Inspiration, Oplevelser, Rejser

Thailand – vol. 3

Efter vi havde været på vores udflugt til munke/abe bjerget, gik turen videre til “vandsigøjnerne”. Det er ikke noget jeg kalder dem i mangel af bedre, det bliver de kaldt. Der bor omkring 240 familier på vandet i huse, der er bygget på pæle. De er alle muslimer (hvor de fleste thai´er jo er budhister).

Bettina Holst Thailand 26

Der er skole til børnene, hvor børnene ligesom i resten af Thailand skal være i skoleuniform. De fleste familie lever af salg til turisterne. De samme varer som man møder alle andre steder i Thailand. Ikke meget der er værd at skrive hjem om.

Når der er lavvande ser der sådan ud:

Bettina Holst Thailand 27

Bettina Holst Thailand 28

Efter vi havde besøgt “vandsigøjnerne” gik turen i longtail videre til James Bond Island. Tja den skulle da ses. Øen var med i en James Bond film fra 1974 – deraf navnet.

Bettina Holst Thailand 29

Bettina Holst Thailand 32

Bettina Holst Thailand 30

Bettina Holst Thailand 31  Bettina Holst Thailand 33

Bettina Holst Thailand 34

Sidste stop på denne lange udflugt var en rundtur i kano (hvor vi heldigvis ikke selv skulle padle). Det var hamrende varmt bare at bevæge de små pusselanker, så bare tanken om at skulle ro, var der ingen der ooorkede.

Bettina Holst Thailand 34A

Bettina Holst Thailand 35

Bettina Holst Thailand 36

Bettina Holst Thailand 37

Man kan ikke andet end blive fuldstændigt bjergtaget af Thailand´s smukke natur. Waow.

Virkelig øjenguf.

Vores nye kontor er også øjenguf. Yahhh. Jeg har arbejdet på det, det meste af denne uge og vi er snart ved at være i mål. Alle de der sidste småting, der skal på plads, tager jävla lang tid.

Gosh altså. Har mest lyst til bare at smide de sidste dippedutter og dingenoter og hvad ved jeg i en sæk og ud ud ud. Men det er trods ting vi skal bruge. Jeg ved bare ikke hvor deres nye plads skal være. Tsk tsk. Kender du det ??

Anyway..

Jeg glæder mig til at vise dig det. Jeg har også lavet nogle mini make-overs som jeg lige skal have taget billeder af, så viser jeg det hele frem på bloggen 🙂

Kærligst Bettina

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

Ingen Kommentarer

Smid mig en Hilsen

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.