Diy, Indretning, Stuen

Anderledes sofa borde

Der er rigtig mange sofa borde derude og de fås i næsten alle afskygninger; runde, 6-kantede, 4-kantede, ovale, stålben, træben osv osv. P.t. er det bla. runde/ovale træborde og gerne i 2 forskellige højder, der sættes sammen, som hitter rundt omkring.

Vi går måske lidt mod moden for vores er – godt nok rundt – men det er bare et sort billigt stel med glasplade fra Ikea. Og jeg er efter 1 år endnu ikke blevet træt af det. Det kostede sølle 299,- kr.

Er du til noget helt helt andet, så har jeg fundet nogle alternative ideer frem til hvordan et sofa bord også kan være.

Her har man virkelig været kreativ og brugt en masse blade/magasiner i den ene ende og æsker i den anden og så lagt en hvid plade på. Smart og enkelt og jeg er ret sikker på, at det ikke har kostet det vilde (hvis man ser altså bort fra de penge magasinerne højst sandsynligt har kostet, men hey….de var jo blevet købt for læsningens skyld alligevel), nu får de bare lov til også at blive brugt praktisk.

Blog Bettina Holst sofa borde inspiration 1

En stor tromme…tja hvorfor ikke ?

Må indrømme, at jeg faktisk synes det er ret fedt det bord der og ville absolut intet have imod at have et lignende. Jo mere jeg kigger på, des mere forelsket bliver jeg.

Jow jow..

Blog Bettina Holst sofa borde inspiration 2

Stålkasserne der er brugt her er da også en skøn idé. Det ligner flykasser og hele indretningen på billedet spiller bare super godt.

Blog Bettina Holst sofa borde inspiration 4

Source

Håber du kunne li hvad jeg har fundet frem og blev inspireret ?.

Del endelig med mig hvordan dit/jeres sofa bord ser ud ?. Er det noget du har fundet på et loppemarked, er det dyrt design, er det billigt, er du ligeglad med hvordan det ser ud, bare du har et bord at stille kaffekoppen på ? – fortæl fortæl.

Kærligst Bettina

Følg med i mit univers på Facebook og Instagram

Er du på Facebook eller på Instagram?

Det er jeg!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog
Du kan også følge mig på Instagram (ikke bloggen). Her deler jeg billeder fra mit hjem og lidt fra rejser: https://www.instagram.com/bettinaholst/?hl=en

 

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

6 Kommentarer

 • Svar Lykke Thomsen 06/10/2014 kl. 22:42

  Vores sofa bord er et firkantet shakerbord af Børge Mogensen købt for30 år siden, og jeg elsker det.

  • Svar bettinaholst 07/10/2014 kl. 12:20

   Åhhh ja en klassiker går man aldrig fejl af. Jeg vil også gerne have flere klassiske møbler ind. Det har egentlig aldrig interesseret mig så meget som det gør nu (måske det er alderen der sætter ind) 🙂

 • Svar Bianca 07/10/2014 kl. 15:00

  Elsker dine indlæg med inspiration. Får kriller for at lave en masse. Her har vi i sommer købt en stor trækuffert og håber Fortsat at finde en ven til den. Så skal der lige lidt hjul under og så har vi sofabord med opbevaring. Glæder mig til det er færdigt, men tror måske det tager lidt tid da loppe sæsonen er ved at være slut.

  • Svar bettinaholst 08/10/2014 kl. 11:09

   Tak Bianca 🙂

   Det er også en fed idé med kufferter som sofaborde, super personligt og ikke som andre. I like. Tommel op 🙂

 • Svar Karina Carmen Musaeus Schwartz-Arndal 08/10/2014 kl. 06:43

  Puffen, som jeg købte sammen med sofaen (i Ikea, begge er Karlstad), bruges som sofabord hos os. 🙂

  • Svar bettinaholst 08/10/2014 kl. 11:10

   Ja den fungerer også godt som sofabord – og godt valg af sofa iøvrigt. Den er skøn 🙂

  Smid mig en Hilsen

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.