Oplevelser, Rejser

Back from London – vol. 1

Back from London – vol. 1

Så er vi tilbage igen efter en fantastisk miniferie til London. Vi skulle flyve hjem imorges kl. 10 og da vi boede 1½ times kørsel fra lufthavnen og vi skulle være i lufthavnen kl. 8, måtte vi op på det tidspunkt af døgnet, som jeg har et rigtig skidt forhold til.

Så efter en lang dag med (lidt) vasketøj og monster mange timer med billedredigering i eftermiddag (kunne selvfølgelig og absolut overhovedet ikke vente, for jeg har endelig fået et nyt kamera….jihaaaaaa) kalder sofaen nu (hør selv).

Men inden jeg kaster mig frådende over den der kæmpe toblerone (som smuttede med ned i indkøbskurven) og ned i sofaens fangegreb, får I lige et snekpeak på et par billeder og så lover jeg, at jeg nok skal fortælle alt om hvad vi så og oplevede med mange flere dejlige inspirations billeder.

Kig med her:

London 2 2011
London 1 2011

Back from London vol. 1.

Det sidste billede er fra Portobello market. Et helt igennem fantastisk marked, som jeg absolut skal tilbage til, hvis jeg en dag er så heldig at komme til London igen. Jeg gad virkelig godt tage mine 2 drenge med til London en dag. Selvom de er voksne nu. Jeg drømmer om at vi en dag kan tage en mor/børn tur. Kun os 3. Jeg ved de ville elske sådan en tur med deres mor !

London er helt utrolig kamera venlig og jeg har tager virkelig mange billeder, så jeg har til et par indlæg mere. Jeg håber I synes det er fedt at se London fra min vinkel ?

Må du få en dejlig dag.

Kærligst Bettina

 

 

 

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

6 Kommentarer

 • Svar Thehuset 22/05/2011 kl. 19:13

  Og så lader du mig hænge her i spænding!??? Jeg glææææder mig til at høre om turen. Har du tips om noget must-see, must-do så kom endelig med dem 🙂

  De flotte billeder lover godt 🙂

 • Svar Annette 22/05/2011 kl. 19:24

  Velkommen på dansk jord igen. Øj som jeg kan savne England når du viser billeder fra markeder. Udvalget af friske grøntsager. Se bare de asparges!
  Så fik du dit nye kamera – tillykke med det 🙂

 • Svar Mariannel 22/05/2011 kl. 19:36

  Velkommen hjem 🙂
  – og nyt kamera , jamen jamen, fortæl fortæl, du kan daikke bare gå ind og spise toblerone uden at fortælle hele historien ;0))

 • Svar Heidi Ostenfeld 22/05/2011 kl. 20:04

  Hvor er du heldig……Jeg var i London i efteråret…skøn by. er sikker på, at du er mæt af oplevelser…..
  Der er bare så meget at se på…

 • Svar Losarinas mor 23/05/2011 kl. 04:58

  Vil se mere!!

 • Svar Back from London – Vol. 2 | Bettina Holst Blog 31/07/2013 kl. 20:31

  […] London – vol. 1 kan du se her. […]

 • Smid mig en Hilsen