Bloggen tester, Kom indenfor

Bloomon

Bloomon

“Kan du gætte hvad jeg er ….kan du gætte hvad jer er…for jeg har fået farvesplash…hips haps farvesplash…kan du gætte hvad jeg er..”

Jeg er glad.

But offcource.

Denne smukke blomsterbuket blev modtaget i forrige torsdags fra firmaet www.bloomon.dk – ja beklager men jeg kom til at sige #jatakjatakogjatak til dette sponsorat også.

Hvem fisen siger nej til at modtage gratis blomster ?

Not me.

Men der er faktisk også en godte til dig. Hvis du bruger koden: betvase hvis du bestiller en buket, får du vasen med gratis !!

Jeg er så heldig, at jeg ikke bare modtager 1. Heller ikke 2. Eller 3. Men hele 4 buketter fordelt over 2 måneder. Ja det vil så med andre ord sige, at jeg får en ny buket hver 14. dag.

Gid det var for altid.

Tror seriøst aldrig jeg har fået så smuk en buket.

Eller jo.. dengang jeg var ung, sprød med fast hud og midt i tyverne (det er jo så ikke så længe siden *host*), skulle jeg engang på en slags blind-date. Det ringede på døren og udenfor stod….en blomsterbuket. I øjenhøjde. Buketten var SÅ stor og tæt, at jeg seriøst ikke kunne se fyren bag den!

Buketten holdt vel omkring halvanden uge. Fyren holdt kun denne date.

Den stakkel. Han ærgrede sig sikkert over at have brugt enorm mange penge på dén buket.

Nåhm…nu har jeg altså modtaget endnu en meget smuk buket blomster.

Bloomon.

www.bloomon.dk er sådan et blomsterfirma, der leverer blomster til døren. Det laves som et abonnement løbende (hvis man altså ønsker det) og så modtager man en buket på den ugedag man aftaler. Om det skal være hver uge, hver anden uge eller 1 gang om måneden bestemmer man selv. Nå ja man kan da også nøjes med en enkelt gang.

Man kan vælge mellem en lille, mellem og stor buket. Dem jeg modtager er mellem størrelse. Og den er altså okay stor.

Gu’ ved hvor stor den store de har så er?

Billederne er taget ude i køkkenet og da de blev taget var buketten 4 dage gammel. For at kunne nyde den så meget som muligt blev den hurtigt flyttet ind på tv bænken og står nu ved siden af fjernsynet. Det ser brandgodt ud!

Den er i skrivende stund nu 10 dage gammel og står stadig temmelig flot og er slet ikke moden til udsmidning.

Kærligst Bettina

Følg med i mit univers på Facebook og Instagram

Er du på Facebook eller på Instagram?

Det er jeg!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog
Du kan også følge mig på Instagram (ikke bloggen). Her deler jeg billeder fra mit hjem og lidt fra rejser: https://www.instagram.com/bettinaholst/?hl=en

 

Tidligere Indlæg Næste Indlæg