, men bare ment som inspiration. Jeg afholdt som nævnt på et tidspunkt en børneworkshop, hvor vi legede med toiletruller…….. og jeg ved faktisk ikke om det var børnene eller mig, der havde det sjovest !

Du kan se stemningsbillederne fra min børneworkshop her og se hvad børnene fik lavet. Vil du se de andre ideer med toiletruller, jeg tidligere har vist på bloggen, så klik her.

Kærligst Bettina

Kilde/sourcekilde/source på topbilledet.

Følg med i mit univers på Facebook og Instagram

Er du på Facebook eller på Instagram?

Det er jeg!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog
Du kan også følge mig på Instagram (ikke bloggen). Her deler jeg billeder fra mit hjem og lidt fra rejser: https://www.instagram.com/bettinaholst/?hl=en

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

1 Kommentar

  • Svar Masser af kreative ideer du selv kan lave - Bettina Holst Blog 15/12/2016 kl. 10:16

    […] Indlægget her er fyldt med en masse sjove ideer du kan lave sammen med ungerne af toiletruller – måske en beskæftigelse på en sommer regnvejrsdag ? – du finder indlægget om toiletrulle sjov her. […]

  • Smid mig en Hilsen

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.