Indretning, Kontoret

47 inspirerende kontor områder – vol. 3

47 inspirerende kontor områder – vol. 3

Vi er nu nået til vol. 3, hvor jeg har endnu 5 inspirerende kontor områder til dig, der mangler inspiration til dette rum. Selv er jeg ikke i mål med vores kontor. Jeg synes ikke jeg bliver helt tilfreds uanset hvad jeg gør.

Bettina Holst Inspiration kontor 12

Bettina Holst Inspiration kontor 13

Bettina Holst Inspiration kontor 14

Bettina Holst Inspiration kontor 15

Source

Jeg er sikker på, at når vi om 10 uger, eller deromkring, er nået alle indlæggene igennem, så er der rigtig mange du vil kunne lide. Sådan har jeg det. Og det er langt fra, at de alle tilhører samme kategori. Jeg er både til lidt romantik, lidt vintage, lidt af det rå, lidt af det bløde, tja lidt af det hele faktisk, men mest det enkle klassiske med et strejf af det rå.

Hmm lidt skitzo er jeg vist.

Hvad med dig ?

Er du meget stilsikker, når du indretter og hvilken stil tiltaler dig mest ??

Kærligst Bettina

Følg med i mit univers på Facebook og Instagram

Er du på Facebook eller på Instagram?

Det er jeg!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog
Du kan også følge mig på Instagram (ikke bloggen). Her deler jeg billeder fra mit hjem og lidt fra rejser: https://www.instagram.com/bettinaholst/?hl=en

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

1 Kommentar

  • Svar 47 Inspirerende kontor områder – vol. 4 | Bettina Holst Blog 01/04/2014 kl. 20:55

    […] du “47 inspirerende kontor områder – vol. 3” ?. Så klikker du blot på […]

  • Smid mig en Hilsen

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.