Genbrug, Indretning, Inspiration, Kreative ideer, Recycle, Vægge

TV2 søger familier til nyt boligprogram

Jeg fik forleden en mail fra TV2 om jeg kendte nogle familier, der står og skal sætte deres bolig i stand og har lyst til at gøre det i genbrugsånden. Umiddelbart kender jeg ikke nogen, men hey, da I jo er mange derude, der læser med, vil jeg da gerne hjælpe TV2 med at finde nogen gennem bloggen.

Her er det de selv skriver om programmet:

“Skal du sætte dit hjem i stand?

TV2 leder efter skønne familier, der skal i gang med at sætte deres hus eller lejlighed i stand.

Vi leder efter familier, hvis hjem trænger til en kærlig hånd, og som har lyst til at istandsætte og indrette med lækre og fantasifulde genbrugsløsninger.

Hvis I har ideerne og gå-på-modet – så rykker vi ud med inspiration og hjælp. Og sammen sætter vi jeres hjem i stand!.

Programmet fokuserer på bæredygtighed og genbrug, og vil vise hvor langt man kan komme for et relativt lille budget. Så brænder du for genbrug og har lyst til at sætte dit hjem i stand med hjælp fra os, så skriv til: genbrug@nordiskfilmtv.com

Skriv lidt om jer selv og jeres hjem, og hvad I drømmer om mht. boligen. Send billeder af både jer og ikke mindst jeres hjem.

Vi glæder os til at høre fra jer !. (Optagelserne foregår i foråret 2014).”

Jeg ville selv synes det kunne være vildt sjovt at deltage, men vi står ikke lige og skal istandsætte i større omfang. Men hvis jeg skulle have deltaget ville jeg 100% have lavet en væg af euro paller i mit smykkeværksted a la dette:

Bettina-Holst-Blog-europalle-væg

Bettina-Holst-Blog-soveværelse-europaller-væg

Dette var blot et par eksempler til inspiration, hvis du synes det kunne være sjovt at deltage i det nye program.

Læs om hvordan jeg selv i vores forrige hus brugte en palle som hylde i vores køkken.

Ha´ en skøn dag !

Kærligst Bettina

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

4 Kommentarer

 • Svar Mette Scharf 02/07/2014 kl. 09:10

  Hej Bettina

  Ved du om de stadig har brug for familier til boligprogrammet?

  Min datter er nemlig lige flyttet i en lille lejlighed på 39 kvm. og det kunne være et fedt projekt med en studerende og så genbrug.

  Hav en god dag.

  Hilsen

  Mette Scharf

  • Svar bettinaholst 02/07/2014 kl. 20:08

   Ohhh det ved jeg faktisk ikke Mette. Jeg ville da prøve at sende dem en mail og høre om det stadig er muligt 🙂

 • Svar Lone Casparsen 01/08/2014 kl. 13:08

  Hej Betinna.
  Jeg har en søn og svigerdatter som meget kunne bruge hjælp. Min svigerdatter har hjerteproblemer og min søn er for 2 mdr. siden kørt galt og har brækket nakken. Han førelighed er nogenlunde men kræfterne er svage. De har 2 dejlig piger og bor i et lille bondehus som meget trænger til i standsættelse. De har brug for hjælp. Min mand og jeg vil gerne hjælpe og jeg er sikker på at min svigerdatters forældre også er klar. Vi vil blive glade hvis i kunne hjælpe.

  Kh. Lone Casparsen

  • Svar bettinaholst 01/08/2014 kl. 19:18

   Kære Lone, jeg har desværre intet med programmet at gøre. Jeg har kun reklameret. I skal skrive til tv-selskabet. Der er link i indlægget 🙂

  Smid mig en Hilsen

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.