Boliger, Indretning, Inspiration

Sommerhus med knald på farverne

Idag har jeg fundet et sommerhus frem, hvor man på ingen måde er farveforskrækket. Tværtimod.

Og jeg taler ikke denne gang om små farveklatter hist og pist i form af puder og tæpper. Nope.. her er man gået all-in på de heftige farverne, så trænger du til farver i din bolig, så kig med indenfor her:

Blog Bettina Holst home inspiration 2 Blog Bettina Holst home inspiration 3 Blog Bettina Holst home inspiration 4 Blog Bettina Holst home inspiration 5 Blog Bettina Holst home inspiration 6 Blog Bettina Holst home inspiration 7 Blog Bettina Holst home inspiration 8 Blog Bettina Holst home inspiration 9

Sommerhuset er ejet af den svenske designer Karsten K. Lülloff og hans familie. Det er på 66 kvm og bygget i 1943. Træterrassen er på 150 kvm.

For mig personligt er det liiige over-the-top på farveskalaen i indretningen (jeg elsker farver på et lærred), men jeg synes det er fedt, at andre kan bo så “friskt”. Det er da et hjem man bliver glad af om ikke andet.

Ha´ en skøn dag !

Kærligst Bettina

 

//Source

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

2 Kommentarer

 • Svar Karina Carmen Musaeus Schwartz-Arndal 04/05/2015 kl. 16:42

  Jeg er vild med selve huset – altså at det er klassisk sort og hvidt på facaden (blåt eller pink ville også have været fedt), og indvendigt er den gule væg helt vildt fedt. Normalt er jeg ikke fan af gul, men nogle gule ting går direkte ind, og det gør væggen. Min umiddelbare tanke er, at det skyldes formen på væggen; at det er bløde bjælker til en skrap farve.

  • Svar bettinaholst 07/05/2015 kl. 12:52

   Det er lige en tand for farverigt til min smag, men jeg ville elske at besøge huset og være i det. Jeg er specielt sjattet med sengen/sofaen 🙂 – jeg er dog ligesom dig vild med den gule væg. Har selv haft en skab i den farve og jeg elskende det. Nu passer det bare ikke ind mere 🙂

  Smid mig en Hilsen

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.