Badeværelset, Indretning

Badeværelse inspiration

Badeværelse inspiration

Synes det er længe siden, der har været lidt inspiration til badeværelset her på bloggen. Selv står vi ikke lige og skal have et nyt. En gang kalkfjerner i bruseren er temmelig tiltrængt, men det behøver man jo ikke at skifte hele badeværelse for…

Jeg elsker at se på badeværelse inspiration uanset hvad. Og så har jeg et link til dig længere nede, til dig, der står for at skulle have nyt og måske ikke lige ved hvor filan du skal starte. Hader selv den del af et projekt. Hvem skal man få til det ?, hvad nu hvis det er én der tar rumpetten på én ?, er det nu en, der er fagligt dygtig og ikke en klamphugger ?…osv. osv.

Det er jo trods alt mange penge vi snakker om.

Men først lidt inspiration:

Blog Bettina Holst badeværelse bathroom inspiration 1

SourceBlog Bettina Holst badeværelse bathroom inspiration 2

Source

Blog Bettina Holst badeværelse bathroom inspiration 3

Source

Blog Bettina Holst badeværelse bathroom inspiration

Source

Blog Bettina Holst badeværelse bathroom inspiration 4

Source

Source på topbilledet.

Der findes tonsvis af inspiration derude i Googleland. Uanset om du er til det romantiske, det mørke, det lyse, det enkle, det dyre, det billige. Selv er jeg mest til det enkle uden for mange dikkedarer. Og helt lyst og tidsløst. Jeg ville f.eks. ikke sætte meget farverige fliser op, selvom jeg her og nu synes det kunne være fedt. Der er jeg nok mere til den sikre løsning, jeg kan holde ud at se på i mange år. Et farverigt håndklæde kan jo gøre meget.

Nåhm. Jeg havde jo et link til dig – www.antonklinke.dk. Og tænker du nu om linket er sponsoreret, så jeps det er det. Så det der kommer nu er lidt reklame. Reklamer på bloggen er udvalgt med maven.

Må indrømme, at jeg ikke kendte firmaet og som altid hvis jeg skal bruge blogplads på lidt reklame, så sætter jeg mig ind i hvad det handler om. Alt på deres hjemmeside er læst igennem. Det er ligesom med alt muligt andet. En god mavefornemmelse. Og det har jeg med dette, så derfor får du denne deler.

Men hvem er de, spørger du nu om ??. Anton Klinke formidler kontakten mellem dig som bygherre og professionelle håndværkere. De skaffer dig 3 tilbud helt gratis og uforpligtende. Du kan enten sige tsk tsk og forkaste dem eller vælge den ene. Anton Klinke lover dig udelukkende kvalitets håndværkere. Synes de beskriver det ret godt på deres hjemmeside. Man føler dig tryg i deres hænder bare ved at kigge på deres hjemmeside, som jo er det jeg kan forholde mig til.

Blog Bettina Holst Anton Klinke reklame

Siger vist det hele !. Håber du kunne bruge både inspirationen og linket. Om ikke andet er det skrevet bag mit øre.

Kærligst Bettina

 

Følg med i mit univers på Facebook og Instagram

Er du på Facebook eller på Instagram?

Det er jeg!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog
Du kan også følge mig på Instagram (ikke bloggen). Her deler jeg billeder fra mit hjem og lidt fra rejser: https://www.instagram.com/bettinaholst/?hl=en

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

4 Kommentarer

 • Svar Amalie 26/06/2014 kl. 13:55

  Er vild med badeværelset med den lille trappe op til badekaret, men det må altså også være liiidt farligt :p

  • Svar bettinaholst 26/06/2014 kl. 15:04

   Fuldstændig enig !. Det er mega fedt og ja man være ret sikker på, at fødderne ikke er våde. Jeg har faktisk altid haft en svaghed for boliger med forskellige niveauer 🙂

 • Svar Bathroom Ideas Australia 2019 – Bathroom 06/10/2019 kl. 15:31

  […] View Image More Like This […]

 • Svar Bathroom Design Basics - Samsungville 09/10/2019 kl. 14:02

  […] Download Image More @ blog.bettinaholst.dk […]

 • Smid mig en Hilsen

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.