Blog Bettina Holst stue inspiration 9
Indretning, Inspiration, Stuen

Stue inspiration

Stue inspiration.

Idag har jeg valgt, at vise lidt inspiration frem til din stue. Jeg har ikke sorteret i en bestemt stilart. I min søgen i Googleland efter inspiration til dette blog indlæg, endte det med, at jeg “pillede” de stuer ud, der var interessante at se på – jeg skelede ikke så meget til hvilken stilart stuerne lige tilhørte.

Så uanset hvilken stil du er til… eller måske ender med at blive forelsket i, så burde der være inspiration til de mange. Om du bliver inspireret til at give en væg en ny farve i weekenden – eller købe en stor plante.

Se selv med her om der ikke er noget du kan bruge i din egen indretning:

Blog-Bettina-Holst-stue-inspiration-1

Kilde/source billede 1 er ukendt – kilde/source billede 2

kilde/source billede 1kilde/source billede 2

Kilde/source begge billeder

Kilde/source billede 1 – kilde/source billede 2

Kilde/source billede 1kilde/source billede 2

Kilde/source billede 1kilde/source billede 2

Kilde/source billede 1kilde/source billede 2

Hmmm måske er der så alligevel en rød tråd i disse billeder/stuer – jeg tænker i hvert fald; hyggelig, komfortabel, farvede sofaer, bløde tæpper der liver op og billedevægge, når jeg gennemgår dem.

Noget andet er, at jeg faktisk kan lide dem alle. På hver deres måde. Nogle af stuerne dog mere end andre – javel ja, men jeg synes altså, at de alle  “spiller”ret godt. De bidrager alle med charme og sjæl og det er måske netop kodeordet for hvad jeg personligt godt kan lide i indretning generelt.

Håber du blev inspireret – jeg blev i hvert fald.

Selv har jeg været fristet et stykke tid på at male en væg fra grå til svag lysegrøn i stuen (whaaaat ? – nu igen Bettina…) – hmmm ja – men min tid rækker slet slet ikke til at koncentrere mig om indretningen for tiden.

Okay. Hvad ?

Altså.

Jeg er ved at “rydde bordet” så at sige i min lille virksomhed, hvilket helt præcist betyder, at jeg er ved at drosle ned på min billedkunst og undervisning til mere design præget projekter. Jeg opgiver ikke at male, det er bare ikke længere muligt at male på fuldtid pga. min ryg/lænd.

Meeen så er det jo godt at jeg er kreativ på mange andre måder og fuld af ideer til nye tiltag.

Jeg glæder mig til, at jeg kan fortælle meget mere om hvad jeg har gået og lavet de sidste mange måneder – jeg har en historie (min historie) om at det aldrig er for sent hverken at drømme eller kaste sig ud på dybt vand og jeg vil elske at dele den med dig inden længe 🙂

Kærligst Bettina

Få de nyeste opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram. Du kan i bunden af bloggen, se et uddrag af de billeder jeg deler fra mit eget hjem.

Kilde/source på topbilledet

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

2 Kommentarer

 • Svar Jonna Ipsen 21/04/2017 kl. 15:01

  hej Bettina, Dit super kreative menneske, skønne stue billeder du har fundet.
  Glæder mig til at høre nærmere ,hvad du nu har gang i . Rigtig god week-end 😊💕

  • Svar bettinaholst 22/04/2017 kl. 09:09

   Tak Jonna – og jeg glæder mig til at kunne fortælle mere. Skøn weekend til dig også <3

  Smid mig en Hilsen

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.