Indretning, Inspiration

Bar vogne inspiration

Bar vogne inspiration

Bar vogne i boligindretningen er moderne.

Det har de faktisk været meget længe.  Jeg gav min mand en i fødselsdagsgave sidste år i maj og der havde de allerede været fremme lidt tid.

Og.

Det er den absolut bedste gave han nogensinde har fået.

Af mig i hvert fald.

Manden er glad.

Manden er også glad for whisky. Han går jævnligt til whiskymesser med min daddycool. Og sørme om ikke mellemste sønnen nu også melder sig og vil med næste gang.

Forstå det hvem der kan.

3 mænd er glade.

Du har måske gættet, at jeg ikke helt kan følge dem i dén interesse. Men bar vognen gør stor lykke. Her står mandens….whisky.

Nuvel.

Da bar vogne stadig hitter, synes jeg det var på tide med lidt inspiration til hvor fede de rent faktisk er i indretningen. Du kan få dem både vintage eller i en ny moderne form, da mange bla. danske brands, har taget trenden til sig. Blot google “bar vogn” (i 2 ord ellers dukker en masse barnevogne op og det er ligesom ikke helt det samme – omend man selvfølgelig kan gemme sin spiritus i en barnevogn, hvis det skulle have interesse) 😉

Bar vogne kan heldigvis styles med andet end whisky:

blog-bettina-holst-barvogne-2

Kilde/sourcekilde/source

blog-bettina-holst-barvogne-3

Kilde/sourcekilde/source

blog-bettina-holst-barvogne-4

Kilde/source

blog-bettina-holst-barvogne-1

Kilde/source

Min mand`s bar vogn – og lidt min – for jeg elsker den faktisk også temmelig højt, skal du da også lige se. Synes virkelig, at den er hyggelig at have stående. Før i tiden var hans whisky gemt godt af vejen. Egentlig startede hans lille samling med at stå fremme på bogreolen i stuen – i øjenhøjde. For hver måned der gik, rykkede samlingen en hylde ned. Så endte den på en reol på 1. sal på kontoret.

Så røg samlingen bag en dør i reolen.

Jeg synes alligevel at det var lidt synd for ham, så jeg måtte se om ikke jeg kunne finde et kompromis, som vi begge kunne lide – og det blev en bar vogn. Det er et af de møbler jeg er sikker på vil følge os altid.

Her er vores bar vogn:

blog-bettina-holst-bar-vogn-3

blog-bettina-holst-bar-vogn-2

blog-bettina-holst-bar-vogn-1

Faktisk er jeg så glad for denne bar vogn, at jeg ønsker mig en mere. Ikke til spiritus (så meget drikker vi heller ikke).

*Hik

Faktisk drikker jeg stort set ikke. Er mest til vand og mælk.

Jeps festlig er jeg 😉

Den bar vogn jeg ønsker mig, skulle stå i køkkenet og fungere som en slags mini kaffebar.

Jeg er på jagt efter en billig.

Jeg håber du fandt lidt inspiration idag ?

Ha` en skøn dag !

Kærligst Bettina

PIIIST…bloggen er nomineret til “Året boligblog 2016” – hvis du synes jeg fortjener din stemme, så kan du stemme på mig HER <3

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg (personligt – ikke bloggen) kan også følges på Instagram. Du kan i bunden af bloggen, se et uddrag af de billeder jeg deler.

 

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

3 Kommentarer

 • Svar Ocean Green - Bettina Holst Blog 03/11/2016 kl. 10:05

  […] Gys hvor er det grimt det dartskab, men det er et af de mange kompromiser vi har indgået herhjemme. Det andet kompromis er bar vognen. […]

 • Svar Monica 31/12/2019 kl. 12:49

  Hej Bettina

  Hvor kan man købe den guld bar vogn du har købt til din mand?

 • Svar bettinaholst 16/01/2020 kl. 14:15

  Hej Monica

  Åhhh det kan jeg pinedød ikke huske hvad butikken hedder!. Det var en lille kræmmerbutik i nordsjælland, men det er ved at være mange år siden. Beklager :-/

 • Smid mig en Hilsen

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.