Diy, Indretning, Inspiration, Vægge

Rå murstensvægge – inspiration

Rå murstensvægge – inspiration.

Jeg.er.pjattet.med.rå.murstensvægge.

Jeg synes rå murstensvægge styrer for vildt. Jeg har nævnt det en del gange efterhånden og min begejstring bliver kun større og større. Jeg kastede mig selv ud i at banke tapet af ind til pudset i vores gæsteværelse på 2. sal, men så blev jeg alligevel en kylling og turde ikke tage den store hammer frem og se om der mon skulle befinde sig en smuk rå murstensvæg endnu længere inde.

Men jeg lover dig; en dag finder jeg den store hammer frem. Jeg b.l.i.v.e.r nødt til at se hvad der gemmer sig bag pudset. Men det er et svinearbejde (støver), så det er for en gangs skyld et af de projektet, hvor jeg trods alt vil tænke…… inden jeg handler.

Tror jeg.

Anyway. Idag får du lidt blandet inspiration. Nogen der har gjort det, jeg drømmer om at gøre.

De bor med rå murstensvægge:

Blog Bettina Holst Murstensvægge inspiration 2

Blog Bettina Holst Murstensvægge inspiration 3

Blog Bettina Holst Murstensvægge inspiration 4

Blog Bettina Holst Murstensvægge inspiration 5

Blog Bettina Holst Murstensvægge inspiration 6

Source/via (de første 6 billeder)

Blog Bettina Holst Murstensvægge inspiration 7

Source/via

Blog Bettina Holst Murstensvægge inspiration 8

Source/via

Blog Bettina Holst Murstensvægge inspiration 9

Source

Blog Bettina Holst Murstensvægge inspiration 10

Source/via

Arhmm altså for sat.. da, det ser da både møgfedt og  voldsomt hyggeligt ud. Jeg er vild med det !. Kan du mærke begejstringen gennem skærmen 😉

Åhhh slabadubadelle….hvem der bare have noget lignende. Eller turde banke løs på væggene. Tænk nu hvis man fik en grimmer overraskelse. Ohh skræk. Hmmm tænke tænke. Gå forsigtig til værks. Have tålmodighed.

Ikke nogen af mine stærkeste sider…nogen gange tænker jeg på om jeg mon overhovedet besidder de egenskaber.

På den anden side, så er det “trods alt bare” at pudset skidtet op igen, hvis nu det viser sig, at man ikke har en lækker bandit af en rå murstensvæg inde bag pudset. Værre er det trods alt heller ikke. Man kan jo starte med at banke et sted hvor man ikke lige ser det. I vores tilfælde vil det være bag en seng.

Kan du mærke, at jeg vist bare er ved at overbevise mig selv om, at det skal jeg snart have testet af, så jeg kan få det ud at systemet ? 🙂

Har du ikke lige en murstensvæg inde bag tapetet, så kig med på bloggen imorgen, hvor jeg viser hvordan du kan “fake” en.

Håber du blev inspireret idag ?

Kærligst Bettina

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram. Du kan i bunden af bloggen, se et uddrag af de billeder jeg deler fra mit eget hjem.

 

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

1 Kommentar

  • Svar Falsk murstensvæg - gør-det-selv 22/09/2015 kl. 13:14

    […] viste jeg inspiration til rå murstens vægge, som jeg er ret så pjattet med for […]

  • Smid mig en Hilsen

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.