Hverdagsglimt, Kom indenfor, Mine projekter

Så kom bloggen også på Facebook

Så kom bloggen også på Facebook

Så fik jeg også oprettet en profil til bloggen, så du nu derigennem kan få opdateringer om nye indlæg. Linket finder du nederst i dette indlæg.

Der er også noget om brombær idag.

Vi har omkring 10-12 brombærbuske på matriklen.

Bliver jo nødt til, at bage nogle brombær muffins og lave brombæris, da vi vælter os i brombær her i vores nye have.

Og må da lige google efter andre opskrifter, jeg kan bruge de brombær til. Og nu skal du ikke foreslå tærter.

Kan bare slet.slet.slet ikke li´frugttærter.

Not.

Men har du en anden lækker opskrift tages den imod med kyshånd.

 

Nåhh ja – så er der også et par hindbær og blåbær i haven. Igår fik bloggen sin egen side på Facebook, så udover Google Friend Connect og Bloglovin, kan den nu også følges der.

Tusind tak for støtten og fordi I gider læse med.

Kærligst Bettina

Følg med i bloggen´s univers på Facebook

Er du på Facebook?

Det er bloggen!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

26 Kommentarer

  • Svar Lonni´s verden 13/09/2012 kl. 12:09

    Det må være skønt med så mange bær i haven. Gid det var mig, men mine buske har ikke givet specielt meget i år.
    Det ser ud til at være en fin bog. Hvor har du købt den henne?
    God dag til dig.

  • Svar Anonymous 13/09/2012 kl. 12:22

    Marmelade – helt klart skal du lave brombærmarmelade, mmmhhhhh
    Venlig hilsen Helle dreier

    • Svar Bettina Holst 13/09/2012 kl. 12:32

      Nåhh ja Helle – selvfølgelig skal der da laves marmelade. Jeg var kun i kageverdenen 😀

  • Svar Mariannel 13/09/2012 kl. 12:27

    Det er en Lise for sjælen at plukke bær, samle æbler og alle de ting man bare gør og ikke behøver tænke til.
    Det var en frygtelig tragisk ulykke – og mit overfølsomme gemyt kan også mærke det.

    En kage med brombær vil rigtig godt kan li, og som kan laves med brombær man har frosset i et enkelt lag så de stadig er smukke, er en kagebund lavet mest marcipan, afkølet helt for derefter at blive fyldt med brombær , der har fået en anelse sukker og evt. Portvin, cognac eller 🙂 . Dertil cr. Fraiche pisket med citronskal og vanilie eller med en let pisket fløde . Saften fra bær og sprit hældes over kagen inden bær .
    Kan du høre engle synge 😉

    Marianne

    • Svar Bettina Holst 13/09/2012 kl. 12:33

      Jeg kan allerede høre dem synge… tak for opskriften Marianne 😀

    • Svar Mariannel 13/09/2012 kl. 12:40

      Vil du have opsktiften på bunden , sender jeg den til dig 🙂

    • Svar Bettina Holst 13/09/2012 kl. 12:44

      Ohhh yes please :-)))))))

  • Svar monaelisabeth 13/09/2012 kl. 13:19

    hej Bettina
    tærter, på morgenyoghurten, som snacks, lørdagsslik, syltetøj ..
    lækkert, lækkert..
    tænk sig at have sådan en frodighed i sin have.
    hilsen Mona

    • Svar Bettina Holst 13/09/2012 kl. 13:27

      Yes yes. Er ikke så vild med tærter og yoghurt, men marmelade helt sikkert og i kager. Ja det er ret fantastisk men det betyder også en del arbejde, men det tager jeg gerne med 🙂

  • Svar Annette 13/09/2012 kl. 14:21

    Jeg har syltet en portion af mine i cognac – og tænker de ville være ret go’e sammen med is!
    Men, nu er jeg også en sucker for cognac, og kan få nærmest alt til at passe sammen med det.
    Mig, min puddel og mit blå hår…

    • Svar Bettina Holst 14/09/2012 kl. 08:09

      Manden ville helt sikkert sætte pris på den opskrift, jeg kan ikke lide cognac..eller whiskey..eller øl..faktisk heller ikke kaffe. Hmm er pænt kræsen hehhe 🙂

  • Svar Anette 13/09/2012 kl. 15:56

    Sikke mange skønne bær, jeg vil også foreslå marmelade umm.
    Og spændende bog, den må jeg ud og se på – elsker bøger om indretning.
    KH Anette

    • Svar Bettina Holst 14/09/2012 kl. 08:10

      Ja der er godt nok mange og endnu flere ude på buskene. Bogen kan anbefales 🙂

  • Svar ettej 13/09/2012 kl. 17:59

    Ingen tvivl! – der er bare ikke noget så lækkert som hjemmelavet brombærmarmelade til fx pandekager eller en friskbagt bolle.
    Ved ikke om du kender “Alletiders kogebog” på nettet? Hvis man her søger på “brombær”, så dukker der 109 opskrifter op!

    • Svar Bettina Holst 14/09/2012 kl. 08:15

      Kender godt til “Alletiders kogebog” -og de har nemlig mange skønne opskrifter. Maaange bær knap så meget tid i køkkenet. Må hellere fryse nogen af dem 🙂

  • Svar Tante Sød..og den sure øko-citron... 13/09/2012 kl. 18:57

    Den bog ser fed ud ….. jeg er fristet. Tror nemlig snart det er min tur til at flytte… der er bare et par nervepirrende dage mere …..

    • Svar Bettina Holst 14/09/2012 kl. 08:17

      Den har mange fine ideer 🙂

      Jeg stor X´er stadig fingre for dig. Det falder helt sikkert i hak, ellers var de sprunget fra på nuværende tidspunkt (men kender til følelsen af at blive 100% sikker).

  • Svar Lene 13/09/2012 kl. 19:42

    Brombærlikør…brombærlikør.

    Lone Landmand har et par opskrifter med brombær der iblandt på en fantastisk likør! Og så laver man marmelade af brombærene efter de har ligget i rødvin…..jo jo…så er der noget ved et marmelademad 😉

    Jeg klipper lige linket ind her…ved godt det ikke virker men så har du da en idé om hvor du kan finde de opskrifter http://lonelandmand.wordpress.com/2010/09/17/bromb%c3%a6ropskrifter-ga-ikke-glip-af-noget/

    • Svar Bettina Holst 14/09/2012 kl. 08:18

      Hahha skøn beskrivelse – tak for linket Lene 🙂

  • Svar Lene 13/09/2012 kl. 19:45

    Og hun har i øvrigt også en opskrift på en sjæleplejende æblekage. Det lyder som om du kunne bruge sådan et stykke.

    Stort trøstekram herfra…selvom jeg ikke ved hvad der er galt…nogen gange skal der bare uddeles et eller flere kram…her kommer lige et!

    • Svar Bettina Holst 14/09/2012 kl. 08:19

      Lyder også lækkert…vi mistede vores advokatven Steen i den trist bådulykke i Hundige havn i tirsdags 🙁

  • Svar Mona Honnens 13/09/2012 kl. 21:20

    Hvor ser de skønne at se på de brombær, der ligger noget arbejde i dem ;O)

    Mona

    • Svar Bettina Holst 14/09/2012 kl. 08:20

      Ja der er faktisk en del arbejde med alle de bær, som haven bugner med :-O

  • Svar Lisbet / *LLL og Co.* 14/09/2012 kl. 08:44

    Drænet yoghurt i et glas, akaciehonning hældes over og så en ordentlig håndfuld brombær… Vupti! Den skønneste dessert. 🙂

    Og så MARMELADE… Det er da et must(!)

    Håber jeres brombær er uden torne (ligesom vores). Det gør fornøjelsen ved at plukke dem endnu større.

    God weekend, Bettina. 🙂

    • Svar Bettina Holst 14/09/2012 kl. 08:50

      Ja det er også lækkert..mmm 🙂

      Ja de er uden torne (men nogen hvor der sidder edderkopper/stankelben..uf).

    Smid mig en Hilsen

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.