Ahhh sengetøj 1
Design, Inspiration, Kom indenfor, Soveværelset

Ahhh sengetøj

Ahhh sengetøj.

En god nats søvn er så uhyre vigtig. Det ved vi alle. Sengen skal altså være i en ordentlig kvalitet. Eller det vil sige selve sengen behøver jo ikke være det, men madrassen skal man bare ikke gå ned på, hvis man vil sove godt.

Man “bør” også investere i mindst et sæt lækkert sengetøj har jeg fundet ud af – for det kan altså også gøre noget godt for nattesøvnen. Vi har rigtig meget fra Ikea og noget er i en (okay) bedre kvalitet end andet. Vi har bla. et hvor det sådan…. hmmm små kradser. Det har været på 1 gang.

Og kommer så ligesom ikke på igen.

Og så har vi 2 sæt kvalivare sengetøj.

Jeg ved godt, at designfirmaet bag vores nye sengetøj kalder det “Sky dance” men samlet kalder jeg det… og et andet sæt vi har fra www.pytt-living.com for “ahhh sengetøj” – af det simple årsag; at kvaliteten simpelthen bare er….

…ahhh. Og lidt ihhhh.

Og åhhhh.

Det er blødt og i en fed kvalitet, at man egentlig bare har lyst til at gå og kramme med sin dyne hele dagen.

Egentlig har jeg det lidt ambivalent med at invitere dig indenfor i vores soveværelse. Ikke fordi soveværelset er udelukket fra bloggen, men mere fordi jeg ikke er oppe at køre high five over den nuværende indretning. Det er sgu blevet så kedeligt og guldspejlet er helt helt forkert, så der burde strammes op, så stilen passer til resten af huset.

Det bliver det.

En dag.

Men kom alligevel med indenfor (jeg er da ikke for fin til at vise et kedeligt soveværelse med stilforvirring frem) 😉

Men sengetøjet her er mere end bare…Ahhhh.

Der gemmer sig en god historie bag. Og gode historier synes jeg ikke, at man kan få for mange af, så derfor får du historien bag sengetøjet her:

Sky dance navnet er inspireret af naturfænomenet; Sort Sol, som du nok ved forekommer, når flere hundrede tusinde stære samlet danser på aftenhimlen. Udtrykket Sort Sol kommer af, at de mange stære på himlen nærmest formørker solen og fænomenet kan ses forår og efterår inden stærenes ynglesæson. PYTT Living har fortolket dette unikke naturfænomen direkte ind i deres designs, hvor de smukke mønstre og varme farvenuancer er blevet overført til eksklusivt sengetøj, hvor tanken er at man ledes direkte hen på solnedgange og sengetid.

De organiske mønstre på fugleflokkenes er blevet overført til print med 3 fugle formationer. Stoffet er printet  i 5 meter lange kunststykker i bomuldssatin. Sengetøjet er derefter blevet klippet til, i en fuldstændig vilkårlig rækkefølge. På den måde er hvert enkelt sengesæt blevet helt unikt i sit mønster og udtryk

Er du ligesom mig blevet forelsket så finder du Sky danse sengetøjet her.

Jeg sidder og skriver dette indlæg ude i mit atelier med dynen viklet rundt om min frosne krop. Og når man samtidig også sidder og snakker med sig selv, kan du måske se mig for dig ? – (burde virkelig komme mere ud af atelieret).

Grøntsagsjuice (her med bla. gulerødder) er blevet en fast del af min frokost i kampen om at mindste en træthed, der går helt ind i knoglerne.

Ha`en skøn dag !

Kærligst Bettina

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram. Du kan i bunden af bloggen, se et uddrag af de billeder jeg deler fra mit eget hjem.

Indlægget er lavet i samarbejde med PYTT Living. Du kan læse min reklamepolitik her.

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

75 Kommentarer

Smid mig en Hilsen