Diy, Indretning, Inspiration, Kom indenfor, Mine projekter, Soveværelset, Vægge

Selvfølgelig maler man da lige soveværelset i december

I hvert fald hvis man hedder Bettina og godt kan lide at male – uanset om det er på lærreder eller vægge !

Spørg mig ikke, hvorfor jeg pludselig lørdag eftermiddag den 20. december, fik lyst til at male soveværelset i en mørkere farve.

Da jeg ikke havde den ønskede petroleum´s farve, måtte jeg igang med de rester af maling vi havde. Jeg blandede bare på må og få. Kl. var ca. 16.30 da jeg blandede og det var jo allerede blevet mørkt, så farven er nærmest blandet i blinde.

Jeg blandede den af hvid, den kakigrønne fra køkkenet og stuen, den mørkblå fra kontoret samt sort akrylmaling (da jeg ikke lige havde sort vægmaling på “lager). Hvis du skulle være interesseret i samme farve, så har jeg fundet en farve, der kommer meget tæt på. Farvekoden er NCS S 3020-B.

Så ser vores soveværelse derfor ud nu:

Blog Bettina Holst soveværelse 1

Blog Bettina Holst soveværelse 2

Blog Bettina Holst soveværelse 3

Blog Bettina Holst soveværelse 5

Blog Bettina Holst soveværelse 7

Blog Bettina Holst soveværelse 6

Da vi flyttede ind malede jeg hele soveværelset hvidt undtaget skråvæggen. Gulvet malede jeg i en meget svag grå. Skråvæggen fik tapet med nogle meget lysegule små blomster. Det holdt i halvandet år.

For et par måneder siden malede jeg nemlig endevæggen og en stor væg ud mod gangen lysegul. Du kan se et billede af det her. Men det duede slet ikke og holdt vist kun knap 2 måneder.

Istedet blev den store væg ud mod gangen og tapetvæggen malet hvid og endevæggen blev grå. Det så sådan ud. Men det var ligesom stadig ikke rigtig.

Jeg ville hellere have en hulestemning. Og det skulle partout være lørdag aften den 20. december. Og det blev det så.

Nu går jeg så og overvejer om jeg skal male en svag lysgrå i gangen istedet for den grøn/blå du kan se på det sidste billede. Ja ja…jeg tror jeg ved hvad du tænker, hahha…

Håber du får en skøn dag !

Kærligst Bettina

 

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

Ingen Kommentarer

Smid mig en Hilsen

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.