Blomsterhav på Selinevej
Rodekassen

Blomsterhav på Selinevej

Blomsterhav på Selinevej

Sidste år var det en kæmpe succes, da København’s kommune såede et hav af pluk-selv blomster på Selinevej på Amager. Og de har meddelt, at de i år gentager succesen og ikke mindst udvider arealet. Sidste år kunne man boltre sig på 1 hektar men i år skulle hele 7 hektarer efter sigende blive sået til med smukke smukke blomster. Sidste år var et sandt paradis for bierne, men sandelig også for mange instagrammere og andet godtfolk. Over 400 personer brugte hashtagget #Selinevej på Instagram 🙂

Og mon ikke det bliver endnu vildere i år?

Nåede du ikke derud sidste år, ligesom your’s truly, så er det måske i år du skal derud?

Smuk ser det i hvert fald ud, så jeg overvejer om ikke jeg skal hanke op i Thomas og hive ham med til Amager. Jeg er sikker på, det lige er noget for ham.

Eller..

Men altså… hvem bliver ikke glad af at stå midt i et frodigt sommerblomsterbed?

Blomsterhavet forventes klar fra midten af juli og blomstrer frem til midten af august’ ish.

Nedenfor et billede fra sidste år:

Blomsterhav på Selinevej

Og som nævnt er det tilladt at plukke sig en smuk buket eller 2, så i dette tilfældet er det ikke “nok se men ikke røre” – pluk løs lige til du segner. Der kommer både skrøbelige valmuer, mangefarvede kornblomster, skrigorange morgenfruer og mange andre smukke blomster.

Hvis man gerne vil besøge området, kan man tage cyklen igennem Kalvebod Fælled ad Fasanskovvej eller langs havneløbet forbi Sjællandsbroen mod Skrædderholmen, hvor Amagermotorvejen krydser havneløbet.

Håber du kunne bruge tippet?

Ha’ en skøn dag!

Kærligst Bettina

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg (personligt – ikke bloggen) kan også følges på Instagram. Du kan i bunden af bloggen, se et uddrag af de billeder jeg deler.

 

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

Ingen Kommentarer

Smid mig en Hilsen

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.