Vi spiller kryds og bolle 6
Design, Indretning, Kom indenfor

Vi spiller kryds og bolle

Vi spiller kryds og bolle.

Herhjemme.

På matriklen. Jeg spiller mod Thomas.

Og jeg har indtil videre tabt – whaaaaat ?!

Måske du kan huske, at jeg for ikke så længe siden skrev om netop det her kryds og bolle spil designet af Charlotte Kastrup ?

Nu har jeg ikke bare ord for at det er sjovt at lege i hverdagen som voksen. Nu er det prøvet af. Og sådan et rask spil er dæleme sjovt. Også selvom jeg taber. Jeg undskylder det med at jeg har for meget at tænke på 😉

Lige nu er der faktisk 20% at spare på kryds og bolle spillet fra Kastrup design.

Bestil dit eget her, hvor du også finder koden til rabatten ! 

Og jeg vil være den første til at sige, at jeg synes det samtidig ser rimelig tjekket ud – der på væggen i vores køkken. 9 magneter og du er klar til at spille.

Idag inviteres du indenfor i vores køkken – hvor farven på væggen iøvrigt er ny.

Igen.

Men kom med indenfor:

  

Farven på væggen er hjemmeblandet af en masse rester, men jeg har tjekket mit farvekort fra Beckers og fundet en farvekode, der rammer den ret tæt på: NCS S 5020-B10G

Men altså.

Vi spiller kryds og bolle.

Jeg er egentlig sådan en, der hader at spille spil. Seriøst. Men jeg er gået hen og blevet temmelig begejstret for lige det her kryds og bolle spil.

  1. Det er lige til at gå til (jeg skal ikke i skuffer og skabe for at finde et spil frem og gøre det klar).
  2. Et slag kryds og bolle tager jo ikke ret længe – specielt ikke når jeg spiller mod min mad og får r..fuld hver gang !
  3. Og så er det da en flot og anderledes vægdekoration.

Så sådan fik vi 2 voksne legen ind igen (det kan man nemlig godt selvom ungerne er sparket ud af reden). Spillet kan selvfølgelig spilles af alle aldersgrupper og jeg glæder mig til, at vi alle er samlet næste gang, så skal ungerne have tæv !

Ha`en skøn dag !

Kærligst Bettina

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram. Du kan i bunden af bloggen, se et uddrag af de billeder jeg deler fra mit eget hjem.

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

Ingen Kommentarer

Smid mig en Hilsen

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.