Kom indenfor, Kreative ideer, Maletips, Mine projekter

Alt det der fik en tur med kobber sprayen

Alt det der fik en tur med kobber sprayen

Igår viste jeg vores make-over af vores trappegang frem og dermed også vores stumtjener, der havde fået en tur med kobber sprayen. Jeg fortalte, at der var flere ting, der havde fået en tur med den spray.

Og her er de.

Først stumtjeneren som den så ud, da den blev købt i den lokale genbrugsbutik i Haslev for 150,- kr.

Dette fik en tur med kobbersprayen:

kobber spray 10

Det hele blev spray`et udenfor. Det er klart det bedste at gøre, da støvet fra spray`en ellers sætter sig på vægge m.v. Alternativt kan man gøre det i en stor papkasse.

Et par billige fyrfad stager, vist nok købt i Netto engang for mange år siden, fik også lige en tur. De har ligget i en kasse og egentlig aldrig rigtig stået fremme.

Det får de lov til nu:

Kobber spray 6

Et par dåser af mærket Lisbeth Dahl blev også fundet frem. De er fra dengang jeg havde butik og forhandlede deres varer.

Der er ikke noget før billede, men jeg kan fortælle, at de var sart pastel lilla og også bare gemt væk i en kasse:

Kobber spray 9

En 5-armet lysestage, der bare havde fået lov til at stå udenfor helt alene og var blevet godt rusten, fik lige en tur med lidt sandpapir og så 2 gange spray.

Den spray jeg brugte skal man spraye med 36 timer´s mellemrum for at undgå, at malingen bobler. Husk også ikke at spraye for tæt og for længe samme sted, for så løber malingen.

Pænt træls. Tag dig tid og hellere spray én gang for meget end ødelægge projektet.

Kobber spray 8

I foråret var jeg på Kähler lagersalg og købte blandt andet denne lille vase (tror jeg gav 50,- kr.). Først da jeg kom hjem opdagede, hvor grimme striberne egentlig var lavet, så den fik ikke ligefrem hæderspladsen.

I min spray iver fik den så også lige en omgang:

Kobber spray 11

Ja..ja der skal nok sidde en Kähler fan m.v og korse sig, men hellere genbruge end lade den ligge i en kasse.

Så blev endnu en vase, der for et par måneder siden var himmelblå og dengang spraymalet sort, også fundet frem, da jeg ville prøve at lave striber.

Det er meget vigtigt, at malertapen er af god kvalitet og sidder helt tæt.

Spraymal først den ønskede bundfarve (her sort) og lad tørre helst et par dage eller mere. Sæt tapen på og spraymal så med bundfarven igen ganske let. Lad tørre og spray så med nr. 2 farve (her kobber). Helst 2 gange med et par timer imellem, alt afhængig af mærke. Det anbefales for bedste resultat. Jeg gav den dog kun 1 gang.

Ellers havde jeg ikke kunne vise det idag i dette indlæg. Malertapen tog jeg af efter ca. 15 minutter.

Husk, at dække alt det til, der ikke skal males:

kobber spray 5

Kobber spray 1

Kobber spray 2

Kobber spray 3

Nu er jeg jo af den holdning, at man skal bare prøve at kaste sig ud i (næsten) alt – her maleprojekter. Nogen gange går det godt, andre gange knap så godt.

Heldigvis kan skidtet jo bare få en anden farve en anden god gang, når man bliver træt af farven ikke ?

Kobberspray er lidt mere følsom for fedtfingre, så det er en god idé lige at give det en gang med en klar spray lak til sidst.

Måske du blev inspireret af mine små projekter ?. Det håber jeg.

Mærket på spray malingen jeg brugte er Plastickote og er købt i Jem & Fix.

Ha´ en skøn dag !

Kærligst Bettina

Følg med i mit univers på Facebook og Instagram

Er du på Facebook eller på Instagram?

Det er jeg!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog
Du kan også følge mig på Instagram (ikke bloggen). Her deler jeg billeder fra mit hjem og lidt fra rejser: https://www.instagram.com/bettinaholst/?hl=en

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

146 Kommentarer

 • Svar frk. Smed/ Sine 07/08/2013 kl. 12:47

  Wauw. Det ser knald godt ud Bettina! Måtte du bruge mere end 1 dåse spraymaling til alle dine projekter?
  Er faktisk begyndt at være lidt gladere for kobber nu. Har virkelig haft et meget anstrengt forhold til det metal. Men dejligt at du kan åbne mine øjne for nogle nye muligheder.

  • Svar bettinaholst 07/08/2013 kl. 13:45

   Tusind tak Sine og tak fordi du er så sød til at kommentere og følge med 🙂

   Jeg havde liiige akkurat ikke nok i én, men det var dæleme tæt på. Jeg har brug lidt under halvanden, så går og lurer på om der er mere, der liiige skal overfaldes hehee. Jeg har egentlig altid godt kunne lide kobber, bare ikke i boligen, men nu er jeg vild med det, tja man bliver jo påvirket des mere man ser det + det, at det vel bare passer bedre med de ting man idag har i sit hjem end for 10 år siden. Tror du vil blive glad for det. Man kan bare nøjes med en enkelt ting og se om det er noget, der rykker 🙂

   • Svar Bianca 24/02/2017 kl. 01:29

    Hvad mærke spray har du brugt? Det bare så flot . Mvh bianca

    • Svar bettinaholst 24/02/2017 kl. 22:32

     Tak Bianca

     Jeg brugte mærket Plastikote som bla. fås i Jem & Fix. Der er et billede af spraymalingen i indlægget 🙂

     Kh

 • Svar Jonna 07/08/2013 kl. 13:24

  Nøej og ih, altså!!!
  Det er bare blevet mega mega godt:-)
  Hvilken kobberspray har du brugt?! Den må jeg fluks ha fat på.
  Flotte resultater -også som Kählerfan synes jeg bare den vase er cool (ikke altid struberne er lige pande synes jeg)
  Hilsner Jonna

  • Svar bettinaholst 07/08/2013 kl. 13:57

   Tusind tak Jonna, er egentlig også meget godt tilfreds med resultatet 🙂

   Jeg har brugt den der hedder Plastikote. Jeg har købt den i Jem & Fix til 85,- kr. (der er et billede af flasken i indlægget) 😉

   Nej jeg synes nemlig heller ikke de striber er særlig pæne på Kähler, men går ud fra at det er med vilje, at de er så skæve og “ufærdige”, jeg er bare ikke så overvild med dem faktisk, og det til trods for, at jeg er fortaler for at alt ikke skal være så perfekt, men vaserne ?….de må gerne have været lidt mere rene i striberne.

   • Svar Anonym 07/08/2013 kl. 16:44

    Ja, helt enig.
    Nogle gange synes det som om de løb tør for maling i nogle af striberne.
    Og hehe sjov sætning jeg fik skrevet vha. IPad-stavekontrol “struberne” og

    • Svar Anonym 07/08/2013 kl. 16:45

     “Pande” men du forstod.
     God aften og jeg må da vist lige en tur i Jem&Fix.
     Kh Jonna

     • bettinaholst 07/08/2013 kl. 19:36

      Jeps jeg forstod..fik en lille griner så tak for det 😉

    • Svar bettinaholst 07/08/2013 kl. 19:36

     Ja det virker sådan 😉

 • Svar Tuttifruttimedettvis@blogspot.com 07/08/2013 kl. 15:25

  Der er nok een som er gået amok med kobbersprayen hva’..!! ;o)
  Kan huske jeg selv gik temmelig spray amok i midt 90’erne, dog med guldspray. Alt fra rammer, vaser og dippe dutter fik en tur. Det hele skulle matche med de gamle originale guldrammer, som jeg støvede op i diverse marskandiserbutikker, på loppemarkeder og ved at stå på hovedet i diverse containere med storskrald. jeg havde en veninde som allieret, og i mange år var sloganet,; “Det bliver fedt med en gang guldspray”. Vi har siden grinet meget af vores guldrus, som varede i en del år. :o)

  • Svar Tuttifruttimedettvis@blogspot.com 07/08/2013 kl. 15:26

   Ps! Det ser fedt ud. :o)

  • Svar bettinaholst 07/08/2013 kl. 16:38

   Hahha ja men det er vist også hvad der kommer ind nu. Kender godt guldfeberen. Den havde jeg også for mange år siden. Ikke i lige så stor stil som jeres, men den var der. Mit slogan er næsten det samme “skal det dø eller skal det lige have en chance med spray maling ?” 🙂

 • Svar Camilla / Camomilla 07/08/2013 kl. 17:58

  Wow du har godt nok haft gang i kobber-sprayen! Hvor ser det bare godt ud – dejlig inspiration 🙂

  • Svar bettinaholst 07/08/2013 kl. 18:45

   Tak Camilla, ja kom til at gå lidt amok…og velbekommen 🙂

 • Svar Marianne 07/08/2013 kl. 18:51

  Hehe, ja man kan ikke sige du prøver dig frem en enkelt ting eller to – nej kom an og kom ikke for nær 🙂
  Det er rigtig fint – måske ville jeg gerne have haft Kahlervasen , men ja du har ret 🙂
  Jeg er slem til at gemme bare fordi !!!! Lækker lysestage og stumtjener 🙂

  Marianne

  • Svar bettinaholst 07/08/2013 kl. 19:41

   Nej nej her tar “vi” en ordentlig omgang, så må det gå som det går ;-). Er også slem til at gemme, men pludselig går jeg amok i gemmerne og giver hele molevitten nyt liv 🙂

 • Svar Rikke 08/08/2013 kl. 05:16

  Godmorgen Bettina
  Det er så flot…
  Jeg har en del keramikpotter fra en “berømt” pottemager i Faaborg, nu bosiddende i KBH., der godt kunne trænge til en makeover.. Tror ikke lige de skal være kobberfarvet.
  P.S. Kunne ALDRIG finde på at spraymaler dine fine krus…..:)
  KNUS / Rikke

  • Svar bettinaholst 08/08/2013 kl. 06:23

   Tak søde Rikke… ja det er lidt utroligt så lidt der skal til for at give nyt liv. Hahhaa dejligt at du bevarer mine håndtegnede krus som de er skabt. Og jeg er meget glad for at du er glad for dem 🙂

 • Svar Heidi 08/08/2013 kl. 05:44

  Det er da fuldstændig fantastisk. Jeg blev i DEN grad inspireret. sær in stribede vase er jeg helt vild med, og stumtjeneren. Jeg har sådan en lille dåse fra Lisbet Dahl- måske den lige skulle have en omgang. Knus Heidi

  • Svar bettinaholst 08/08/2013 kl. 06:25

   Det er skønt at høre Heidi. Jeg er personligt nærmest afhængig af spraymaling, da jeg elsker at give nyt liv til gamle ting 🙂

 • Svar Lise Meinertz Hansen 08/08/2013 kl. 07:06

  Wow sikke flotte ting du har fået ud af det. Ikke til at tro at det er genbrug. God dag. Lise

  • Svar bettinaholst 08/08/2013 kl. 07:33

   Tak kære Lise og rigtig god dag til dig også 🙂

 • Svar Ide til hvad du kan bruge æggebakker til | Bettina Holst Blog 08/08/2013 kl. 07:46

  […] ungerne og savner en idé tid hvad du kan lave med dem, så kan du måske bruge ideerne ?. Ligesom jeg lige har brugt spraymaling, så kan æggebakkerne også hurtigt skifte farve med en gang spraymaling. Men husk, at gøre det […]

 • Svar Anne-Mette 08/08/2013 kl. 18:14

  Det tror jeg da nok liiiige jeg blev. Den kobberspray jeg husker fra før var mere mat-kedelig. Dén der er MEGA lækker. Og jeg HAR jo allerede fundet en lille bunke spray-ting, så mon ikk’ jeg skal finde den der kobberspray??! JO!!! Tak Bettina – ser skide godt ud 🙂

  • Svar bettinaholst 09/08/2013 kl. 12:58

   Tak Anne-Mette ja jeg synes den er ret fed. Ikke for meget ikke for lidt – så bare klø på med dine projekter. Så må du vise dine resultater frem på et tidspunkt 🙂

 • Svar Frk. Hansen 12/08/2013 kl. 15:07

  wow hvor er den stumptjener bare blevet smuk!!

  • Svar bettinaholst 12/08/2013 kl. 15:38

   Tark tak, må indrømme at jeg ikke selv helt troede på, at den ville blive så fin. Men det gjorde den 🙂

 • Svar Fru Secher 16/08/2013 kl. 19:32

  Hej Bettina

  Ser FANTASTISK ud!! – skal selv igang med en lampe i pulverlarkeret stål, – der gerne skulle blive en lækker kobber-lampe!!

  • Svar bettinaholst 17/08/2013 kl. 06:34

   Tak tak 🙂

   Uhhh lyder lækkert med den lampe. Jeg har også meget lyst til at få en kobberlampe indenfor (mangler dog ingen, men måske der kan presses en ind en dag) 🙂

 • Svar Fru Secher 17/08/2013 kl. 08:34

  Ja det bliver spændende!!! 🙂
  Nogen gode råd?? – er ikke så erfaren med spray’en…. :/

  • Svar bettinaholst 17/08/2013 kl. 17:27

   Kun at det er vigtigt at overholde det der står på sprayen. Giv det hellere flere tynde lag end få tykke lag, det løber nemt. Og så husk at gøre det udenfor !. Køb ikke en billig spray. Køb en til omkring de 80-100 kr. Her hænger pris og kvalitet sammen 🙂

   • Svar Fru Secher 19/08/2013 kl. 07:04

    Tak for svar!

    • Svar Fru Secher 19/08/2013 kl. 07:07

     …. Mærkeligt, mister halvdelen af beskeden??… -men: må vel bare kaste mig ud i det og se! 😉 ( ellers er det jo ikke blevet mere mørkt, end at man kan undvære en lampe over spisebordet, – hvis det sku gå helt i ged!! )
     Mie

     • Fru Secher 19/08/2013 kl. 13:21

      SÅ er jeg også i kobber-himlen!! 😀
      Tusind tak for inspirationen 😉
      Mie

     • bettinaholst 19/08/2013 kl. 14:25

      Velbekommen. Har selv været i gang igen idag 🙂

     • bettinaholst 19/08/2013 kl. 14:25

      Ja bare kast dig ud i det. Og bliver du træt af farven, kan den bare få en ny omgang med en anden farve 🙂

    • Svar bettinaholst 19/08/2013 kl. 14:24

     Velbekommen 🙂

 • Svar PIMP dine fyrfadsstager | Bettina Holst Blog 30/08/2013 kl. 10:12

  […] For et par uger siden gik jeg lidt amok med en kobberspray og da der var lidt tilbage i dåsen, fik en lille mørkegrøn Sprite flaske (hjemtaget fra en ferie i Ungarn) også lige en tur med kobber sprayen: […]

 • Svar Lyshuse du selv kan lave | Bettina Holst Blog 03/09/2013 kl. 17:22

  […] fik de en tur med kobbersprayen. Jajjaa ved godt, at jeg har sprayet en del ting i kobber, men havde ikke lige en anden farve. Eller det vil sige; jeg havde faktisk en lyserød, men gad […]

 • Svar Kobber kobber kobber | Bettina Holst Blog 18/09/2013 kl. 09:58

  […] For mig er billederne næsten kunst og en fryd for øjet. Ikke mere ikke mindre. Er du blevet inspireret, så kan du hurtigt selv få lidt kobber indenfor ved at give f.eks. en udslidt vase eller lign. nyt liv med kobberspray. Jeg har selv været i gang med kobbersprayen. […]

 • Svar Sofie 21/09/2013 kl. 23:20

  Waow! Faldt over dette indlæg, da jeg søgte efter “kobber spraymaling” på google..
  Hold nu op nogen fine ting du har fået ud af det! Jeg er blevet endnu mere hooked på ideen!!! Når jeg vågner imorgen er det første jeg skal, ned og finde den spray!!! Kan slet ikke vente nu, haha.

  Det er VIRKELIG blevet flot! Og super fin blog btw!! Jeg er hvertfald blevet fast læser :-)!

  • Svar bettinaholst 22/09/2013 kl. 16:51

   Hvor er du sød Sofie, tak det er jeg glad for at høre 🙂 – jeg er også helt hooked på kobber for tiden. Min erfaring viser at det er en god idé at give det en gang med klar spray lak bagefter for et endnu bedre resultat 🙂

 • Svar Ninna Næslev 12/10/2013 kl. 22:20

  Hej! Sikke nogle fine ting, du har lavet.

  Jeg vil utrolig gerne have et kobber tøjstativ og tænker på at spaye det her fra Ikea http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/30246859/#/60179434

  Tror du det vil kunne lade sig gøre?

  Mvh Ninna

  • Svar bettinaholst 13/10/2013 kl. 17:15

   Ja det stativ ville jeg ikke betænke mig på at spraymale. Hvis du vælger kobberspray, er det vigtig at give det en klar slut lak (fås i en mat og blank udgave – jeg ville vælge den blanke). Det er vigtigt at give det en klar slut lak, da man ellers vil kunne se fingeraftrykkene (kobbersprayen er lidt mere følsom end andre farver). Men go for it ! 🙂

 • Svar Mette 18/12/2013 kl. 13:09

  Hej Bettina! Sikke nogle flotte ting du har lavet! Jeg overvejer at spray male en kaffekande, men jeg er lidt i tvivl om, om spray malingen kan holde på noget der bliver brugt og vasket mere eller mindre hver dag. Har du nogle erfaringer med det? Og hvor meget skal der til før der kommer ridser i lakken?
  Mvh. Mette

  • Svar bettinaholst 03/05/2014 kl. 11:29

   Nåhh men det er nok lidt sent at svare…(jeg har simpelthen overset dit spørgsmål, det beklager jeg meget). De ting der får en tur med kobberspray er meget sarte og kan ikke holde til vask, så jeg kan ikke anbefale at spraye en kaffekande !. I det hele taget er det en god ide at give det en gang klar spray (mat eller blank) bagefter, så man undgår fedtfingre 🙂

   Kh

 • Svar Jeanet Bodilsen 03/01/2014 kl. 16:02

  Wow den vase med kobberstriber er jeg forelsket i. Må i genbrug og jem og fix. Tak for inspiration
  /Jeanet

  • Svar bettinaholst 03/01/2014 kl. 16:47

   Velbekommen da – det er altid sjovt at forandre med spraymaling 🙂

 • Svar Lea 31/03/2014 kl. 21:55

  Hej Bettina.

  Er det en mat eller skinnende kobberspray, du har givet dig i kast med?

  Vh lea

  • Svar bettinaholst 01/04/2014 kl. 20:47

   Det er en mat (vær obs på at kobberspray (både mat og skinnende) er følsom overfor fedtfingre modsat andre sprayfarver, så vil man undgå dette vil det være en god ide, at give det klar lak bagefter) 🙂

 • Svar Tina Winther 18/04/2014 kl. 19:42

  Hej,
  Hvor er det bare smukt!
  jeg bliver simpelthen nød til at høre hvor din tallerkenrække er købt? det er umuligt for mig at finde lige din med rene linjer (altså helt forkantet)

  • Svar bettinaholst 19/04/2014 kl. 10:14

   Mange tak Tina 🙂

   Den er købt for ca 5 år siden hos Nordhjem.dk

 • Svar Bo med vintage møbler | Bettina Holst Blog 19/04/2014 kl. 10:25

  […] jo. Dog ikke i form af dyre indkøbte her-og-nu-modesmarte ting. Jeg fandt nogle ting, der kunne få en tur med en kobberspray (netop fordi jeg ved at kobbermoden ikke holder ret længe på vores […]

 • Svar Maria ta 03/05/2014 kl. 11:20

  Wauw det ser vildt godt ud – fede projekter!!! Jeg har et spørgsmål til koppen: Kan den mon gå i opvaskemaskinen nu? Jeg har nemlig selv en lignende ting, som jeg gerne vil male.

  Mvh. Maria

  • Svar bettinaholst 03/05/2014 kl. 11:26

   Koppen ?? ved ikke helt hvad du mener Maria ??

   Der er ingen af de ting, der har fået en tur med kobberspray, der kan tåle en tur i opvaskemaskinen.

 • Svar Tina 05/06/2014 kl. 23:14

  Hej Bettina,

  Er helt vildt med din blog

  • Svar Tina 05/06/2014 kl. 23:24

   Øv… Det er åbenbart ikke hele min besked der bliver vidst, så prøver lige igen

  • Svar bettinaholst 06/06/2014 kl. 00:08

   Århh mange tak Tina, det er jeg dæleme glad for at høre 🙂

   Øv til at du ikke fik det hele med, men skriv endelig igen, hvis du har mere på hjertet. Kh Bettina

   • Svar Tina 06/06/2014 kl. 12:33

    Hej igen,
    Øv øv… Den bliver ved med at sluge mine beskeder… håber du kan læse hele denne besked

    • Svar Tina 06/06/2014 kl. 12:37

     Jeg har ligesom dig overfaldet nogle ting herhjemme med en gang kobberspray. Nu skal tingene bare have en gang klar lak, da kobbersprayen jo nok nærmere er en slagskobberstøv, som nemt drysser af (er det iøvrigt normalt).
     Sa jeg skulle igang med at give klar lak, kom jeg til at se at den lak jeg havde købet kun anbefales til ubehandlet træoverflader. Er det mon den forkerte jeg har købt? Hvilken har du købt. Denne har jeg købt:
     http://www.jemogfix.dk/butik/maling__kemikalier/maling_indendoers/spray.aspx?pid=9028325&view=1
     Venligst Tina

     • bettinaholst 06/06/2014 kl. 19:56

      Kære Tina

      Ja det er helt klar en god ide at forsegle med klar klak. Jeg har også brugt mærket PlastiKote (men ikke den du linker til). Jeg har ledt på deres hjemmeside, men kan ikke lige finde den jeg har brugt. Den hedder bare “klar lak”. Jeg har så brugt den matte, men det er jo en smagssag.

      Men mon ikke du kan bruge den du har købt (det vil jeg tro) 🙂

 • Svar kikki 06/06/2014 kl. 14:09

  Hej
  Wow!
  Smukke resultater! vildt imponerende 🙂

  Jeg er på ingen måde kreativ eller lignende men er blevet vildt inspireret af din blog og dine fantastiske resultater!!!! 🙂
  Jeg har selv sølv gulvlampe i metal som jeg overvejer at spraymale – den er ikke så pæn mere. Skal jeg slibe den lidt? for det trænger den vist til? Hvad med grundrens? det læste jeg på nettet at man skal bruge – er det noget du har brugt?

  Hilsen Kikki 🙂

  • Svar bettinaholst 06/06/2014 kl. 19:49

   Hej Kikke, dejligt at kunne inspirere 🙂

   Jeg har ikke slebet mine ting først, men har du ting der f.eks. skaller, skal man lige slibe det først :-). Jeg kunne nøjes med at vaske af med vand og lidt sulfo. Skal man følge bogen skal man vaske af i malerrens og slibe. Men mit kobberspray sidder nu stadig på. Det eneste jeg erfarede var, at det skal have klar lak bagefter, da det ellers sætter fedt fingre. Og så skal man huske at give det tynde lag af flere omgange (ikke lade sig friste af at spraye et ordentlig lag på, da det så vil løbe) 🙂

 • Svar Tine 30/08/2014 kl. 16:56

  Hej,

  Jeg er vild med den kobberstribede vase.

  Kan man godt få malingen til at binde på en lakeret vase?
  Hvilken bundfarve brugte du?

  Hilsen Tine

  • Svar Tine 31/08/2014 kl. 12:50

   Rettelse ikke lakeret vase men glaseret vase

   • Svar bettinaholst 31/08/2014 kl. 19:49

    Tak Tine, vasen er købt i den sorte farve, så det er kun kobberstriberne der er sprayet på. Skal du også spraye en bundfarve, er det meget vigtigt, at der går et godt stykke tid inden du sætter malertape på og sprayer kobberet på. Lad det hærde godt så du ikke trækker malingen af med tapen.

    Maling på spraydåse hæfter på de fleste ting, også glaserede ting. Køb en god spray til omkring de 100 kr., følg anvisningen på dåsen (så er jeg sikker på at du får et godt resultat). Hellere flere tynde lag og mange omgange end færre tykke lag (det løber nemt), så vær varsom med at spraye 🙂

 • Svar Ursula 15/05/2016 kl. 16:06

  Hej Bettina,
  Hvordan tror du det vil kunne lade sig gøre at spraymale indersiden af nogle kobber pendel lamper. Jeg er ked af de giver et “koldt” lys, da de er hvide på indersiden, så jeg tænkte at jeg kunne give dem en omgang kobberspray. Men det vil jo nok være svært at få sprayet rundt inde i pendlen eller hvad tænker du??
  Mvh. Ursula 🙂

  • Svar bettinaholst 17/05/2016 kl. 16:47

   Hej Ursula

   Jeg tror også det bliver lidt sværere, da hullet jo ikke er så stor på de pendler (dem jeg tænker på i hvert fald), men alt afhængig af hvor meget du elsker dem, så ville jeg da gøre forsøget. Jeg ville give dem af mange omgange og endelig ikke alt for tæt på, så det kommer til at løbe.

   Kh

  Smid mig en Hilsen