Indretning, Inspiration

Afslappet boheme living

Afslappet boheme living.

Jeg er en sløv skid for tiden her på bloggen.

Det er dog ikke det samme som at jeg ingenting laver.

Jeg har drøntravlt faktisk.

Jeg er ved at kursændre min lille kunstner virksomhed. Det er for tidligt at fortælle dig om mine nye planer, for jeg ved slet ikke om det kan lade sig gøre. Eller jo det kan det i princippet godt. Det er kun et spørgsmål om hvor mange penge jeg er villig til at satse på det (og evt. tabe på det !). Når jeg er længere i processen skal bloggen være det første sted jeg fortæller det.

Men det er grunden til at jeg ikke lige når forbi bloggen så ofte som jeg gerne vil.

Idag vil jeg dele denne vidunderlige bolig med dig. Jeg er virkelig ramt af den nordiske stil men med et tvist fra den mere afslappede boheme stil. I like.

Inspirationen er fundet på en hollandsk blog og boligen fra 1913 ligger også i Holland.

Kig med indenfor her og se om du også kan blive inspireret:

Blog Bettina Holst Boheme living 2 Blog Bettina Holst Boheme living 3 Blog Bettina Holst Boheme living 4 Blog Bettina Holst Boheme living 5 Blog Bettina Holst Boheme living 6 Blog Bettina Holst Boheme living 7 Blog Bettina Holst Boheme living 8 Blog Bettina Holst Boheme living 9 Blog Bettina Holst Boheme living 10 Blog Bettina Holst Boheme living 11

Souce/kilde

Fotograf James Stokes | Styling French Uyterlinde

Faktisk er det rimeligt ligetil at få en lignende boheme stil/stemning. Hvis man som her, har en base med grå/hvid og sort (også selvom det er en skandinavisk stil), så er det “bare” at tilføre kelim puder og tæpper. Dét kommer man ret langt med.

Nåhhh ja og så lige tilføje en masse grønne planter.

Er du blevet inspireret af de smukke mønstre og stilen i tæpperne og puderne, så kig f.eks. på ebay.com eller etsy.com efter lignende puder og tæpper. Der finder du et kæmpe udvalg og priserne er typisk halvdelen af hvad lignende koster herhjemme. No kidding. Jeg har selv købt en del kelimtæpper, puder m.v. på ebay.com og etsy.com. Og det fortsætter jeg med. Søg på f.eks. “kilim (med i) pillow covers” – “kilim rugs” mv. og en skøn verden åbner sig for dine øjne.

Gider du ikke ud i det med gebyrer, told m.v. (det er stadig billigere, selvom du skulle blive snuppet i tolden), så tjek istedet Lauritz.com. De har også indimellem nogle fede kelim tæpper. Jeg har selv handlet der også og vundet et par auktioner til rigtig gode priser.

Bare et tip.

Med ønsket om en skøn dag til dig !

Kærligst Bettina

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg (personligt – ikke bloggen) kan også følges på Instagram. Du kan i bunden af bloggen, se et uddrag af de billeder jeg deler 🙂

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

2 Kommentarer

 • Svar Karina Carmen Musaeus Schwartz-Arndal 20/04/2016 kl. 04:45

  Og det kom så helt bag på mig, at boligen var et bindingsværkshus. Wow – sikke en indretning. Sort og hvid kører jeg ikke selv, men denne lidt afslappede stil, de kører i huset (de kan altså et eller andet med boliger i Holland) er imødekommende og langt fra kold og klinisk. 🙂
  Igen et super boligfund, du har gjort dig. Hvis ikke Sverige kan levere (og det har de nu nok, men blev trumfet), så kan Holland.

  • Svar bettinaholst 23/04/2016 kl. 08:00

   Tak Karina 🙂

   Jeg er helt enig – udover at svenskerne og nordmænd er møggode til at indrette, så kan denne bolig også noget virkelig virkelig lækkert. Roligt og hyggeligt på den helt rigtige måde. Jeg er pjattet med den.

  Smid mig en Hilsen

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.