Blandet, Design, Indretning, Inspiration

Sæt pris på dit hjem – søger deltagere

Sæt pris på dit hjem søger deltagere.

Kender du programmet som sendes på TV2 ?

De søger nye deltagere.

Jeg er blevet spurgt om det var noget for mig at deltage i.

Det er det ikke.

Årsagen er helt enkel: jeg har ikke nogle lækre gamle klassiske møbler (desværre), eller fede gamle værdifulde vaser eller Kgl. porcelæn. Mine Ikea møbler har vist ikke den store interesse wink

Men måske er det noget for dig at deltage i ?. Hvis ja, så skal du enten skrive til spdh@mastifftv.dk eller ringe på telefon nummer 27 53 03 35. Du kan også læse mere på tv2casting.tv2.dk.

Du skal IKKE skrive til mig. Jeg har intet med det at gøre – udover at jeg har tilbudt at reklamere lidt for det.

Hvis ikke du kender programmet, kan jeg kort fortælle, at det er Mathias Hundebøll, der er vært på programmet. Måske kan du huske ham fra Vild med Dans ?.

Der klarede han sig ikke specielt godt.

Men i værtsrollen gør han det faktisk helt okay.

Selve konceptet med programmet er ret simpel: fagfolk indenfor antikvitet- og loppeguld branchen kommer ud til (dig) privatpersonen og gennemgår dit/jeres hus for loppeguld. Der er 3 bydere og de lægger alle et hemmeligt bud på de ting de er interesseret i. Så mødes de med ejeren og en forhandling om møbler/nips m.v. går igang. Ejeren modtager så på stedet det kontante beløb, som det hele er løbet op i.

Med andre ord, du kan sælge ud uden at røre en finger !

Her er hele holdet af loppeguld`s bydere, hvor de altså kommer i en cocktail af 3 ud til ejeren:

Nu vil jeg smutte tilbage til tegnebordet. Jeg har nævnt det mange gange tidligere; jeg har gang i nye projekter. Jeg kan løfte sløret for at det handler om design (faktisk har jeg i gennem de sidste 7 år og mere alvorligt gennem det sidste år, haft en drøm om at skabe mine egne designs indenfor boligindretning og det er det, jeg arbejder på for tiden) og jeg håber virkelig, at det lykkedes.

Lykkedes det, så vil jeg glæde mig for voldsomt til at præsentere det hele for dig en skønne dag !

Men.

Det vil kun tiden vise.

Hvis du også interessere dig for lækkert design, skønne loppefund/møbler/nips m.v. og ikke mere har plads, eller trænger du bare til noget nyt (og godt kunne bruge pengene til det), så smid TV2 en mail eller et ring.

Ønsker dig en skøn dag !

Kærligst Bettina

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg (personligt – ikke bloggen) kan også følges på Instagram.

 

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

Ingen Kommentarer

Smid mig en Hilsen